Luna Ona prý v Bejrútu tvrdí, že je v Praze strašná hvězda, no a v Praze zase... (jestli jsem napsala něco, co ví každý, tak se omlouvám... :)
design a architektura
Mutziputzi
Jak mi bylo fajn, dokud jsem žila s představou, že je JENOM nevkusná!
Stará Stanová Kůže Já jsem to nevěděla, ale asi mě to nepřekvapuje.![]()
.... a pak jdou dom a kladivem si otlučou další kousek zdi , aby uvolnili sexuální přetlak
![]()
Inak teda fakt, gýč jak hovado.
Matragi šaty majú v Zare ak by mal niekto záujem :D

paktofonika inak nad tými už nejaký ten piatok dumám (no dobre, tak teda cca dva týždne
)...a teraz vidím zľavu, vďaka za pripomenutie!!! Mám rada tú farebnú kombináciu a som zvedavá, nakoľko tá "neforemnosť" bude, alebo nebude korešpondovať s mojou vlastnou neforemnosťou
.
slniecko čarodějnice jsou až za rok.
paktofonika furt si říkám, co je to to pridaťr, jestli google translator nebo někomu ujela ruka...na českých stránkách zary jsou taky celkem perly občas
slniecko Pokud nejsi černoška, dobře radím je tam nechat, není šance že by ti slušely![]()
Stará Stanová Kůže kde ako, u nás doma sú dve každý večer, jedna malá jedna veľká ![]()
Mutziputzi njn...ani keď mám vlasy cca tej farby ako je tá hnedá?
slniecko hele voni ví na kom ty šaty fotit![]()
Mutziputzi tak o tom nepochybujem, ale ja by som bola ochotná vziať aj druhé miesto...alebo proste čokoľvek, v čom nebudem vyzerať ako totálne strašidlo, chjo...
Potrefenáhusa Taky ![]()
alebo proste čokoľvek, v čom nebudem vyzerať ako totálne strašidlo, chjo...
Tak v těchto šatech je to celkem jistota ![]()
slniecko Luci, tie nieee.
barbucha viktorka_od splavu Micuska ok, ok, ok...koniekoncov som sa do tej Zary teda radšej vybrala, a tieto šaty tam síce nemali, ale pár som ich teda chytila do rúk a mám dojem, že som ešte aspoň hodinu bola nabitá statickou elektrinou...to boli také umelé handry všetko
!!!
Ja si takto zaru nepamätám, to táto sezóna je taká, alebo sa všeobecne takto zvrhli?
slniecko Haha a to som si hovorila ze Zara má omnoho omnoho omnoho lepšie materiály ako HM, tam radšej ani nechoď ![]()
Řekla bych, že takhle se to zvrhlo (skoro) všude ![]()
slniecko je to des bes vsude!
(jako myslim ty klasicke retezce)
Tadyto je takové zvláštní... je tam VŠECHNO! ![]()
Krejčířova vila verze 2018.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY