Isca 
Tak já furt čekam na vysvětlení?![]()
Se omlouvám, řešila jsem daně a doktora
Jakože jo, tunelovej komplex a obchvat asi řeši částečně exhalace lokálně, ale posunou je prostě jinam, včetně prachu , kterej zas dolítne, ale já jsem téměř militantní zastánce vtroušené zeleně ve městě, jakožto průběžného zachytávání prachu, průběžného tlumení hluku a lokálního zmírnění klimatu, hlavně horka v létě.
Isca jojo, přesně. mně to připomíná tu blamáž okolo "čisté" elektrické energie![]()
Mutziputzi Jinak ještě nevím, jak to vedete v Praze, ale mně většina brněnských zahrádkářských kolonií připadá poměrně nezpustlá a opečovávaná ![]()
Isca Ze to teda za ty sileny penize stavi co? Okruh a komplex tunelu? Ne dekuji, radsi auta pres centrum a prolozit zahradkarema, tak jo no![]()
Mutziputzi to nikdo nerika ne? Mne teda argument, ze exhalace vyridi tunel a proto hura nastehujme se, neni problem, taky prisel trosku usmevny. Dyt je tam provoz ... no jak u hlavniho tahu prahou![]()
Mutziputzi To neříkám, určitě je to potřeba, řeší to spoustu dalších věcí, jen mě vadilo to vyznění, že exhalace eliminovány technickým řešením, zahrádek netřeba. Jinak nic nemám proti zahuštování městské zástavby, třeba eliminací starých rozpadajících nevyužívaných skladových areálů.
jinx Hlavní tah Prahou tak v 19.století? ![]()
Isca Na to místo zahrádky fakt nepatří, to hlavně, obvykle jsou krajně nevzhledný, vkus českýho kutila u Hradčan? sorryjako![]()
Mutziputzi 19. stoleti ja nepamatuju
jiste ze je to stale jeden z hlavnich tahu, ulehcilo se mu, ale zadna ticha ulice to teda neni. ty bys tam bydlela, ja ani nahodou, v poradku.
jinx no jéje, takovej klid tam pamatuju naposled za France Josefa![]()
Mutziputzi Nejsem znalec Prahy, tak se s nebudu hádat, jestli patří nebo nepatří, jen je prostě snazší zeleň z města vykopnout, než jí místo někde vyhradit.
Isca OK, ale verejnou zelen, tohle je kousek od hradu, jako fakt ne misto pro rozparcelovanou plochu s maringotkama a tyckovejma rajcatama
Mutziputzi no mohl tam byt misto toho treba park, ale to je fuk, jezdim tamtudy pravidelne a zadna klidna ulice to fakt neni.
continuity Kdyz to tam znas, preci vis za park tam je novej presne naproti pres Patockovu, blizko X dalsich parku. Jinak vnimam dosti druhu provozu mezi hlavnim tahem a klidnou ulici, jsem si celkem jista za takhle hlavni tah ti najdu u 90% prazskych adres...ale uz bych to snad spis nechala, koho to zajima, at si tam skakne![]()
...ale ještě jsem si dala při ranní kávě to práci...k posouzení jak tam teď chybí zeleň![]()

Mutziputzi Dostala jsi mě - zeleně je okolo hodně, ale takhle na špici mezi dvěma širokýma silnicema bych byt za drahý peníze kupovat nechtěla, ani kdyby mi někdo zaručil, že v současnosti tam projedou tři auta a jedno dětské odrážedlo denně. Navíc mi ty domy, vzhledem k velikosti , tvaru a okolí pozemku, přijdou dost natěsnaný na sebe a k silnicím. Rozesmál mě teda název Garden Center.
Isca To neni název, to mi tam náhodou vyjela firma
Tohle je ten projekt http://www.royal-triangle.cz/#exkluzivni-lokalita
Ten letecky snimek je paradni, krasne tam jde videt pesinka pro pesi Patockova.
jinx řikam, stejnou pěšinku pro pěší ti najdu u skoro každý pražský adresy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.