design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Mulen
5044 příspěvků moje polička 01. července 2018 21:37

viktorka_od splavu leda číst Stopy hrůzy, Harlequinky a podobné, ty se vejdou stopro 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. července 2018 21:43

viktorka_od splavu Právě proto by mě zajímalo, jak to bude vypadat za provozu, až tam přibudou i nějaký osobní věci, protože ty by mohly napravit ten hrozně neosobní dojem, ale moc nevím, kam si je tam dají.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 01. července 2018 22:27

Dadoo Ja si jako dite vzdycky hrozne prala mit svuj minidomecek, trosku zavidim! V tom detskym obdobi bych si to urcite dozdobila vic, tohle na kyc v dane kategorii neaspiruje. ;) Je to roztomily, bude to mit urcite uspech! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. července 2018 00:23
Reakce na slniecko:

Mulen tie šesťuholníkové obkladačky sa mi vyslovene páčia.

​mně se šestiúhelníkové kachličky líbí hodně moc, ale kdo by čistil ty spáry...

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 02. července 2018 07:23

Jiná Realita mám v kuchyni malou mozaiku a žádná apokalypsa nenastala, ne bílou, ale světle šedou sparu, už 8 let a v pohode

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 02. července 2018 07:25

Dadoo  To je boží!!! Když jsme byli minule na prázdninách ve Francii, tak lidi, u kterých jsme bydleli měli pro dcery domeček na stromě. Kdyby mi to nebylo hloupé, strávím v něm celou dovolenou 

Online Janulik03
20377 příspěvků moje polička 02. července 2018 08:45

Mne sa tiež páčia šesťuholníkové obklady. A teda neviem, čo všetci máte s čistením špár?  Normálne to možno vziať raz za čas kefkou s mäkkými štetinami a v pohode. 

Dadoo domček je krásny a krásne urobený. U nás tiež práve prebieha vyroba domčeka, ale je v štádiu hrubej stavby. Tak dúfam, že sa aspon priblížime k tomu vášmu. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 02. července 2018 10:22

Dadoo To je krásné, takový domek jsem vždycky jako malá moc chtěla. To si obě děcka moc užijou (pokud dosáhne wifina i tam 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 02. července 2018 10:30

Zina no nevím... mně to přijde hrozně zaplněný už když je to prázdný. pár krámů a už tam nepůjde dýchat:-(

​Přesně!! Líbí se mi, že vmáčkli na záchod to miniumyvadlo, líbí se mi i chodba a docela i kuchyně, ale ten obývák je hroznej. Nechápu tu sedačku před spodníma skříňkama, to je vyloženě nepraktický a divný, zbytečně to zaplácli a ještě korunovali tím obřím ušákem. Na architekty žádná sláva.  Vypadá to plně ještě před pořádným zabydlením. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. července 2018 12:38

Janulik03 já mám za varnou deskou bílé malé kachle se světlou (ne bílou) spárovkou. je to peklo. přestože je čistím pravidelně, jsou v místech za deskou zašlé. stačí vařit marmeládu, která silně barví, třeba aróniovou. stříkance z toho prakticky nejde dostat.

Online Janulik03
20377 příspěvků moje polička 02. července 2018 13:07

Jiná Realita tak je pravda, že ked som mala obkladačky , tak džemy a podobné veci som varila v pracovnej kuchyni. 

Ale pri takom nomálnom bežnom varení to nie je náročné na čistenie. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. července 2018 13:11

Janulik03 já právě marmelády, džemy, sirupy vařím pořád, a přestože nejsem nějak prasecí kuchařka, tak to stříká (třešně i při loupání, některé), a z té spárovky, pokud to neutřu hned, to už pak 100% nedostanu. přestože to i tu a tam přebělím třeba savem, tak je vidět, že za sporákem jsou takové zašlejší než jinde. kdybych měla 6uhelníkové, bude tam spárovky ještě mnohem víc a ten efekt by byl určitě viditelnější.

Online Janulik03
20377 příspěvků moje polička 02. července 2018 13:14

Jiná Realita tak ale to už by som pri takom množstve ozaj si zriadila tu pracovnú kuchynu. Mám a je to super. Mam tam regál s pohármi, hrnce a misy a starý sporák. Robím tam také špinavé kuchynské veci, ako zaváranie, džemy a kedysi sme tam spracovávali zabíjačky. 

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 02. července 2018 14:29

Jiná Realita my máme na pár miestach mozaiku a v poho...a tu sa mi zdá je tmavá špárovačky, alebo si zle pamätám? (Nechce sa mi to znova otvárať.

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 02. července 2018 14:29

Dadoo 

Môj detský sen...

Offline Dadoo
11713 příspěvků moje polička 02. července 2018 18:51

Dneska jsme předali domeček.. Vypadalo to ovšem, že to dítě týráme. Byla z toho tak zaskočená, že samou radostí brečela a nechtěla tam být. Chvilku to trvalo, pak si zvykla a konečně se začala opravdu radovat. A pak už tam začala i řádit. Předvedla pak domeček mamince i bráchovi a je nadšená.

Ale kdybyste viděli ten začátek, myslely byste si, že jí ubližujeme  

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 02. července 2018 23:33

Dadoo 

Seš úžasná 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. července 2018 10:21
Reakce na bram:

Nechápu tu sedačku před spodníma skříňkama, to je vyloženě nepraktický a divný, zbytečně to zaplácli a ještě korunovali tím obřím ušákem. 

​Přesně na to nevěřícně koukám, jako jak se do těch skříněk leze, to vždycky odtáhnou gauč nebo co ? Nechápu tu posedlost rohovýma sedačkama, když na ni očividně není místo ... 

https://bydleni.idnes.cz/foto.aspx?r=rekonstrukce&c=A180628_105628_rekonstrukce_rez&foto=REZ744a3f_34obyvaci_pokoj_stena_zdroj_ing_arch.jpghttps://bydleni.idnes.cz/foto.aspx?r=rekonstrukce&c=A180628_105628_rekonstrukce_rez&foto=REZ744a4f_obyvaci_pokoj_zdroj_ing_arch_Peterka.jpg

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 03. července 2018 10:35

MP Meri Kromě tohoto mi hrozně vadí ty rozházený tetris skříňky na míru. Bolí mě z toho oči, je to divný. Líbí se mi kuchyně a koupelna, závěsy po celé délce stěny taky. Ale na dva architekty nějak nic moc.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 03. července 2018 10:38

MP Meri Já mám taky sedačku před skříňkama a mám tam věci, které často nepoužívám. Jsou součástí knihovny a když je potřeba, odsune se sedačka.