Luna No nevděk je to fakt, já mam Prahu ráda, ale asi jí nedocenim...navíc to moře že tady neni je docela zásadní mínus!
design a architektura
Luna No že. Ja mam pocit že v Prahe ešte len začnem byť spoločenská teraz sa citim ako strašiak v poli,sama a široko ďaleko nikoho. Ale tak každý to má ináč.
Ale ten dom je krásny, mohla by som sa sťahovať hneď teraz.
paktofonika Tak u me to neni mistem bydliste, ja kdybych nemela ty deti, tak asi ziju spokojene spolecenskym zivotem i v Brnisku, ale jasny, Praha je za me v ramci CR nejlepsi mozne misto k ziti.
A ja se zas spolecensky snad uchytim casem...![]()
paktofonika Luna No prostě, kdybych se měla stěhovat z venkova, do Prahy to nebude![]()
Luna Tak aj v Brne som bola happy. Ja som doteraz bola spokojná všade až tu na mňa doľahla depka.
Mutziputzi haha, to jsem si taky rikala: az se prestehuju do berlina, budu tu furt vymetat nejaky akce, chodit na koncerty vsech tech kapel, co sem jezdej... hodne intenzivne mi to vydrzelo tak prvni rok, pak byla faze uplne apatie, ted se to tak nejak ustalilo na normalu. ale treba pred 14 dny tu byla super kapela z istanbulu, na kterou jsem se fakt tesila, listky koupeny tri mesice dopredu, klub deset minut od baraku a ten den vecer jsem byla tak hotova, ze jsem proste nemela moral tam jit a zustala jsem doma...
Jiná Realita jo a ten dum je fakt krasnej, deti nemam, takze by mi stacily dve patra :))
Lilly_Ku A tak to je jasný, taky bych nebyla jako utržená z řetězu dvacet let
Já když vo tom přemejšlim, tak mi tady asi vaděj lidi, nepříjemný, nasraný, vošklivý lidi, buranství a nevkus vůkol. Praha je fajn, ale choděj mi sem lidi prostě![]()
Mutziputzi mi se v tomhle ohledu hrozne libilo v barcelone, super pocasi, lidi furt vysedavali venku na lavickach, v kavarnach a tak, dycky cestou z prace na sklenicku nekde, vsechno fakt na pohodu... akorat teda s tou praci to tam celkove bylo nic moc, tak jsem se zbabele vratila za socialnima jistotama :D
Mutziputzi Nedávno jsem mluvila s kamarádkou,která se do Tel Avivu provdala a říkala, že místo snů, že se pořád nemůže nabažit...
Luna Hele, nerouhej se, taky bys mohla skončit v totální díře, kde se navíc nedomluvíš :-D
dzizisketa ja bych tak sla, ale asi se mi to nevejde do programu. Krucis.
Škoda :( Já tam byla dnes poprvé, a jako je to tam úchvatné!
Jen ještě upozorním: není tam WC, nesmějí tam kočárky a psi a protože je to staveniště, doporučujeme pevnou obuv a hlavně teplé oblečení, zima tam je jak v psírně.
dzizisketa budes tam pak mit obcas pristup i mimo tu akci?
Luna No nevděk je to fakt, já mam Prahu ráda, ale asi jí nedocenim...navíc to moře že tady neni je docela zásadní mínus!
Je to jasny, musis se prestehovat sem. Vcera odpoledne (zastavba moc hezka, by sis urcite vybrala)
Treba tenhle ma hezkej vyhled (ne teda moc charakter)
Vcera:

Mutziputzi mi se v tomhle ohledu hrozne libilo v barcelone, super pocasi, lidi furt vysedavali venku na lavickach, v kavarnach a tak, dycky cestou z prace na sklenicku nekde, vsechno fakt na pohodu... akorat teda s tou praci to tam celkove bylo nic moc, tak jsem se zbabele vratila za socialnima jistotama :D
Nezustala jsem ve Spanelsku presne ze stejnyho duvodu, ale jinak zivot super teda.
Mutziputzi no ja se stehovala presne z tech duvodu co popisujes vyse, neplati to teda o kazdym jedinci, to je jasny, ale ten masovej feeling v CZ teda nic moc no...
tady maj taky fajn vyhled, dobra terasa.. hlavne nenapadne z ulice haha
0zero7 Krasny, fakt more se nevomrzi, a to nemam vodu rada, jiz nekolikrat se mi stalo, ze jsem byla tejden u more a nevlezla do nej ani jednou, nasledne jsem samozrejme celila obvineni, ze sem magor![]()
Mutziputzi no rikam, tady pro tebe znacka ideal, pac ocean je studenej, tam se neleze. Max tak na par plazich, kde se to ohreje, proste nej ![]()
![]()
0zero7 Krasny, fakt more se nevomrzi, a to nemam vodu rada, jiz nekolikrat se mi stalo, ze jsem byla tejden u more a nevlezla do nej ani jednou, nasledne jsem samozrejme celila obvineni, ze sem magor
Já to tak mám taky, moře miluju, ale koupat se nemusím.
nellielovett Mutziputzi V tom případě je Balt ideál. Já bych ho chtěla zažít třeba v listopadu, letos jedem v září, tak aspoň něco. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY