design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 25. května 2018 11:55

slniecko Presne, taky bych to brala pro ilustraci, ono malokde se foti vestaveny skrine a satny a komory, ale nekde tak byt musi;-). 

Online Gatita
8681 příspěvků moje polička 25. května 2018 12:13

Karja aby ses nedivila,obcas se na tyhle prakticke aspekty opravdu zapomene.kdysi byly v novostavbach casto k videni vysavace a haraburdi v koute obyvaku-proste nejak vypustili uklidovou komoru...ale to asi tem fancy newyorskym bytum nehrozi:)

Jinak ja mam slabost pro interiery z nekterych Allenovych filmu.ty byly casto zabydlene docela dost,ale fakt uzasne!sedmdesatky nesedmdesatky,porad skvele.

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 25. května 2018 12:14

Karja Známým takhle fotili do nějakého časopisu dům, těsně před nastěhováním, nesměli tam mít žádné věci a doplňky si donesli sami.....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. května 2018 12:38

Garfie Minule som sa stretla s pojmom house staging tak to bude asi ono. Nechajú len základný nábytok a doplnky, osvetlenie atď si prinesú sami. 

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 25. května 2018 12:54

Mutziputzi Potrefenáhusa nie, ale zase ani sa znížiť k takejto potemkiniáde.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. května 2018 12:58

slniecko to neni potěmkináda, oni to koupili a ještě tam nebydlí...a i kdyby jo, já chci vidět zamýšlenej design ne dětský cajky

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 25. května 2018 13:01

slniecko jestli jsem to se svou chabou angličtinou pochopila, tak to opravdu teprve koupili a budou zařizovat a jinak než je to teď (ložnice společná a dětské pokoje dva) 

a je to teda 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 25. května 2018 13:02

slniecko tak hlavně taky málokdy by se architekt podepsal pod vsechno, co si tam kdo dotáhne a dokutí, a tak je to samozrejme správně, ze si to lidi, co v tom zijou, dotvořej k obrazu svymu,  ale proste se to fotí predtim než se to zabydli

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 25. května 2018 14:37

Tak architekti i fotografi jsou různí... Často je i na oficiálních prezentacích vidět obrovský rozpor v estetickém vnímání architekta a vybírače nábytku....

20970 příspěvků moje polička 25. května 2018 14:43

Stará Stanová Kůže Myslim že v kategorii apartmánů co kooupil Legend a Teigen profese "vybírač nábytku" neexistuje

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 25. května 2018 14:48

Mutziputzi Jakože mají všichni vkus, najmou si nějakého dobrého architekta a nekecaj mu do toho? Pak ovšem nechápu, jak se mohlo zjevit třeba tohle... Beyonce

20970 příspěvků moje polička 25. května 2018 14:55

Stará Stanová Kůže Proč to nechápeš? Líbí se jí to, jinak by to vypadalo jinak

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. května 2018 16:15

Bledule 

Nevím, jestli tu ještě jedou spršky, ale my je máme normálně namontované na obě vody, takže teplotu si nastavujeme, jsou obě přidělané na zdi vzadu u záchoda, jedna je bidetová, jedna subtilní sprchová, takže použít se dá obojí. Ale montovalo se to při stavbě, už jsme to znali a chtěli.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 25. května 2018 20:26

docitam.... a jako uvaha kam asi schovaji lego, tak to je prispevek roku  ale chapu tri plus jednicka a v ni cela rodina, to formuje. A ted vazne, trochu nadhled a odpoutani se od kazdodenniho slapnuti na kosticku, ti lidi co koupi byt za miliony dolaru fakt nejsou dementni 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. května 2018 14:30

strašný.

jak to někdo popsal v komentářích - taková větší kancelář. evokují to hlavně úchytky na nábytku, ten fakt vypadá jak ten laciný kancelářský.

navíc mě zaujalo, jak se architekům podařilo tak velký byt přetvořit na tak tmavě působící místo 

modré cihly působí na mě až odpudivě.

https://bydleni.idnes.cz/foto.aspx?r=architektura&c=A180522_162248_architektura_web&foto=WEB737b43_SMLXL_Ovenecka_10.jpg

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 26. května 2018 14:41

Jiná Realita no strašným bych to nenazvala,koupelna a kuchyň se mi spíš líbí, modrej obejvák si odpustim a úchyty bych možná brala jiný, ale s kanceláří bych si to nespletla teda..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. května 2018 14:45

Ounz mně se to nelíbí úplně extra moc. z fotek na mě jde deprese.

nevím proč, ale úplně neskutečně mě odpuzují ty modré cihly. evokuje mi to lego, plast nebo nevímco, ale něco, co bych rozhodně nechtěla mít doma. i koupelna je mi připadá jako nora. edit: řekla bych, že tím nasvícením, kdy jde strop ve tmě a na zdech jsou nějaké kužely světla.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 26. května 2018 16:07

Jiná Realita no ty modrý cihly se mi taky nelíbí..koupelna za mě cajk

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 28. května 2018 11:37

Samantha Jo, tak to se mi líbí moc, detaily bych udělala jinak, ale obecně ano. Tíhnu k těm starším stavením a moc bych chtěla starou stodolu předělanou na bydlení, skloubit tam historii a moderní pojetí. Pro mě jen škoda, že ta dvě stavení nejsou propojená :-(