Samantha Líbí se mi, jak tam jsou smíchané všemožné styly a navzájem to funguje.
design a architektura
Přesně. Míchat styly se musí umět.
Hezký, v někrterejch věcech na mě až moc "historizující", ale podle mě tomu chybí nábytek, nemyslim úložný prostory na Lego, ale něco současnýho, designovýho, zajímavýho.
Samantha A tady mám právě pocit, že to zrovna neumí.
Mě by zajímalo odkud mají postel, ta se mi líbí moc tu bych brala..
Ounz myslim to budou dvě starý repasovaný
Potrefenáhusa škoda ![]()
Potrefenáhusa Ony působí jako retro, ale z toho obrázku, pokud se dá, nevidím tam takové ty retro detaily - prohnutí, ozdobná zakončení, lesklý kov... Spíš to bude něco současného - buď značka nebo na míru.
Potrefenáhusa na té tvé horní jsou vidět kovové svary, na té v článku v úhlech nejsou, působí to spíš jako dřevo, včetně povrchové struktury. Ale co já vím, co to ve skutečnosti je, s dnešním možnostmi je možné napodobit všechno.
Konečně něco, co se mi líbí hodně. ![]()
Stará Stanová Kůže bavíme se o tomhle? Mně to přijde jako klasický mosazný postele

Potrefenáhusa bavíme.
Samantha To je skvělý! ![]()
no tvl!
bytová designérka samouk... hlavně jí to prej baví...

RoSa sikulinka ![]()
RoSa To se nevidí!!
RoSa Museli recyklovat starý článek, protože toto jsem už viděla před pár lety... Nic to ale nemění na tom, že je to fakt hrozný.
RoSa Tak to je naprostá klasika. Zajímavé je, že se to nelíbí ani čtenářům z Novinek. Tam bych čekala ohlasy jako "útulné, žádná dnešní pitevna, veselé". Asi se už i meruňkáři mentálně posunuli.
RoSa a ja že kto si dáva na okná tie kratučké volániky. No už viem. Tie pásy tapiet, asi viac nekupili?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY