Já sem kdysi bydlela v městským bytě v malým městě, nebyl to panel ale cihla.78 m2 2+1 a byl úplně boží. Měl teda malou kuchyň a relativně velkou chodbu, ale mně se to moc líbilo a kdybych takovej někdy zase našla tak koupim, pronajmu, cokoli
A měl i komoru, to se mi na těch cihlovejch domech z dřívějších let líbí, že se myslelo na úložnej prostor..
design a architektura
Ounz babicka mela 2+1 v panelaku 54m. byl tam balkon a pekny velky obyvak. kuchyn teda snad 4 m a v koupelne se nedalo pri zavrenych dverich svliknout, ale pro 1-2 lidi super. ovsem kdyz jsem se narodila, zili jsme tam 2 roky v sesti lidech:-/
viktorka_od splavu no, to je tak pro jednoho no ![]()
Zina Ako píšem, podľa mňa je to veľký byt. My dokonca jednu izbu ani nepoužívame takže slúži ako úložný priestor. Pre pár s jedným dieťaťom úplne v pohode.
A znovu som si pozrela byt a majitelia sú architekti... No od architektov by som čakala viac než zapratanú obývačku nábytkom, narvať vstavanú skriňu do spálne a tak celkovo je to o ničom. A sprcha s vaňou je nielen v panelákovej kúpeľni luxus.
Ounz komora mi u nás chybí moc. Naši ji v3+1 mají a dokonce i pokojík pro služku, ze kterého je dílna.
Pravda, panelák to neni.
Mě se u toho bytu líbí kuchyně i když je maličká, ten přechod do obýváku a jídelní stůl. A taky koutek s křeslem.. Z ložnice tam není moc vidět, ale asi bude miniaturní. A výhled je taky hezký ![]()
Mulen jj pokojík pro služku (bejvalej) má matka, byl vedle koupelny tak je o něj teď zvětšená..
paktofonika No, na dva architekty je to pravda takový nenápaditý, ve stylu "mírného pokroku v mezích zákona", taky bych to teda chtěla vidět trochu zabydlený. Tím nechci říct, že mi tam chybí harampádí, nebo možná trochu jo, aspoň špetka něčeho osobního, takhle o tom, že se v bytě žije, svědčí jen ta dětská hrazdička v obýváku.
Zina no nevím... mně to přijde hrozně zaplněný už když je to prázdný. pár krámů a už tam nepůjde dýchat:-(
viktorka_od splavu Že? Hlavne ten kút so skrinkami na stene, gaučom, kreslom a dvoma stolíkmi mi príde úplne zaplnený. A chýbajú mi tam úložné priestory, vidím len tu jednu vstavanú skrinu a skrinky v obývačke. Na chodbe je tuším jedna skriňa. Také celé bez nápadu no. To ten malý byt čo tu bol nedávno bol oproti tomuto top
paktofonika no na ty skříňky ke kterým je přiražený gauč a křeslo jsem nejdřív koukala co to je - nechápu. vypadá to že tam zatím bydlí dva dospělí a mimino a přitom je to zakrámovaný nábytkem jak pro čtyři dospělý.. to už nikdy nebudou nic měnit, kupovat nový?
Tak ted trošku dětského kýče.. ![]()
Dnes jsme dokončili to hlavní na novém domečku pro vnučku. Včera jsem nakupovala barvy, dělala obrázky, přišívala kroužky na závěsy, prostě to celé dekorovala. Ještě nad lůžko přijde delší polička a manžel dokončuje terénní práce při vstupu. A zítra ji pošleme otevřít dveře..

Dadoo to je jak z Dětí z Bullerbynu, tu scénu miluju!![]()
Dadoo To je milé, určite sa bude veľmi tešiť a bude k vám chodiť rada. Bude u vás na prázdniny?
paktofonika Bude u nás v pondělí, úterý a ve středu. Já jdu ještě zítra do školy něco odzkoušet a pak už si budeme jenom hrát. A ve středu tu bude i s bráchou. Uvolil se taky přijet, když jsem už konečně zařídila tu wifinu
Malé jsou 3 roky a má růžové období. Brácha zase miluje zelenou, tak byla barevná kombinace jasná.
Sztašně se těším na její výraz, až otevře dveře. jen doufám, že to manžel vydrží a nepustí ji tam, dokud se nevrátím ![]()
Mulen no přesně, vedle kuchyně, navazovala koupelna.
Mne teda nepřijde, ze by ten byt byl zahlcenej nabytkem, spis si dycky říkám, co se do takovejhle skříněk dává? Zvlášť ty nahore mi přijdou dost naprd, co tam? Knihy?
Jinak satni skříň v ložnici je praktická, ne?
koukam na to teda jen na mobilu, kuchyň mi přijde pekna
Mulen Doufáme, že by to tam mohla zalomit po obědě. Zatím usíná v kočárku, ale už je jí krutě malý ![]()
Potrefenáhusa tak v tom miniaturním obyváku je rohová pohovka, dva stolky, ušák, podnožka, bytelný jídelní stůl a čtyři židle, skříňky podél jedné zdi - a ty ještě k tomu zastavěné pohovkou a křeslem.
jo zapomněla jsem pracovní stůl a (asi) židli, nebo se u něj sedí na té od stolu, to nevím
jo a ty skříňky jsou samozřejmě naprd. teda já si pořídila v ikea takové ty čtverce, vypadá to podobně dekorativně, ale vnitřní hloubka cca 15 cm znamená, že se do toho ani ty knížky nevejdou
Dadoo to bych to tam s ní zalomila taky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY