si ten Tel Aviv představuju trochu vypraženě, tak mi tohle přijde až mírně dekadentní teda

si ten Tel Aviv představuju trochu vypraženě, tak mi tohle přijde až mírně dekadentní teda

Izrael je naprostá špička v hospodaření a v produkci vody, prodávaj jí všude okolo naopak, já stále doufám, že tam během prázdnin vyrazim, v holejch větách už mluvim jedna báseň))
super, my co kdysi měli nějakej ten semestr biblický hebrejštiny, to velmi obdivujem.
Kde tu vodu berou?
no jo - právě
"Jde i o to, že se na osobní úrovni vytváří kultura, která má úctu k vodě. V Izraeli se děti od školky učí, že voda je omezený zdroj, se kterým se musí hospodařit.“
což mi připomíná - nevíte prosím někdo, kam s nespotřebovaným slunečnicovým olejem? Zbylo mi půl lahve a smrdí žlukle :-(
No jasně, umí s ní hospodařit, bazén tam nemá každej pitomec jako u nás v satelitech, aktuálně produkujou víc vody než sami spotřebujou.
já vim, chápu. Taky chci ten bazen v tel-avivu!
Tak ono tá veta o bazénoch, že u nás má každý blbec. Pokial vidím, aj tam je bazén . Takže asi platí skôr , kto na to mám, má aj bazén. No a unás teda každý pitomec. Trošku paradoxné, nie?
kdyby to někoho zajímalo s tim olejem, tak jednak Praha 2 má popelnice na sběr a taky to jde odevzdat na každým sběrným dvoře v zavřený lahvi, jsem vygooglila
Já to myslím tak, že bazén si v 90. letech pořizovali hlavně maloměšťáci, který si mysleli, že to je známka toho jak si žijou na vysoký noze, myslím že jsem i četla, že počet soukromých bazénů na počet obyvatel je v ČR jedne z nejvyšších, ne-li nejvyšší na světě, kupní síle, ceně vody a tedy "kdo na to má" to tím pádem neodpovídá. Prostě moc bazénů = nárůst průměrné spotřeby na hlavu, ve spojení se špatnou recyklací, prostě neekologické a neekonomické, proto ta zkratka že každej blbec.
No jo, ludia sa dnes chcu máčať doma. Dnešné počasie už pomaly sa blíži dovolenkovým destináciam, až na to more, no.
Akási som dnes precitlivelá a rýpem. ![]()
V přímořských státech ale taky všichn i nežijí u moře, že jo ![]()
Známí si teď hloubí bazén, a to mají skoro roční vnučku a tři psy na zahradě, to si budou užívat, fakt.
No jo, ludia sa dnes chcu máčať doma. Dnešné počasie už pomaly sa blíži dovolenkovým destináciam, až na to more, no.
Protože blbci nemaj na dovolenou u moře, musej si kupovat bazén u Bédy Trávníčka a pak se máchat v přechlórovaný vodě no, socky))
No to si nemusela. A ked ideš k moru, tak nemá každý hotel, motel bazén?. poväčšinou má. Napríklad v taliansku je bazénov mraky. Hlavne ďalej od mora. No socky, čo ti poviem.
Hotel u moře bazén má, to je v pořádku, speciálně pokud je s mořskou vodou, klidně i odsolenou. Všude je bazénů mraky, ale skoro všude maj taky bohatší vodní zdroje než my. Fakt si myslim, že je u nás bazénů moc a rozhodně si nemyslím, že to je znak vysokého sociálního statutu jejich vlastníků.
já bych na to neměla nervy. Z bazénu bych se snažila udělat výlez s normálníma schodama, ne jen s žebříkem.
Do sběrného dvora. Nebo speciální popelnice na olej. Vim o jedné v Podskalí. ;-) V nejhorším prý do směsněho.
My doma třídíme kde co, takže už i vím, že olej se má odevzdávat v plastové lahvi, nikoliv ve skle! (Dřív jsem olej ze smažení slévala do zavařovačky, teď se musím trefit do PETky :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.