RoSa jj, ale maj ty různý omejvani během dne...což zase vzniklo z praktickejch duvodu
design a architektura
Bledule tak v tom meste zije 10 milionu lidi, takze se tam asi najde kdeco. Vlastne jsem chtela rict, ze jsem tam stravila dvs mesice a takovou koupelnu jsem tam nevidela, takze tu asociaci nesdilim.
Já proti bidetům nic nemám, i by se mi doma hodil, ale do necelého 1m2 záchodu ho nenacpu. Leda koupit to přídavné zařízení.
Původně ale šlo o ten orientální desing postované koupelny. To by se mi líbilo v odpovídajícím prostředí, ale kdybych na něco takového narazila někde v paneláku, asi bych se hodně divila. ![]()
Lilly_Ku To bylo takové moje zjednodušení, nic lepšího, než Istambul mě nenapadl v souvislosti s tím orientálním desingem. Mohla jsem napsat třeba v Maroku nebo já nevím kde.
Já jsem takové koupelny viděla v televizi, když Američané hledají bydlení v zahraničí. ![]()
Bledule s designem to nesouvisi,ale to pridavne zarizeni doporucuju.jestli myslime to same-takovou tu sprsku.byla jsem z toho nadsena v Thajsku,tam to meli vsude. Zavedli jsme to pak i doma,osobne mi to vyhovuje vic nez klasicky bidet,ten jsme zrusili.ale sprska je vynikajici,hrozne mi schazi,kdyz ji nekde nemaji;)
Gatita Technický dotaz. Dá se to namontovat na klasické kombi a jaká voda se na to napojuje, teplá i studená nebo jen studená? Nikde jsem to naživo neviděla, tak si to nedovedu představit.
Bledule my to máme k umejvátku, pustíš si vodu do umejvátka a pak páčkou na sprše přepneš na tu spršku
(takže teplotu vody reguluješ normálně baterií na tom umejvátku)
Vubec tomu nerozumim,ale mame to napojene na umyvadlo a funguje to tak,ze se otoci kohoutkem (muzu si tedy regulovat teplotu) a kdyz se na hlavici te sprsky stiskne knoflik,tak se ta voda prepne do sprsky.muzu Ti do sz poslat foto,jak to vypada v koupelne.je to opravdu prakticke a myslim,ze instalace byla nenarocna.
Bledule montuje k umyvadlu jak pisou ostatni. kdyz nemas po ruce umyvadlo nevadi. montuje se pak na privod vody k splachovani, akorat pak mas jen studenou (na tom jihu/vychode maji taky jen studenou:-) ono to zni hrozne ale neni, a navic pry je to zdravy proti hemeroidum;-)
viktorka_od splavu Kdybych měla umyvadlo, nebudu vymýšlet spršku.
A máš pravdu, zadek se má umývat studenou vodou. ![]()
Bledule jakoze bys zadek vrazila do umyvadla?:-))
Bledule sprška je ge-ni-ál-ní!!!!!! Jako neumim si moc představit, jak se umýt bez ní a nadto, jak už jsem tu psala, se dá ta sprcha ve spojení se záchodem použít na spoustu špinavých věcí, jako je to různý mytí kýblů, bot atd.
Bledule já teda můžu doporučit bidetový sedátko (pokud není místo na bidet) - dá se připojit i na studenou vodu, protože to i ohřívá; můžeš si vybrat program zamíření proudu vody na zadní otvor nebo pro dámy i trochu víc dopředu, sedátko je vyhřívaný... rodiče si to pořídili a teď na stáří je to pro ně věc skoro nezbytná! značku nevím, ale můžu zjistit; vypadá to nějak takhle:

RoSa Hezký. Tohle ale bude dražší než naše vana, umyvadlo a záchod dohromady. ![]()
Ne, vážně se mi to líbí, ale "Za wysokie progi jak na moje nogi"
nabídněte mi to někdo, hned se stěhuju!
Jiná Realita To je jak z mejch plánů do budoucna!![]()
Mutziputzi Hlavě to místo, co? ![]()
Jiná Realita Je to moc hezký...
Garfie No sen, jsem čím dál víc přesvědčená, že tady žít nechci, nevim jak a proč, ale já v Praze "neumím" žít, já jsem tady hrozně líná, nespolečenská..všude jinde mi to jde líp, natož tam![]()
Sem se to asi hodí nejlíp - dnes přebírá NPÚ Invalidovnu a o víkendu bude otevřená v rámci Open House . Tak přijďte, já taky přijdu (v neděli, takže v sobotu se mi vyhnete).
Mutziputzi Lont na tebe, nevdecnice!![]()
Ale je to super bydleni, ja furt do manzela hucim, at vezme nakou praci v zahranicni...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY