design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. července 2017 10:29
Reakce na Jiná Realita:

ja bych do cernyho nesla, ten kontrast se zlutou je moc tvrdej. kdyz uz cerna, tak treba na nejakym geometrickym koberci.

insporacni fotky tady se mi libi - seda, svetly nebo klidne i tmavsi drevo.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 27. července 2017 11:34

já jsem tu černou taky myslela spíš na nějakých doplňcích, pruhovanej koberec, bíločerný polštářky a tak. Černej nábytek bych asi nechtěla.

jinak teda já mám dřevěnou podlahu a myslím, že dřevěnýmu stolku by prospělo, kdyby pod ním byl koberec (já mám ráda světlý dřevo, ale někdy je toho už moc)

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. července 2017 11:49
Reakce na Potrefenáhusa:

jj, souhlas.

jezis ja bych tak zarizovala dal a vubec ted nestiham. poterbuju konecne vyresit postel, ale zasekla jsem se na sirce a furt se nemuzu rozhodnout 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:01
Reakce na :

praveze nee, nechcu uplne obrovskou kravu, takze asi nakonec 160 cm. nevyhoda je, ze to je takova extra velikost, takze vsechno drazsi. 140 mam ted a pro dva je mala, poradne se nevyspim. 180 by zas byla moc velka, navic nechcu dve matrace, kdyz bych pak pulku tydne spala jen na jedne strane. takze uz nekolik tydnu to omilam furt dokola a nemuzu se rozhoupat a konecne neco objednat, a mezitim furt spim v maly posteli na stary matraci ...  

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:11
Reakce na :

no prave, ja se na 140 taky ve dvou poradne nevyspim, ale zas ten byt zarizuju primarne pro sebe a bydlim tu sama, takze mi prijde na palici mit postel se dvema matracema ... v podstate neresitelny,  no, nakonec to asi vyjde na 160 a jednu matraci. tak snad tento tyden uz to rozseknu.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:15
Reakce na Lilly_Ku:

140 je malá, ale 160 mi přijde naprosto ideální, přitom blbých 20 cm (140 máme pro hosty a já se na ní ve dvou nevyspím)

jen z vlastní zkušenosti doporučuju koupit ty matrace radši dvě malý (a pak na to třeba koupit ještě nějakou nižší velkou podložku, ta manipulace je o hodně lepší - právě na tý posteli pro hosty je matrace jen jedna velká a pro mě i vyměnit prostěradlo je namáhavej vopruz, s těma dvěma osmdesátkama je to o hodně příjemnější, nedejbože to někam stěhovat)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:20
Reakce na Potrefenáhusa:

jasně, černobílé doplňky k ní budou skvělé! :) na ty se těším, už mám vyhlídnuté polštářky  hlavně že nemám ani stolek...

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:23
Reakce na Potrefenáhusa:

s tema dvema matracema mas pravdu, ze je lepsi manipulace, a ve dvou bych se na dvou matracich vyspala rozhodne lip.

ale proste mi pocitove vadi, ze bych mela jen pro sebe postel se dvema matracema, bylo by to jak pul tydne prazdna druha pulka, nejak mi to nejde pod nos ... asi se to tezko vysvetluje. ale proste z tady toho duvodu asi nakonec poridim jednu velkou.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:25
Reakce na Lilly_Ku:

Matrace 200 a rám tak 280 (odkládací prostor po celé šířce). Z rámu bych ustoupila, ale z šířky matrace už nikdy.

Offline viktorka_od splavu
49430 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:25
Reakce na Lilly_Ku:

jo, jo, jeste by ti tam mohlo zacit byt smutno...;-)

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:26

no  :)

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:27
Reakce na Lilly_Ku:

Já bych taky zařizovala, dokonce bych i měla zařizovat, ale zasekla jsem se s tím, co už máme pořízeného doma. Jo a postel máme 160 cm a bohatě stačí. Máme tedy ve zvyku spát každý úplně na kraji, tak je mezi námi díra pro dalšího člověka. Psa ani kočku, co by se tam rozvalovali, ještě nemáme.

Černou sedačku na černobílém koberci mám, i to žluté křeslo bude, dokonce dvě. Ale tu bláznivou obývací stěnu ne a ne vymyslet. Ona už je tedy namontovaná, ale je to retro jak vyšitý starý 50 let a chtěla bych tomu dát modernější háv...ale jak, to nevymyslím.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:27
Reakce na Lilly_Ku:

já spím naštorc :-D

ale vim, žes psala, že Ikeu moc nechceš, ale zrovna v Ikee je ta 160 uplně standardní rozměr.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:31
Reakce na Potrefenáhusa:

jj, jak jsem se kasala, ze ikea nee, tak asi to tak nakonec dopadne, to mam za ty velkohuby prohlaseni 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:35
Reakce na Allania:

A musí být nutně obývací stěna? Já teda mám funkcionalistický sekretář (pracovní kout/knihovna/bar), ale kdyby jej nebylo, tak žádná sestava nebude.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:38
Reakce na Lilly_Ku:

Já se Ikei postupně zbavuji. A abych tohle tvrzení ještě více potvrdila, dneska si tam pojedu pro zrcadlo . Ale na svou omluvu musím říct, že jsem dlouho hledala rám v odpovídající velikosti po bazarech a anticích, který bych nechala zasklit a nic. 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. července 2017 12:39
Reakce na Allania:

jestli to je obrovsky retro, tak asi spis rozebrat a nechcat jen nejakej zajimavej kousek? 

taky si nemyslim, je obyvaci stena je nutna, ja mam rucne vyrabenej takovej asymetrickej regal a starou vitrinu, dalsi skrine do obyvaku neplanuju.