design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:49

viktorka_od splavu Mně to povalování jde moc pěkně, zvlášť když se opřu o ten boční polštář a hodím nohy nahoru. :) Ale ten dojem je fakt dost jinej, zvlášť když tam člověk předtím ozkouší všechny ostatní pohovky, který jsou povětšinou nízký a měkký fakt hodně, tak je to úplný překvapení, v jaké výšce najednou dosedne.

V recenzi na webu tam nějakej pán píše, že si ty pohovky pořídili dvě a udělali si z nich jednu rohovou, mně by se to asi moc nelíbilo, radši bych kombinovala víc různých sedacích prvků, ale přijde mi to jako docela zajímavej nápad.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:52

slniecko já ji musím okouknout, ale obrázek rozložený sem neviděla, jen zastlanou..matoucí

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:25

Krehutka Já mám bílou barvu a obecně světlé interiéry moc ráda, ale tady už je té bílé tedy i na mě moc, mnohem lépe by to pro mě vyznělo s dřevěnými podlahami. Travertinová podlaha v přesíni je teda trochu snobárna, ale líbí se mi, stejně tak sauna v koupelně, tu bych brala, mít na to místo.

I jednotlivé kusy nábytku jsou pěkné - hlavně křesla, ale celek tedy vůbec nevyznívá, nevím, čím to je. Možná ten kontrast toho všeho volného prostoru a malých oken? I uspořádání obývacího pokoje je pro mě trochu nepochopitelné. Na co je tam to lehátko? 

Zajímalo by měl jak jsou řešené dveře z ložnice do šatny, z té fotky to vypadá, že nejdou zavřít? Ale možná jsou nějak částečně posunovací.

Jinak tedy mám bílou dlažbu v koupelně a v životě už bych si nikam bílou podlahu nedala, protože na úklid je to totální peklo...

Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:27

Karoleena my právě rohovou potřebujem z prostorových důvodů a to koukám že by šlo, takže z tohohle pohledu dobrý. no, možná to zkusim navrhnout:D

49433 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:28

Ounz vzhledem k tomu že udávají rozměr lůžka 200x70 cm tak je dost jasný že rozkládací vůbec neni

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:31

viktorka_od splavu A vida, ono to rohový uspořádání existuje i na fotkách, není to špatný. 

49433 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:33

Karoleena jojo, tak nějak jsem si to představovala:-)

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:34

MaeGandal Ty vypadají dobře! Prodává se i u nás?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 13:02

Camp_L Ha ha, já mám bílou u kuchyňské linky. Soucítím 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 13:51

Ked je biela dlažba mor, čo potom taká lesklá čierna? To je teprv hrôza. Ani za zlaté prasa teda.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 15:18

Janulik03 Myslím, že ta je ještě horší. Mamka si pořídila na penzi do  takovou hodně tmavou s kovovým odleskem, bylo to do takové industriálně laděné kuchyně, vypadalo to fakt výborně, ale vytírala tam pak 2x denně, i když tam bydleli jen 2 a jeden z nich tam většinu dne nebyl. 

Krehutka V čem je problém u bílé linky? Že jsou na ní vidět otisky prstů?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 15:21

Zina podlaha u linky je bílá. Dvířka linky jsou asi slonová kost, matná, tam problém není a deska dubová. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 15:23

Krehutka Aha, jasný, já jsem to špatně pochopila.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 16:01

Jak jsem alergická i na přiznané "cihlové" stěny v kamenných domech, případně novostavbách z panelů a tvárnic, tak kámen v paneláku, to je eště jinej level Ty "designéry" to někde učí nebo prostě nevkus nepřervou ani studia??

https://www.novinky.cz/bydleni/460701-k-rekonstrukci-kuchyne-pribrali-chodbu-a-koupelnu-vysledkem-je-moderni-byt.html

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 17:17

Hele, sotva se pracně naučili, že pohodou dýchající imitace dřevěné podkarpatské roubenky v paneláku, stejně jako renesanční oblouky ve vchodu do předsíně 1,1 x 2,4 ,  jsou fuj a aut, a přeučili se na kůl industriální kameny a cihly, zase bys jim bořila bábovičku  

49433 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 17:19

Isca 

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 21:01

Krásný..

jen úplně nerozumím tomu dětskému pokoji

https://homeadore.com/2015/05/27/butterfly-house-sagemodern/

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 21:08

Dadoo toto mi príde celé strelené. Býva tam (asi) 6 ľudí, sle stoličiek pri bare majú 5. Obytné miestnosti podivuhodné kamrlíky. Tento typ strechy pokiaľ si pamätám už vymieňali všade, kde kedy bol, pretože vždy skôr, alebo neskôr začne zatekať. A detská ako lodná kajuta.

49433 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 21:12

Dadoo možná je jen dočasnej nebo pro návštěvy? jinak teda mě tolik členitosti a takový množství různě strukturovaných materiálů znervnózňuje, zneklidňuje. tam bych bydlet nechtěla.

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 21:18

slniecko Mně to divné nepřijde. Pět lidí na stoličkách, šestý v kuchyni. Proč by museli mít stoliček šest??  Židlí u stolu mají zase deset.. Je si kam sednout. Ty počty jsou normální. 

Kamrlíky? Jsou to jen ložnice. Obytný prostor je docela velkorysý, prostorný, otevřený do exteriéru. Přece není nutné mít ložnici jak taneční sál. Úložné prostory mají evidentně řešené jinak, než škříně v ložnici.

Co se týče střechy, netuším, co je na ní špatně. Třeba se zrovna tady osvědčuje - Kalifornie - asi tam neleje obden.

A dětská kajuty by mi vadila ze všeho nejméně - dům nebude asi daleko od moře. (Edit: Je to daleko od moře. Dům je v lesích, severně od Yosemit National Park, východně od Sacramenta, u Lake Tahoe)

Já bych jen čtyři děti neumístila do jednoho pokoje. To je to, co mi tam nesedí.