design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 30. června 2017 15:08
Reakce na :

:D ale ono fakt prijde na to, tys tu myslim psala, ze ses stehovala uz nekorat a vetsinou ale pres pul mesta, ze?

protoze u me to byl fakt jen kousek a jeste ke vsemu jsem si ve vsem polepsila, takze rozhodnovani bylo snadny.

ale z aktualniho bytu se fakt ani nehnu, cenove dostupny bydleni uz tu je prakticky nesehnatelny. navic mam kancelar tri minuty pesky, partner bydli o dalsi tri minuty dal ... proste znacka ideal!

Offline Andromeda70
53 příspěvků moje polička 30. června 2017 15:23
Reakce na :

Nebylo to v Hangaru 7 v Salzburku na letišti? Tam to vypadá podobně. I když jsi nejsem jista těmi zlatými kohoutky.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 30. června 2017 15:30
Reakce na :

tak to jo, to mas plan, drzim pesti!

ja se tu divala na ceny a celkove je pro me prijatelnejsi levnej najemni byt, panc sama si tu v centru rozhodne nic nekoupim a jinam se stehovat nechcu.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 30. června 2017 15:50
Reakce na :

tajny to neni, jj, bydlim v berline v severnim neuköllnu na hranici s kreuzbergem.

ja prave o situaci v londyne slysela, ze tam jsou brutalni najmy. takze ten muj dojem potvrzujes a chapu, ze se van mechce hazet tolik prachu prakticky do kanalu.

tady je to uz taky dost na hrane, ted se treba v nasi ctvrti dost stavi a hodne bytu prave taky kupujou lidi na kseft, plus airbnb a podobne. ale jeste furt se sem tam da neco rozumnyho sehnat, ale spis pres znamy.

rozumnou cenou myslim treba dvoupokojac ve stare zastavbe cca do 450 eur, abych zhruba ilustrovala pojem.

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 30. června 2017 15:56
Reakce na Lilly_Ku:

tech 450 je tydenni nebo mesicni najem?

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 30. června 2017 15:57

mesicni.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 30. června 2017 16:02
Reakce na :

ted si nejsem jista, jestli jsem se presne vyjadrila - obcas se jeste neco takovyho sehnat da, ale ne na inzerat, spis proste treba po haluzi pres nejakyho znamyho. vylozene pres maklere na inzerat spis tak dvakrat tolik a vic. proto jsem to predtim napsala jako ilustraci - ze to je pro me cena, u ktere ma smysl bydlet v najemnim byte.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 30. června 2017 16:10
Reakce na :

jeste k tomu airbnb, to je spis jeden z faktoru, celkove proste kdyz stoupa atraktivita nejake ctvrti, tak rostou ceny najmu. za tu dobu co jsem tady treba v severni casti neuköllnu stouply na dvojnasobek. 

s tou nemcinou nelituj, protoze v berline to zas neni az zas tak dobry s praci, nebo teda se solidne placenou praci, blbe prace za blby prachy tu je dost.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 30. června 2017 16:15
Reakce na Lilly_Ku:

To je dobrá cena i na Brno . Fakt štěstí.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 30. června 2017 16:41
Reakce na :

jako vylozene statisticky udaje z berlina nemam.

ja mam s airbnb spis jinej problem: jako obyvatel tehle ctvrti chci, aby tady zili spis lidi, co tu jsou furt, a ne ti, co se sem prijedou na vikend jit vozrat do hospody na weserstrasse, nechaj tu na ulici bordel a zas vodtahnou. protoze atmosferu a prijemny misto na ziti, rozmanitou nabidku sluzeb pro domaci tu delaji stali obyvatele, kteri vyuzivaji i jiny sluzby nez hospodu (treba). 

proste airbnb prispiva k tomu, ze se atraktivni oblasti mesta meni jeste rychleji v turisticky skanzeny, kde se neda normalne zit.

ale to teda neni problem toho, ze nekdo obcas u sebe pronajme cimru, spis tady byli lidi, co to fakt futrovali ve velkym. to berlin ted nedavno vyhlaskou zatrhl a ja jako obyvadel takove exponovane ctvrti to jenom vitam.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 30. června 2017 17:01
Reakce na Potrefenáhusa:

To je nádhera 

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 30. června 2017 18:32
Reakce na Andromeda70:

Ta skleněná stěna u pisoárů je průhledná jen zevnitř