notna tak to byl peknej trouba:-/
kdyby nekdo hledal podobny slozitejsi prace tak pro brno a okoli muzu doporucit. dojedou myslim ale kamkoliv. (provize bohuzel neberu:-)
notna tak to byl peknej trouba:-/
kdyby nekdo hledal podobny slozitejsi prace tak pro brno a okoli muzu doporucit. dojedou myslim ale kamkoliv. (provize bohuzel neberu:-)
Ja ked sme sa prestahovali, tak som strašne chcela valečkom vymalovať, ale tiež už sa doma nenašli. Tak som hladala a naška taký pupavový. Ale muž odmietol toto robiť. Tak si počkám.
Som si predstavovala bielu stenu a na nej tmavo sivou až čiernou tie pupavy. 
Ešte teda ma oslovilo aj toto, ale to neviem, kam by som dala.

Janulik03 Krasne valecky. Dedecek meho muze byl malir pokoju, na chalupe mame skrin plnou rucne vyrezavanych valecku. Za ta leta dost zpuchrely, ale vzory jsou to krasne.
Lamicka my sme ich mali fúru, ale naši to vyhodli . Večná škoda pre mňa. No asi sa hecnem a objednám tie valčeky a potom sa uvidí.......
Panebože válečky
to měli naši jako přivýdělek když jsem byla mrňavá, pamatuju jak to ručně vyřezávali po večerech, jak ta guma smrděla, ježiš to je pravěk...
ice Válečky budou zase v módě. Stejně jako se vrátily tapety, retro mozaika, metro dlažba... Vymaluju chalupu a budu trend setter designu ![]()
Janulik03 Pupava bude asi naše pampeliška? Ta by se mi líbila takhle jako negativ.
rozarka ano pampeliska
Janulik03 Na váleček si asi každý netroufne,bude potřeba jistá ruka,aby vzor sedl. Ale takhle bílá na šedé...taky bych pro to našla místo
. Šedou zed' už mám.
rozarka valeckovanie je v pohode, muz to roky robil svojej mame, ta pravidelne malovala a menila vzory. Len ze sa mu to nepaci. Ale ked sme pri malovani, potrebujem vymalovat kuchynu a neviem ako. Linka biela, pracovne doska, podlaha a zastena za linkou wenge mali. Steny su teraz biele a idu mi na nervy.
Já s tím bojuju pořád. Ale z druhé strany. Manžel mě tlačí do barvy,já si trvám na bílé. Ta šedá je jediný ústupek.
Janulik03 jedu v bílé, ale ty púpavy se mi tak nějak libi
Jo, dětství jsem prožila mezi stěnami s valeckem.
Setare Nakonce jsem ten váleček nekoupila, protože mě okouzlila velkoformátová tapeta chobotnice.
viktorka_od splavu Nebyl trouba. Já se mu nedivím, že nechtěl investovat do válečku. Dohodli jsme se, že ho koupím na své náklady a on jím vymaluje. Nakonec lepil velkoformátovou tapetu, protože jsem si to rozmyslela.
Před cca 15 lety to fakt nikdo nechtěl. Tady na trhu nebyl žádný výběr a já si vybrala tuším nějaký váleček přes 100E.
Moje babička takhle vzpomíná, jak jí tchán (byl to malíř u dráhy, natíral vagony a jako koníček maloval obrazy) fládroval dveře na balkon. A když to chtěla opravit, už nenašla nikoho, kdo by to uměl a chtěl dělat.
(vždycky říká "i takhle ten suk tam palcem vydloubnul!")
škrábání zdi je tak blbá práce, že v podnájmu, kde nechceš být dlouho, bych se fakt nenamáhala.
dynda No jasně, já bych to nedělala, to to radši přežiju s tou bleděžlutou;-)
notna trouba ze je vyhodil, ne ze nechtel koupit. muj skorotchan kdysi byl malir naterac, umel vsechny ty stary techniky, fakt krasne. i to fladrovani apod.
Světle šedá? A klidně na to bílý váleček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.