á ono je to sakra rozdiel.
design a architektura
Mně se Jurkovičova vila líbí z venku (má i krásnou zahradu), zevnitř už méně, Je to tam dost tmavé (vyjma podkroví) a až příliš zdobné - všude tmavé dřevo plus nějaké malby, řezby, lidové motivy... Ale on to Jurkovič stavěl z velké části jako doklad svých dovedností - nacpal tam všechno, co uměl. A měl představu, že tam bude pořádat akce pro smetánku, která bude tak užaslá jeho uměním, že si od něj nechá taky postavit dům - chtěl tam v Žabovřeskách postavit celou kolonii v podobném stylu. Nakonec postavil myslím ještě jeden nebo dva domy opodál.
no teda, to je opravdu síla
Nejvíc mě pobavila informace, že odpadová roura, proměněná v antický sloup, se sousedům líbí tak, že je přestali používat. Jak to jako udělali, lejou kýble z okna??
já dlouhá léta sleduji vývoj toho skvostu (od dob, kdy tam ještě stál přízemní domek pro podruhy) a pokaždý, když jdu kolem, hledám, jaký nový skvost do výzdoby přibyl. šperkujou to furt dál a dál
Ja bych to videla spis tak, ze pani potrebuje novou terasu s pergolou k radovymu domku v satelitu, nema na to prachy tak se prihlasi do souteze a nejakej pribeh k tomu mit musi, takze detstvi v zahrade, stesti budouciho potomka bla bla bla
Mmch co to je ta panelova zed u tech bilejch kaminku? Protihlukova bariera ![]()
jezis, jsem to hned natesene rozklikla ![]()
Protihluková bariéra k sousedům. ![]()
Ježišmarja, to je tak dokonale a konzistentně hrůzný, až to skoro vzbuzuje respekt.
To je boží! Zhulenej Gaudí![]()
Tak něco opravdu příjemného
Ozaj pekné. Mňa vždy zabijú diskusie. ![]()
Klasicky by to nechtěli uklízet a kuchyně je malá, ještě dorazí xenofobové podle mě))
mně se líbí tohleto (a maj v koupelně stejný kohoutky, jako chce lion)
To chci ![]()
ešte nabehnú matky s deťmi a potom zas na staré kolená schodyyyyyyy
Já taky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY