design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 17. července 2017 18:02
Reakce na Jiná Realita:

Tady ta druhá sedačka je moc pěkná i to modrý křeslo k ní..ale Strandmon je fajn a ta cena je vcelku příznivá.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. července 2017 18:14
Reakce na Jiná Realita:

A nezkoušeli jsi sbazar nebo nějaký podobný? Občas se stává, že to někdo koupí a pak zjistí, že to zabírá moc místa, tak to pak skoro nové prodává. My jsme takhle ušák koupili, jen jsme museli čekat, až se objeví něco poblíž. 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 17. července 2017 18:28
Reakce na Potrefenáhusa:

ten retrousak se mi taky celkem libi, ale bohuzel jsem si na ikeu dala stop stav, takze musim sehnat nejakej jinej 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 18:43
Reakce na Lilly_Ku:

proč stop stav? obáváte se závislosti na ikee? 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 17. července 2017 18:58
Reakce na Jiná Realita:

nee, ale uz od nich par veci mam (treba prave gauc) a nechci to doma mit jak v ikeackym katalogu, takze zbytek holt odjinud, cast stary veci a pak nejaky vic fajnovy :) 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 21. července 2017 08:57

tady jedna švédská přestavba, která se mi líbí

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:00

a tady jedna holandská stodola, můj styl to vůbec není, ale vlastně se mi to moc líbí

u koupelny je teda třeba návštevy varovat

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 21. července 2017 09:34
Reakce na MaeGandal:

Mně se moc líbí oboje, dokonce si dovedu představit, že se do obou z fleku nastěhuju a budu v nich bydlet :-)

Ovšem ta koupelna, ta je drsná!

Offline viktorka_od splavu
49430 příspěvků moje polička 21. července 2017 15:39
Reakce na :

vždyť tam vanu mají, ten dřevěnej škopek:-) to ta sprcha spíš vypadá nepoužívaně/nepoužitelně, takhle v prostoru (ačkoliv jak jsme se o tom tuhle bavily s potrefenahusa tak mi nakonec došlo, že pokud někdo používá jen tu ruční a pouští si vodu přímo těsně u těla tak to asi jde - u nás to tak dělám ale jen já:-) ovšem co je divný tak v té koupelně nevidím jediný zrcadlo, nad umyvadlama neni a ani nikde jinde?

na mě je tam teda všeho strašně moc.. ale to beru že někdo se v tom cítí dobře. ovšem co mi připadá vysloveně odpudivý je ten portrét(?) děcka v životní velikosti, ble

Offline viktorka_od splavu
49430 příspěvků moje polička 21. července 2017 15:55
Reakce na :

my v takovém pokojíčku byli dva:-))

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 22. července 2017 08:25
Reakce na :

Aha, taky jsem přehlídla odkaz. Tak v tom případě odvolávám, už se mi to tak úplně nelíbí :-), ale některé detaily se mi líbí moc. Koupelna je fakt hustá, sprcha fakt spíš na okrasu . Napřed jsem si říkala, že by mohli mít zrcadlo naproti sprše, ale to moc nevychází :-/ nevím teda. já bych ji celou udělala jinak, schody dala rovně dolů a sprchu místo současných schodů a oddělila ji sklem. 

Děcko na obraze je děsivý, to by mě strašilo, ale zase se mi moc líbí spaní ve skříni v dětském pokoji, to by se mi jako malé určitě moc líbilo!!

Offline Josefína
7 příspěvků moje polička 25. července 2017 11:36
Reakce na Potrefenáhusa:

Potrefenáhusa: U toho jednoho domu jsem chtěla hned napsat, že se mi líbí ale okouzlila mě okamžitě zahrada. Tenhle přístup miluju ale neshledávám se v ČR často se shodnými náladami. Moje mamka považuje vysokou trávu a nedejbože kopřivy za důkaz lenosti. A když říkám "vysokou", myslím vše nad 4 cm. Stejně problematicky už 3 roky hledám zahradního architekta nebo prostě jen zahradníka, co mi pomůže s realizací.

Krehutka: Už máte podlahu? Nebyla jsem tehdy registrovaná, když jste se ptala. My to máme. Jsem spokojená i když očekávala jsem větší odolnost vůči životu (děti, padající sklenice, zaseknuté kolečko vysavače, řemeslník, …). Levnější variantu jsme zvažovali ale funguje to jen na stěnách.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. července 2017 16:17

já vím, že s tím furt otravuju, ale prostě jsem asi ztratila schopnost ladit, nevím si rady.

jaký konferenční stolek by se vám k tomu hodil? 

nuností je, že musí být masivní, přiznávám, že na něm cvičím před televizí a dávám si na něj nohy  nebude na okrasu. ale nevím ani, jakou barvu. křeslo bude určitě šedé, velmi málo pravděpodobně bleděmodré. podlahu plánuju někdy za dva roky asi dubovou a nábytek bílý, jednoduchý.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 25. července 2017 16:25
Reakce na Jiná Realita:

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 25. července 2017 16:26
Reakce na Jiná Realita:

já si snad pořídím to žlutý křeslo z Ikey!

mně se žlutá hodně líbí se šedou, černou a bílou

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 25. července 2017 16:33
Reakce na Jiná Realita:

ale určitě by se vám pak k tomu hodil ikonickej pruhovanej koberec Ikea Stockholm

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 25. července 2017 17:05
Reakce na Jiná Realita:

Souhlasím s husou že černý. Pokud nechcete moc utrácet, v Ikee se určitě najít dá.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 25. července 2017 17:18
Reakce na Jiná Realita:

Černá je fajn, vypadá to hezky, ale kombinace černý konferenční stolek a chlupaty a uslintany pes nejde dohromady ( vlastním oboje). Nehledě na to, že to musíš každý den leštit a hned po setření vidíš, jak na to sedá prach znovu. Asi bude záležet i na povrchu, nejen na barvě, ale na tvém místě bych to zvážila.

Jestli ještě nemáš křeslo, tak bych se podívala do bazarových sekci a nechala si precalounit podle sebe. Já teď takhle monitoruju Halabalu, i když teda nevím, kam bych jej dala .