![]()
https://www.housebeautiful.com/lifestyle/a20883866/chrissy-teigen-john-legend-nolita-nyc-penthouse/
Mutziputzi Takový univerzální byt, s tisíckrát omletými prvky (podlaha, závěsy, sedačka, lustry...), snad jen ta linka je něco zajímavějšího... třískají se tam druhy dřeva (podlaha vs. obložení stěn)... žluté konferáky a ten hnědočerný nábytek nepěkné.
Mutziputzi to jako jo! ![]()
Mutziputzi Tak tohle by šlo
.
Stará Stanová Kůže
promin...respektuju kazdy nazor![]()
Mutziputzi Ošklivé to rozhodně není, ale už trochu nuda jo... Líbí se mi tam ty industriální prvky - linka, schody.
Mutziputzi to bych brala...
Mutziputzi ty konferaky, proste to pochop no ![]()
jinx Jsou v kontextu humpolácké a barvou se tam nehodí, tříská se to se žlutým odstínem podlahy. I tou dřevem pokrytou stěnou. Je to takové lehce scontoidní...
Mutziputzi tá terasa ![]()
Tá detská je neuveriteľná....mi to normálne pripomenulo jeden diel nejakého seriálu, ktorý sa točil okolo toho, že kuchárka spravila na detskú oslavu v luxusnom hoteli super tortu, ale....úplne dospelácku a vôbec to tak koncipovala a potom zvyšok dielu sa to snažili zachrániť....(čo to bolo za seriál - mama s dcérou rozhádaná s bohatými rodičmi a s kamarátkou viedli hotel?)
Akože žiadne farby, z detských prvkov akurát to típí, tehlová stena a vo váze listy z fikusu? (Ako to by som pochopila možno ako trest, ak ten fikus ošklbali tie deti
)
slniecko Gilmore girls? ![]()
slniecko Ten seriál zní jako Gilmore Girls, ale konkrétně ten díl s dortem si nemapatuju.
slniecko Az to tam fakani zaneradej legem, tak to do toho neutralu bude akorat! Mne se to libi, jen ty periny mi prisly moc dospelacke, ale az to polepej tetovackama a samolepkama, tak to bude jiny. Asi ma architekt svy zkusenosti:-D.
Neutrály i v dětském pokoji jsou naprosto ok, děti si to už voživí. Aspoň se to nemusí každých pár let předělávat, jak odrůstají z autíčkových postelí a méně oblibují růžovou a tad...
paktofonika coralline áno, Gilmore girls!
Karja ako ja mám tiež svoje skúsenosti - a povedz mi, kde to lego dajú? Na tie tri pidi-policky pri okne? ale aspoň asi vyrazia to útulné a praktické "H" čo je na jednej....
Stará Stanová Kůže ako áno, to beriem, máme tiež neutrálny nábytok a obmeňujeme doplnky, ale toto mi príde ako úplne mimo...tá váza padne pri prvej vankúšovej vojne - môžeme akurát uzavierať stávky, či ju predbehne tá stračonôžková lampa na nočnom stolíku, tie sivé (ble, sivé do detskej) panely za posteľou budú o chvíľu polepené plastelínou (chcela som najprv napísať že osoplené, ale rozmyslela som si to) a to óber zrkadlo je pevne dúfam z bezpečnostného skla.
slniecko Myslíš že John Legend zohledňuje při koupi penthousu v NY úložný prostory pro Lego? A že pro ilustraci účelu jednotlivejch místností na časopisovejch fotkách je nutný zdůraznit, že se jedná o dětskej pokoj tím, že ho ležérně zaházim hračkama a povlíknu tam Frozen peřiny?![]()
slniecko přijde ti, že je v těch pokojích málo místa? Uložnej prostor je třeba tam, odkud je to focený, ne? Navrch zabydlený pokoje, kor navrch ještě zabydlený pokoje dvou batolat, fakt neni něco, co by se dobře vyjímalo v lifestylovým časopisu
chci tu terasu, hned

slniecko tohle je stejně jen na focení... no, naše děti mají v pokojích podlahu z nebarveného olejovaného dubu, světle šedý/bílý nábytek a i tenhle Chrissy typ záclon a závěsů, i podobně barevné - bílé a světle šedé. Kromě pár čmáranců a fleků to nijak zapraseně nevypadá. Vázičky teda fakt ne. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.