Lilly_Ku Je to možný.....ale něco se mi mate, že už jsme to probíraly. On měl původní majitel všechny barvy dost výrazné, fakt jako colorblocking, vypadalo to tam spíš jako někde v baru (což teda umocňoval kulečníkový stůl v obyváku), červenou, oranžovou a žlutou jsem zrušila, ale ta černá byla dobrá.
design a architektura
jinx Na třech, je tam zkosený strop s oknem, tak tam je bílá.....spí se v tom výborně a je to zajímavé, ale další ložnice už bude asi světlá.
Garfie takovej byl muj prvni byt v olomouci pred asi tak patnacti lety. z vlastniho rozhodnuti koupelna zelena, chodba modra, loznice ruzova, obyvak oranzovej
vsechno vyrazny barvy. nedavno jsem tam byla na navsteve a furt to tam vypada stejne, zato ja se pri vstupu uplne orosila :D
Lilly_Ku Jo, tak ono to tehdy docela frčelo, můj první byt v Olomouci má stěny ve žluté, modré a vínové a jednu královsky modrou....taky pořád
Moc tam nechodím, ale teda ta výrazně modrá se mi líbí pořád, ale jen ta jedna stěna....
Garfie zejo, ze to frcelo? nebo teda minimalne v olomouckym kraji :)))
Lilly_Ku
regionální specialita, jo?
Lilly_Ku my jsme tedy zabari. Meli jsme jen ostre zelenou a ostre oranzovou. Pak slo vse na bilo a jaka uleva.
Proč ne Eva ta moda se fakt meni. kdyz jsem byla mala, pamatuju si, ze jsme doma meli vymalovany v takovych fakt hodne jemnych pasteleovych barvach, a si to taky tenkrat frcelo. babicka zas mela doma valecek s bordurou.
ale kdyz uz ted vzpominam, tak treba nejakej jemnej valecek bych si jako ozdobnej prvek docela dokazala predstvit, zejmena ve starym byte s vysokyma stropama.
mysmat Dej vědět, my si budeme malovat sami, tak se tipy hodí;-).
0zero7
pěkná lampa... sem se asi zamilovala
nevim, nemela jsem cas to hledat, ale google image poradi?
Lilly_Ku No frcelo to, ja jsem mela pred 10 lety vymalovanou garsonku cervene, modre a zlute. A visel mi tam mimo obrazu od kamaradu i velkej obraz lisky, takovej ten loveckej kyc, to tez frcelo, jeleni, kachny, lisky...Schvalne co nejsilenejsi. U me to fakt vypadalo jak v alternativni kavarne. ![]()
Ale mladi asi snese vsechno![]()
mysmat jo to nema, sakrys, taky se mi libi, ze bych si ulozila pro budoucnost. SKoda!
Omlouvam se za zidelni mystifikaci.
Lilly_Ku Já mám byt u Dómu, má čtyřmetrový stropy a když jsme sundávali malbu, objevily jsme pod ní zbytky nějaké původní, strop byl dokonce barevný, v takovém zámeckém stylu, vypadalo to skoro jako nějaké fresky. Chtěla jsem to zachovat, ale nakonec se to nepovedlo, byla to fakt jen taková torza a nevypadalo to dobře :-(
Lilly_Ku Váleček výraznou barvou na jednu stěnu jsem si vymyslela před pár lety do bytu, ale ztroskotalo to na malíři. Nejdřív si myslel, že si z něj dělám srandu. A když konečně pobral, že nedělám, tak mi řekl, že už válečky nemá, protože je všechny povyhazoval a kupovat nový nehodlá, páč to krom mě už nikdo nikdy chtít nebude
Jsem se rozhodla ten váleček koupit za svoje a zjistila, že to není žádná sranda. Našla jsem dobrý až na nějakým zahraničním webu.
notna A mate teda vyvaleckovano a delali jste to sami? Teta to mivala doma, pamatuju si, ze ji to delaval tata, jako deti jsme se kolem toho motaly a pripadaly si jako na zamku, vysoky stropy a kristalovej lustr...valecky porad mame, ale nevim teda, v jakym stavu...jo, a taky se mi vybavuje, ze se u toho tata dost nervoval
Setare No mě právě hned napadlo, že to muselo být o nervy, ty válečky, zvlášť když dřív frčely takové ty složité vzory...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY