design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:27
Reakce na :

Kdyby ho ještě bavily pohádky, bylo by to fajn.  Je mu 13 a půl a začínají ho zajímat úplně jiné věci. Jeho asi největší vášní je PC a airsoft. Zatímco druhé mi nevadí, tak s prvním bojujeme, protože pokud jej v tomto nehlídám, je schopen sedět u počítače klidně těch deset hodin denně a začít flákat vše ostatní, včetně školy. 

Prostě si nemyslím, že by mu televize v pokoji čímkoli prospěla. Naopak bych ho musela korigovat ještě i v tomto ohledu. Pokud někdy vůbec nějakou televizi, tak jedině do obýváku.

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:30

jj, ta televize je fakt problém, hlavně i když to vidím, když se třeba dělá nějakej projekt na rekostrukci bytu, tak ta televize je kolikrát strašnej oříšek, jak ten obejvák poskládat, aby se dalo koukat na televizi. Normální je dát nábytek tak, aby si lidi mohli posedat a povídat si a ta televize s tím vždycky nějak debilně zamíchá/vychází do okna apod.

Já teda naprosto nesnáším televizi jako kulisu, na to byl expert můj ex, kterej měl zaplou televizi s vypnutým zvukem a otočenej zády se sluchátkama na uších mastil něco na počítači.

Jsou dny, kdy je ta televize vypnutá několik dní v kuse a je fakt, že ale na ty vlastní filmy a seriály je to milionkrát pohodlnější než na ntb. Akorát ten skok z toho jsme intoši bez televize a zakládáme si na tom do máme telku jako prase byl docela pro mě nečekanej :-D

a kolikrát se člověk fakt pobaví :-D

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:35
Reakce na Potrefenáhusa:

... své diváky si telka našla. 

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:37
Reakce na Dalia:

to jo, akorát kdo má furt mejt tu omatlanou obrazovku

Offline viktorka_od splavu
49430 příspěvků moje polička 28. července 2017 11:42
Reakce na Potrefenáhusa:

zaplou televizi s vypnutým zvukem a otočenej zády se sluchátkama na uších mastil něco na počítači

to je nahodou vyborna varianta oproti televizi a ntb na plny perdy aby bylo slyset oboji zatimco ja to rusim varenim

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:00
Reakce na Potrefenáhusa:

I u nás má kocour Tv rád. Nejvíce ho fascinoval Cirkus Humberto. To vydržel sledovat opravdu dlouho. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:04
Reakce na Malvin:

To se v cirkusu Humberto celkem odvazali, tenhle dil si nepamatuju 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Na tom něco bude, protože nám architekt zarputile odmítal nakreslit do studie televizi, protože je to zlo :-D. Přitom jsme měli podle mě mnohem náročnější požadavek, že součástí hlavní obývací místnosti má být i pracovna se dvěma počítači (protože kdybysme ji dali někam do menší místnosti do patra, kde většinou bývá, tak hrozí, že většinu bdělého času strávíme v právě tam a  v tom hlavním velkorysém a nově otevřeném prostoru se bude prohánět meluzína).

A taky že ji tam nenakreslil, je tam teda nakreslené místo proti křeslům a tam nějaká skříňka, ale televize ne :-D.

Jinak jsme byli bez televize taky hrozně let, nejdřív programově, pak nějak že nebyla potřeba, ale teď se nám hodí ta velká obrazovka na hraní a občas i na nějaký film.

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:08
Reakce na jinx:

Tohle bylo poprvé, co ho na obazovce něco zaujalo. Takový malý hambář, to byl 

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:35
Reakce na :

to by mě zajímalo, jak se dá televize schovat do falešných zdí -  ono kolikrát je klíčový právě to místo, protože u televize logicky musí bejt naproti televizi sedačka a někdy tohle dvojkombo je dost technicky vyloučený, nebo to právě vychází buď před okno, nebo do průchodu nebo nějak jinak debilně, nebo to uplně zabije komunikační prostor v pokoji. prostě pokud je v pokoji televize, stává se z ní středobod a to spoustu lidí, včetně mě, dost prudí

Offline viktorka_od splavu
49430 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:48
Reakce na Potrefenáhusa:

no to je sice pravda, ale myslis ze kdyz se ta televize nenakresli tak si ji lidi neporidi/vyhodi ji??

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:49

ale jo, představuju si to tak, že architekt byl nejspíš Ziny kamarád, nebyl? :-D

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:50
Reakce na :

a vy byste domu něco takovýho chtěla? Do paneláku třeba?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:55
Reakce na Malvin:

Jo, jo, tenhle Meredithin sen bych si taky dala líbit...

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 28. července 2017 12:57
Reakce na :

jako někam to vhodný je, když je na to prostor, ale třeba zrovna nám by se to na tu zeď, kde je TV, nevešlo.