tak tenhle. Ale ten kačírek bych asi nedala já, pořád bych v noci poslouchala, jestli mě nejde někdo podříznout ![]()

tak tenhle. Ale ten kačírek bych asi nedala já, pořád bych v noci poslouchala, jestli mě nejde někdo podříznout ![]()

Mně se taky líbí tvé výběry, tento poslední je super.
Ty baráky jsou krásný všechny, ale tak mám pocit, že - až na ten starej - to chce co nejmíň sousedů ![]()
kvůli tomu, jak je tam vidět? Já se přiznám, že mi tohle nějak moc nevadí, ale jsem asi starej nudista :-D Navrch jsem teda vždycky bydlela v bytě, do kterýho nebylo skoro vidět (teď mi to bohužel rohoví sousedi překazili tím, že si postavili výtah a k němu si vybourali balkony, takže nově od nich vidět je, ale stejně jsem si pořád nezvykla zatahovat závěsy a záclony nemám)
Jinak myslím, že zrovna ve Skandinávii a Holandsku je to normální, že maj lidi výklady až k podlaze a bez záclon.
Mně strašně baví koukat lidem za tmy do oken
Dřív jsme mívali naproti přes vnitroblok sousedy, se kterýma sedával u stolu bígl :-D
Zajímalo by mne, jestli za to schovávání se v soukromí domova můžou taky komanči? Že na západě jsou lidé více koherentní, stejní na veřejnosti i doma, navíc na severu mají míň slunečního svitu, tak se ho snaží domů dostat co nejvíc ![]()
Mě to čučení baví taky, ale jako kolemjdoucího
Jako domácímu by mi naopak lezlo na nervy... Ale myslela jsem to spíš tak, že ne každá taková krabice se hodí do okolní původní zástavby (viz zrovna ten první barák myslím).
ta bílá kostka je ve Švédsku, mně se teda hodně líbí, ale radši bych ten malej starej vedle :-D

hele, ale víte, co je divný? mně u toho druhýho a předposledního přijdou ty domečky vedle stejný ![]()

jestli ten beton neni jen nějaká vizualizace? (Můj pinterest totiž odkazuje jen na již neexistující stránku na flickeru)
Mne sa teda páčia tiež tvoje domy. A ten rôzny výber, ehm, ved na trvalé bývanie a ten francúzky na víkendy predsa.
MNe teda prídu ako vizualizácia obe varianty.
Zanedbaná záhrada sa mi páči. Pripomína mi to tú moju. :D:D Len mi to otec s mužom kazia, furt to kosia.
... a chata v Alpách na zimní a vila v Řecku na letní dovolenou ![]()
![]()
![]()
jestli ten beton neni jen nějaká vizualizace? (Můj pinterest totiž odkazuje jen na již neexistující stránku na flickeru)
No to asi není pouhá vizualizace - dyk je to ta Landskrona, jak jsi dávala odkaz ![]()
no ten bílej tam fakt stojí, viz ten odkaz, ale ten beton s tím černým pruhem jestli není vizualizace
Podle fotek by byly oba domy na stejném místě. Ale neuvědomila jsem si to, dokud jsi na to neupozornila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.