RoSa au
design a architektura
Lol a tá výstava kozmetiky v kúpeľni ![]()

Milé děti, takhle dopadnete, když souhlasíte s nafocením svého bytu. Redakce to znovu zveřejní po 15 letech a lidi se vám pak smějí....![]()
Stará Stanová Kůže keby som niekedy v pomatení zmyslov súhlasila s nafotením bytu, aj ked neviem koho ako by to zaujímalo, tak si upracem. A v živote som nemala ani len tretinovú výstavku či už kozmetiky alebo hocičoho. Ani nemáme vystavené veci ako šampony a tak. Ako to tí ludia spotrebujú????
paktofonika Jo, takovou koupelnu mel deda, vyklizeli jsme jeho byt asi pul roku, pac "ono se vsechno hodi a je to skoda vyhodit"![]()
No ale když se ta osoba nechá vylepit na sklo, tak přece musí počítat s různými reakcemi?
Ona vystavuje, já hodnotím ... Může bejt ráda, že nafotila byt a ne třebas kozy ![]()
ad koupelna : tak mě napadlo, díky bohu za nosné stěny ![]()
...Pravda, na rozšíření koupelny, kam bych bývala ráda umístila vířivou vanu, nedošlo, protože nosná stěna musela zůstat na svém místě,“ konstatuje šikovná herečka...
paktofonika Tohle a kytky na reproduktorech
.
Dobrú noc ![]()

paktofonika To bolí.
paktofonika fotky jak z lidových inzerátů na sreality, že jo? ![]()
paktofonika Presne tenhle clanek jsem cetla a prvni co me napadlo bylo, ze ti herci si fakt nic nevydelaj. Ale o penezich to asi uplne neni. Ja treba taky neumim moc zarizovat, momentalne mam takovej poloholobyt, kdo u nas byl, tak rikal, ze nam chybi nejaky zarizeni, ale ja to proste neumim vybrat a tak vubec si ani nedokazu rict, coze nam to chybi. Takze desny, asi to zahazu legem a holy steny polepim vykresama:-D. No proste v takovychto pripadech je to rozhodne bez foceni.
jo, o penězích to asi nebude - ta meruňková výmalba bude možná dražší, než bílá ![]()
RoSa :-D:-D. Jo to bude, ale premalovat z merunkove na bilou, to teda taky nebude zadnej med:-D. A ty obrazy, az ted jsem si vsimla, co na nich je:-D.
Karja Vzhledem k tomu, že jsem v jednom bytě experimentálně vymalovala předsíň včetně stropu benátskou modří a pak pro příštího nájemníka se to muselo vymalovat na bílo (a dost jsem se toho bála), tak o tom něco vím! :) Řemeslníci nad tím mávli rukou, že přemalovat jakoukoli barvu na bílo prý dnes není problém. Zato tapety jo.
Stará Stanová Kůže Presne, remeslnici! Ale my jsme ti remeslnici a jako neni to moc easy:-D.
Ja myslim, ze jsem tenhle clanek cetla v cerstvem blesk magazinu, tak nevim, jestli tose je recyklovane ci nikoliv. Ale tak mesic dozadu tam byl moderator, co z bytu 2kk nacpal kuchyni do koupelny, aby meli vic mista. Te inkriminovane mistnosti byla jen jedna fotka, ale I tak to stacilo, jak se ty vystavene kuchynsky serepeticky z linky menily pomalu na hrebeny a fen a za linkou bylo videt nejake okachlickovane cosi, u ceho se da jen dohadovat, zda to byla sprcha nebo zachod. Zil s manzelkou a ditetem, mi prijde, ze do 2kk se da vmestnat I bez tohodle zakroku. A nebo nefotit no....
Karja No oni řemeslníci nejsou taky žádná výhra - teď dostavujeme dům, no a když už poněkolikáté nemohli pochopit, že na dřevěné podlahy a schody se cement prostě necáká, tak jsme je vyhnali a rozhodli jsme se být sami sobě řemeslníky, jakože už na to nemám nervy... no, jde to ztuha a z těch všech nedodělávek, co budu muset nějak sama vymyslet a realizovat, na mě jdou mdloby. :(
Karja Nechce sa ti to dohľadať? To by som si rada pozrela, kuchyňa vedľa záchoda ![]()
Řemeslníci nad tím mávli rukou, že přemalovat jakoukoli barvu na bílo prý dnes není problém. Zato tapety jo.
to by mě zajímalo, čím ... aktuálně mám za sebou pokus pretrit bílým primalexem fialovej latex a nespravilo to ani sedm nátěrů, jednou se to bude muset asi omlatit na cihlu
Potrefenáhusa Tamto modrý byl Dulux, ne latex. Nejsem odborník. Jen takový drobný postřeh: S tím Duluxem se mi pracuje daleko líp než s Primalexem, má lepší krycí schopnost, ale to je ozkoušeno jen na běžných podkladech, ne latexu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY