design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline williw
17 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:01

dakujem. robia sa na mieru, v rodine je truhlar, tak sa toho ujal (kuchyne robi denne). len to rozhodovanie co a kam nechava na nas a na vsetko hovori, ze sa to da :) tak som potrebovala poradit z praxe. minimalisticka kuchyna ako z katalogu to nebude, ale tak snad to skonci k spokojnosti pouzivatelov a nebudu chciet naspat povodnu...

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 15. února 2017 17:34
Reakce na williw:

Mít v nové kuchyni šuplíky, za skříňky bych je určitě vyměnit nechtěla. Hluboké zásuvky jsou mnohem praktičtější než police ve skříňce, netřeba se tolik ohýbat a hledat kdesi vzadu v šeru. Organizéry bych do zásuvek spíš nedávala, na hrnce a mísy stejně nemají moc smysl a kdyby bylo potřeba naskládat tam i drobnější věci a nějak je rozumně oddělit, organizér se dá vždycky dokoupit nebo nechat dodělat na míru, když už bude na míru celá kuchyně.

Šikovné se mi zdají i úzké, ze stran "otevřené" zásuvky třeba na koření, různá ochucovadla a jiné drobnosti, které se často v různých krabičkách a šuplíčkách hůř prohrabují.

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 15. února 2017 19:55
Reakce na :

mam vam vyfotit ten muj? pada to z nej na obe strany  ale jo, je fajn, nedala bych ho, ale pokud mate hodne koreni, tak bych brala mozna i dva. akorat my mame v tom spodnim rantlu takove prepazky a to je pekne na pytel - vejdou se tam 4 lahve a slus. nebo musim cvicit, co s cim tam muze byt. 

Offline viktorka_od splavu
49425 příspěvků moje polička 15. února 2017 20:27
Reakce na :

vymýšlet takové uzounké poličky/šuflíčky je blbost. když to nějak líp nevyjde tak ok, ale normální šufle je rozhodně lepší. btw původně jsem chtěla takovouhle celovysunovací špajzku, ale nakonec je jiná - dvířka a šuflíky, a je to rozhodně lepší

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 15. února 2017 20:32

jj, to nahore ma segra a je to docela tragedie. fakt to z toho pada na vsechny strany. to spodni reseni je mnohem lepsi. ale ten uzky vysuv na lahve s olejem je docela fajn, pokud se vejde, akorat to chce clovek, co ma dve lahve olej, jednu octa a jednu balzamika - ne jako ja, narazim v Bille na panensky repkovy s dvema prichutemi a samozrejme koupim obe!

Offline viktorka_od splavu
49425 příspěvků moje polička 15. února 2017 20:42
Reakce na continuity:

žejo:-) na olej a ocet mám jeden z těch špajzkových šuflíků 60 cm a je tak ze dvou třetin plnej:-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. února 2017 08:04
Reakce na žluťásek:

prisahám, že som ten najväčší pako na svete. Toto v kuchynskej linke mám, a doteraz mi nenapadlo, čo tam mám dávať, takže tam mám zhúžvané čisté utierky Len čo prídem domov, idem reorganizovať

a áno, som ten typ, čo má jeden slnečnicový olej, jeden olivový olej, a jedno balzamiko :-)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 16. února 2017 08:32
Reakce na Potrefenáhusa:

hlásím se, že bych chtěla starou plechovou šatní skříňku a vysloužilou kartotéku

Kdyby se snad měla vyhazovat ta, co mám v práci v "archivu", vzpomenu si na tebe. (kartoteka, druhy obrazek)

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 16. února 2017 10:23

Ani nevím, kam to dát, jestli do stížností nebo nějakého českého pekla, jestli tady je....ale tak sem, i když to sem nepatří. Pamatujete jak jsme na MP pomlouvaly tu otřesnou rekonstrukci v Olomouci (Dům u Zlaté koule)-majitel krásnou neorenesanční budovu zrekonstruoval tak, že olámal všechny frufry, narval tam polystyrén a nahodil oranžovou fasádu? Tak máme něco podobného, v Horce nedaleko Ol. 

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 16. února 2017 10:47
Reakce na Garfie:

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 16. února 2017 11:04
Reakce na Garfie:

Fuj, to se mi udělalo normálně nevolno 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2017 11:05
Reakce na Garfie:

ježiš, to je šílený....

já jsem si zrovna včera říkala u fb archwars, že komentář k jedný pražský přestavbě (dva domy vedle sebe) je fakt trefnej - na to vaše se to dost hodí taky:

"Je to jako utírat si prdel kůží z posledního bílýho tygra."

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2017 11:08
Reakce na moora:

o, děkuji!

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 16. února 2017 11:09
Reakce na Potrefenáhusa:

Ano, to je přesný. Pro ty, kterým to uniklo, přihodím i ten dům U zlaté koule (ten je nedaleko historického centra, takže o to víc do očí bijící).

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 16. února 2017 11:33
Reakce na Garfie:

Neuveritelny, tomu se ani nechce verit 

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 16. února 2017 11:49
Reakce na Unnamed:

Když jsem jela kolem poprvé, málem jsem se vybourala :-/

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 16. února 2017 12:23
Reakce na Garfie:

To verim, to je naprosta tragedie. Jeste zkousnu ty vselijaky hnusny novostavby (bydlet tam nemusim, ze jo), ale z takove perly udelat zrudu uz je opravdu kriminalni.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 16. února 2017 12:40
Reakce na barbucha:

Potrefenáhusa Americká kamna jsme podědili po kamarádech prarodičů, kteří emigrovali do Utahu. Z pochopitelných důvodů je nemohli brát s sebou... Před pár lety mi je máma nechala zrenovovat, ale zatím jen stojí a zkrášlují obývák. Návod na topení má asi 10 stránek a ještě jsem neměla odvahu do něj kouknout. Ale krásná tedy jsou!!!!