Další polský zázrak . Nápad bezesporu zajímavý, na pohled to vypadá tak čístě, ale jen na pohled, ne na bydlení (pro mě osobně). Jen by mě zajímalo, co na ty zrcadlové plochy říkají ptáci a taky mi ta čelní strana přopomíná bránu do Treblinky. ![]()
design a architektura
Bledule me z toho boli nohy![]()
Bledule Jasně, chápu tvoje námitky. Ale to tvoje zrcadlové je svým způsobem opravdu zázrak - má to ksicht, nosný nápad, miliardu velkolepých a realizovaných nápadů. (teď koukám na to propojení interiéru a exteriéru - venku trávník, uvnitř koberec jako trávník - paráda, nebo ty cihly uvnitř)
Stará Stanová Kůže jj, tam uz schazi jen zralok:-))
Bledule ta brána do Treblinky mi bohužel přijde celkem výstižná
Tadyto je takové zvláštní... je tam VŠECHNO!
Krejčířova vila verze 2018.
Vzhľadom na to, že som tento víkendv podobne modernom interiéri videla nainštalované starožitné keramické kachle, tak majú ešte ako vylepšovať ![]()
Bledule ježiš, ty nahatý děti u toho bazénku! ![]()
a nechápu smysl venkovních zrcadel...
Bledule šmarjá fakt....to teda nevyšlo "Při pohledu z ulice se moderní stavba netváří nikterak převratně."
Inak také prepojenie vnútro-von by som brala, ale s tými zrkadlami, to fakt môže byť pre vtáky nebezpečné.
Stará Stanová Kůže Já neříkám, že se mi to nelíbí, jen bych v tom asi nemohla bydlet. ![]()
slniecko Tam se pak lepí siluety dravců.
Bledule Ale jo, zvykla by sis. :) Na těch velkoformátových prosklených plochách by mě zajímal stav, kdy to už skutečně obývají, teď tam nejsou vidět žádné žaluzie ani závěsy, což zase vzhled změní. Po rozsvícení světel uvnitř jim tam vzniknou uvnitř obrovská zrcadla, což mi přijde docela nepříjemné. Takže je potřeba to řešit i nějak zevnitř, nenechat to uvnitř takhle holé, i když na focení efektní.
Jako ne, že by se mi nelíbilo, je to takový čistý, ale ne sterilní...občas záblesk barvy vítám.
Jenom mě děsí, že bych se před ulehnutím do postele nebo usednutím v obýváku musela seznámit s původem a jménem všeho nábytku...
Jenom mě děsí, že bych se před ulehnutím do postele nebo usednutím v obýváku musela seznámit s původem a jménem všeho nábytku...
![]()
Jak to myslíš?
Mně se to moc nelíbí, nemám ráda pastelový barvy. Ta bleděmodrá je jak pro mimino, nelíbí se mi ani ta vzorovaná tapeta.
...Stůl Gadeskov (Jysk) z masivního dřeva s kovovou podnoží je doplněn židlemi DSW (Vitra). Tyrkysová modř je výrazným akcentem užitým nejen na židlích, ale i na chladničce Funky Blue (Gorenje) v retro designu...
...S přáteli je možné posadit se na rozkládací pohovky Bristol a Mazzini kolem krbu a ke konferenčním stolkům Vitsjo.
...Prostředí vhodně dotvářejí svítidla z černého kovu Signature Nero Umbrello a koberec Birket
...Ani v ložnici orientované do vnitrobloku nechybí tapeta v designu Arne Jacobsena, svítidla Signature Nero Umbrello, mosazný stolek Ruche a stojací lampa 30er Standing Gold. Nocleh zajištuje čalouněné lůžko Angia.
Samantha ale to je docela praktický, v článku. mě často zajímá, odkud něco z toho je. v jednom bytě, kde to neměli popsané, měli skvělou lampu, její původ by mě fakt zajímal.
Jiná Realita že jo, pak je to jak tady ve vlákně co jste si dnes koupili, když nikdo nenapíše rovnou, vodkaď to má a člověk se musí furt vyptávat ![]()
Některý lidi nepoznaj vtip, ani kdyby do nich kopnul ![]()
jak jsem se koukala na tu zlatou stojací lampu, tak jsem v nabídce obchodu našla toto:

Je to i stylově zacákané barvou.
Samantha jako žes ten původní příspěvek myslela jako vtip? tak to se přiznávám, že jsem fakt nepoznala.... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY