design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Garfie
28620 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 09:21

Lilly_Ku Je to možný.....ale něco se mi mate, že už jsme to probíraly. On měl původní majitel všechny barvy dost výrazné, fakt jako colorblocking, vypadalo to tam spíš jako někde v baru (což teda umocňoval kulečníkový stůl v obyváku), červenou, oranžovou a žlutou jsem zrušila, ale ta černá byla dobrá. 

Offline Garfie
28620 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 09:24

jinx Na třech, je tam zkosený strop s oknem, tak tam je bílá.....spí se v tom výborně a je to zajímavé, ale další ložnice už bude asi světlá. 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 09:27

Garfie takovej byl muj prvni byt v olomouci pred asi tak patnacti lety. z vlastniho rozhodnuti koupelna zelena, chodba modra, loznice ruzova, obyvak oranzovej  vsechno vyrazny barvy. nedavno jsem tam byla na navsteve a furt to tam vypada stejne, zato ja se pri vstupu uplne orosila :D

Offline Garfie
28620 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 09:31

Lilly_Ku Jo, tak ono to tehdy docela frčelo, můj první byt v Olomouci má stěny ve žluté, modré a vínové a jednu královsky modrou....taky pořád  Moc tam nechodím, ale teda ta výrazně modrá se mi líbí pořád, ale jen ta jedna stěna....

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 09:32

Garfie zejo, ze to frcelo? nebo teda minimalne v olomouckym kraji :)))

Offline Garfie
28620 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 10:15

Lilly_Ku  regionální specialita, jo? 

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 10:19

Lilly_Ku my jsme tedy zabari. Meli jsme jen ostre zelenou a ostre oranzovou. Pak slo vse na bilo a jaka uleva.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 10:27

Proč ne Eva ta moda se fakt meni. kdyz jsem byla mala, pamatuju si, ze jsme doma meli vymalovany v takovych fakt hodne jemnych pasteleovych barvach, a si to taky tenkrat frcelo. babicka zas mela doma valecek s bordurou.

ale kdyz uz ted vzpominam, tak treba nejakej jemnej valecek bych si jako ozdobnej prvek docela dokazala predstvit, zejmena ve starym byte s vysokyma stropama.

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 10:45

mysmat Dej vědět, my si budeme malovat sami, tak se tipy hodí;-).

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 18:17

jinx jj, chapu, me se odstin do rezava zacal lbit az se spoustou bile.

Garfie dik :)

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 18:20
Reakce na :

0zero7 

pěkná lampa... sem se asi zamilovala

kde ji sehnat, asi nevíš , viď 

​nevim, nemela jsem cas to hledat, ale google image poradi?

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 18:24

Lilly_Ku No frcelo to, ja jsem mela pred 10 lety vymalovanou garsonku cervene, modre a zlute. A visel mi tam mimo obrazu od kamaradu i velkej obraz lisky, takovej ten loveckej kyc, to tez frcelo, jeleni, kachny, lisky...Schvalne co nejsilenejsi. U me to fakt vypadalo jak v alternativni kavarne.  Ale mladi asi snese vsechno

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 21:40

mysmat jo to nema, sakrys, taky se mi libi, ze bych si ulozila pro budoucnost. SKoda!

Omlouvam se za zidelni mystifikaci.

Offline Garfie
28620 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 00:16

Lilly_Ku Já mám byt u Dómu, má čtyřmetrový stropy a když jsme sundávali malbu, objevily jsme pod ní zbytky nějaké původní, strop byl dokonce barevný, v takovém zámeckém stylu, vypadalo to skoro jako nějaké fresky. Chtěla jsem to zachovat, ale nakonec se to nepovedlo, byla to fakt jen taková torza a nevypadalo to dobře :-( 

Online notna
9528 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 00:34

Lilly_Ku Váleček výraznou barvou na jednu stěnu jsem si vymyslela před pár lety do bytu, ale ztroskotalo to na malíři. Nejdřív si myslel, že si z něj dělám srandu. A když konečně pobral, že nedělám, tak mi řekl, že už válečky nemá, protože je všechny povyhazoval a kupovat nový nehodlá, páč to krom mě už nikdo nikdy chtít nebude  Jsem se rozhodla ten váleček koupit za svoje a zjistila, že to není žádná sranda. Našla jsem dobrý až na nějakým zahraničním webu. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 02:35

notna A mate teda vyvaleckovano a delali jste to sami? Teta to mivala doma, pamatuju si, ze ji to delaval tata, jako deti jsme se kolem toho motaly a pripadaly si jako na zamku, vysoky stropy a kristalovej lustr...valecky porad mame, ale nevim teda, v jakym stavu...jo, a taky se mi vybavuje, ze se u toho tata dost nervoval  

Offline Garfie
28620 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 04:30

Setare No mě právě hned napadlo, že to muselo být o nervy, ty válečky, zvlášť když dřív frčely takové ty složité vzory...