design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:07

Další polský zázrak . Nápad bezesporu zajímavý, na pohled to vypadá tak čístě, ale jen na pohled, ne na bydlení (pro mě osobně). Jen by mě zajímalo, co na ty zrcadlové plochy říkají ptáci a taky mi ta čelní strana přopomíná bránu do Treblinky.

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:11

Bledule me z toho boli nohy

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:13

Bledule Jasně, chápu tvoje námitky. Ale to tvoje zrcadlové je svým způsobem opravdu zázrak - má to ksicht, nosný nápad, miliardu velkolepých a realizovaných nápadů. (teď koukám na to propojení interiéru a exteriéru - venku trávník, uvnitř koberec jako trávník - paráda, nebo ty cihly uvnitř)

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:14

Stará Stanová Kůže jj, tam uz schazi jen zralok:-))

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:16

Bledule ta brána do Treblinky mi bohužel přijde celkem výstižná

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:17

Tadyto je takové zvláštní... je tam VŠECHNO!

https://bydleni.idnes.cz/polsko-rodinny-dum-luxusni-dum-dum-u-more-gdyne-gdansk-bydleni-v-polsku-1nl-/architektura.aspx?c=A180622_110325_architektura_web

Krejčířova vila verze 2018.

​Vzhľadom na to, že som tento víkendv podobne modernom interiéri videla nainštalované starožitné keramické kachle, tak majú ešte ako vylepšovať

Online RoSa
10224 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:19

Bledule ježiš, ty nahatý děti u toho bazénku!

a nechápu smysl venkovních zrcadel...

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:21

Bledule šmarjá fakt....to teda nevyšlo "Při pohledu z ulice se moderní stavba netváří nikterak převratně."

Inak také prepojenie vnútro-von by som brala, ale s tými zrkadlami, to fakt môže byť pre vtáky nebezpečné.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:24

Stará Stanová Kůže Já neříkám, že se mi to nelíbí, jen bych v tom asi nemohla bydlet.

1333 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:25

slniecko Tam se pak lepí siluety dravců.

1333 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:31

Bledule Ale jo, zvykla by sis. :) Na těch velkoformátových prosklených plochách by mě zajímal stav, kdy to už skutečně obývají, teď tam nejsou vidět žádné žaluzie ani závěsy, což zase vzhled změní. Po rozsvícení světel uvnitř jim tam vzniknou uvnitř obrovská zrcadla, což mi přijde docela nepříjemné. Takže je potřeba to řešit i nějak zevnitř, nenechat to uvnitř takhle holé, i když na focení efektní.

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 25. června 2018 11:01

slniecko Tam se pak lepí siluety dravců.

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 27. června 2018 10:42

Jako ne, že by se mi nelíbilo, je to takový čistý, ale ne sterilní...občas záblesk barvy vítám.

Jenom mě děsí, že bych se před ulehnutím do postele nebo usednutím v obýváku musela seznámit s původem a jménem všeho nábytku...   

https://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/476040-designerka-navratila-bytu-v-kubistickem-dome-dusi.html

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 27. června 2018 11:07
Reakce na Samantha:

Jenom mě děsí, že bych se před ulehnutím do postele nebo usednutím v obýváku musela seznámit s původem a jménem všeho nábytku...   

​Jak to myslíš?

Mně se to moc nelíbí, nemám ráda pastelový barvy. Ta bleděmodrá je jak pro mimino, nelíbí se mi ani ta vzorovaná tapeta.

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 27. června 2018 11:21

Potrefenáhusa 

...Stůl Gadeskov (Jysk) z masivního dřeva s kovovou podnoží je doplněn židlemi DSW (Vitra). Tyrkysová modř je výrazným akcentem užitým nejen na židlích, ale i na chladničce Funky Blue (Gorenje) v retro designu...

...S přáteli je možné posadit se na rozkládací pohovky Bristol a Mazzini kolem krbu a ke konferenčním stolkům Vitsjo.

...Prostředí vhodně dotvářejí svítidla z černého kovu Signature Nero Umbrello a koberec Birket

...Ani v ložnici orientované do vnitrobloku nechybí tapeta v designu Arne Jacobsena, svítidla Signature Nero Umbrello, mosazný stolek Ruche a stojací lampa 30er Standing Gold. Nocleh zajištuje čalouněné lůžko Angia.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. června 2018 12:08

Samantha ale to je docela praktický, v článku. mě často zajímá, odkud něco z toho je. v jednom bytě, kde to neměli popsané, měli skvělou lampu, její původ by mě fakt zajímal.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 27. června 2018 12:27

Jiná Realita že jo, pak je to jak tady ve vlákně co jste si dnes koupili, když nikdo nenapíše rovnou, vodkaď to má a člověk se musí furt vyptávat

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 27. června 2018 12:57

Některý lidi nepoznaj vtip, ani kdyby do nich kopnul

1333 příspěvků moje polička 27. června 2018 13:20

jak jsem se koukala na tu zlatou stojací lampu, tak jsem v nabídce obchodu našla toto:

Je to i stylově zacákané barvou.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. června 2018 13:22

Samantha jako žes ten původní příspěvek myslela jako vtip? tak to se přiznávám, že jsem fakt nepoznala....