viktorka_od splavu No uvidime, zatim to na loupani nevypada, jen to proste nevypada, ze to bylo malovany dvakrat. Navic je to zluty?! Jako zlutou povazuju za nejhorsi moznou vymalbu z tech pricetnejsich barev teda, fialovo nepovazuju za barvu pro dusevne zdravy, tu nepocitam. Loni jsme to teda sundali na takovou tlumenejsi chladnou zlutou, ale to taky naprosto nejde.
design a architektura
Karja no tak kvůli barvě bych se toho nebála. když jsem konzultovala s profíkem říkal že nejhůř se přemalovává paradoxně bílá:-) dobrej výběr barvy (=materiálu) a bude to ok
Karja ja bych to taky oskrabala radsi
Jo to je! Tady se vyskytujou po malu. Me se teda libi i tresnova drevena, a to jsem driv tvrdila ze tresnovou NIKDY. Libi se mi co to mam doma az, jsem v pronajmu teda, kdyby to bylo moje, vypada to jeste jinak. Linka je bila, jsou na fotce stazeny napul zaluzie z papirove harmoniky tak to dela vanilkovej ekeft ci co ![]()

viktorka_od splavu Nene, jsem bilou povazovala za dobrej zaklad na dalsi zmeny:-). No me se libi stejne hlavne bila, pak snesu nejakou svetle sedou na mensi plose a svetle kavovou max. Jinak nic.
0zero7 Ta zidle se mi libi.
Karja no tím nechci říct že bílá je špatná, ale že z barevné (i šíleně barevné, my přemalovávali jedovatě modrou:-O to jde nabílo přemalovat celkem snadno. kvůli tomu se fakt škrabat nemusí. a jestli to neni ekl starej smrdutej kutloch s patnácti vrstvama tak bych se na to taky vykvajzla. to ten náš právě tehdy původně byl
Karja Diky, uz jsem je sem kdysi asi davala, jsem pysna na ulovek, jsou ze stare vojenske zakladny v Halifaxu za zacatku 70 let cca, koupila jsem od manzelu co se jich zbavovali. Meli jich ses a pozdejc jsem si nadavala, ze jsem vzala jenom dve (na vic nemam misto), mohla jsem ty 4 nekde uskladnit a pouzit az se budou hodit...
viktorka_od splavu Aha, ja to prave pochopila obracene, ze bila je blbej zaklad pro zmenu barvy, ne ze na bilou to jde zpet snadno:-)
0zero7 za me porad tresnova ne, nelibi se mi ani ta podlaha na obrazku
zidle je ale zajimavy kousek, ta je super.
viktorka_od splavu Fakt přemaluješ i výraznou barvu?? Vlila jsi mi optimismus do žil, já se chystám na ostře fialovou
a moje noční můra právě je, že budu muset škrábat....jinak je ta zeď nová, žádný další nátěr.
0zero7 Ta židle je super!!
Garfie do penetrace pridej dil barvy a melo by to byt ok.
Solathis Super, díky moc.
Garfie ja pred pul rokem premalovavala ostre ruzovou. Neverila bych, ale dva natery bile a cajk!
Lilly_Ku Super, v budoucnu mě čeká ještě tmavě modrá a dokonce i černá ![]()
Garfie
mas doma cernou? to je celkem extravagantni :)
jinak ja se hecla a planuju zbrouseni podlahy v obyvaku a kuchyni, bude legrace! ![]()
Lilly_Ku No...mám doma černou ložnici. Já to tak už koupila, samotnou by mě to nenapadlo, ale spí se v tom bohovsky, fakt žádný světelný smog
.
Garfie ha, uz si vzpominam, myslim, zes jeste na mp postovala nejakou fotku? to je dobry, sama bych na cerno nevymalovala, ale mit prilezitost si to takhle vyzkouset je super :)
Garfie mas cerne vsechny steny? Ja mam cernou v kuchyni, ale jen nekde. Zbytek bily. Na vsech stenach si to neumim uplne predstavit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY