nolita Ani ja. Možno keby tam nebol facepalm ale zubatý úsmev namiesto toho.
design a architektura
Samantha akože dobru noc Vitsjo, dobru noc Gadeskov,.......![]()
Jen pro pevné nervy, sklony SM vítány:
https://www.kafe.cz/celebrity/bydleni-pavla-travnicka-mezi-starozitnostmi-se-mu-prohani-dvoulety-syn-20180628.html
no teda! ![]()
ten krb, ta kuchyň, ta sedačka, ta koupelna, to schodiště... no prostě všechno
fakt radši nekoukejte!
RoSa no mně to přijde taková klasika ranejch 90. let, akorát na to od tý doby nikdo nešáhnul, mně to zas tak nepohoršuje
zašlej binec a všude tak nějak zaprděně předekorováno... no já bych se z toho zbláznila! se nedivim, že má už čtvrtou manželku, vocaď by utekla snad každá...
Potrefenáhusa me to taky nikterak nepohorsuje, ale mohli si aspon pred focenim uklidit z verandy to jidlo co tam skladuji misto v lednicce:-))
stes Travnicek je tou roli prince holt dozivotne poznamenan - vidim tam jasny zablesky zivota na zamku
Dům má vystihovat svého majitele, tohle se k Trávníčkovi hodí.
Ale ten malej kluk je krásnej , je vidět, že Trávníčkovi mají lepší schopnosti v jiné oblasti, než je dekorování.
Docela se mi líbí, co s tím panelákovým bytem udělali. A všimněte si, co v původním bytě vylézalo že záchodu ![]()
Mulen Páči sa mi len kuchyňa. Obývačka a spálňa obyč, v kúpeľni sa mi nepáčia akože betónové kachličky skombinované s akože betónovou mozaikou. Ale oproti pôvodnému stavu je to top. Tie farby, kuchyňa, príšera v zachode ![]()
Mulen tak to je povedený. vyždímali z těch stísněných podmínek maximum. sprcháč ve mě vyvolává vyloženě klaustrofobický pocity:-)
Mulen tie šesťuholníkové obkladačky sa mi vyslovene páčia.
Tulipe Bydlela jsem kdyi na Proseku. 3+1, 54 m2. 15, 10 a 7m místnosti. A do kuchyně se ještě chodilo přes obývák, protože v koupelně se průchod musel zastavět pračkou, jinak ji nebylo kam dát. A mezi kuchyní a obývákem byly dvoukřídlé dveře. Takže v podstatě na 15 m2 byly čtvery dveře. Jen ta lodžie byla úžasná, podél celé jedné strany bytu, 6 m dlouhá.
Dadoo některý byty na proseku jsou silene malý, byla jsem tam jednou na návštěvě v takovym tom dlouhým paneláku hned za metrem strizkov ve 2+kk plus teda ta lodžie a měla z toho depku asi tejden, metry se neodvazuju odhadnout, ale bylo to strasne malinký
Tulipe Bývam v 3+1, 70m2 a môžme tu hrať futbal, izby podľa mňa malé niesú , na panelákové pomery je to obrovský byt. Sme len dvaja, pre viacpočetnú rodinu by to už bolo asi trochu tesnejšie.
Hm, moja mama robila na "bytovom podniku" na jednom veľkom bratislavskom panelákovom sídlisku, keď som bola malá a dodnes si pamätám, ako som s ňou bola na obhliadke jedného bytu a stále som tam hľadala ďalšie dvere, dodnes si pamätám ten klaustrofobický pocit.
paktofonika Mně právě 3+1 a 70 m taky nepřijde nijak málo, přitom mám z toho bytu takový stísněný dojem. Kuchyně je dobře vymyšlená, ale i u ní je vidět, že je malá. Na té původní fotce, ale i na té po přestavbě, kde si pomohli tím odrazem v okně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY