Je to tak, ze teta je ten typ ovládací matky, musí mít nad dětmi absolutní kontrolu a nedejbože ze se budou cukat. Když to aplikuje na své děti, prosím, její věc. Já si o tom můžu myslet co chci. Ale pokud něco těm klukům zakáže, a oni jdou a začnou mým dětem říkat, ze by něco neměly dělat (typu lézt na strom, házet kameny do moře, courat se v priboji atd.), tak zasahuji a v klidu oznámím, že já s konkrétní věcí problém nemám, tudíž holky můžou. Nic z toho nebylo tetě naschvál, naopak jsem se velmi snažila aby společné soužití na chatce bylo k její spokojenosti. Ale opravdu nebudu své děti hnát do postele v 6! večer, aby si mohla v klidu konverzovat se svým novým objevem. Jako sorry, dcera to v sobotu okomentovala že je opravdu moc ráda, že jsem její máma já a ne teta. Jasně, taky by tu teta mohla psát, že švagrová dovolila se dětem koupat v moři, ačkoliv bylo sotva 20 stupňů, že si mohly kreslit křídou na terase, že si mohly večer ještě skákat na trampolíně, než připravila večeři, že je nedržela za ruku v davu, že je nechala chodit po široké betonové atice nad pláži, že je vzala na celý den do Gdaňsku, na zmrzlinu a pizzu, že její holky brečely v autě u strašidelné audioknihy, že se večer pohadály o ručník a tím vzbudily její kluky, že nechtěly jíst po sladké snídani od tety i sladký oběd, taktéž od tety, a radši si vzaly tatarák, že švagrová odmítla vysvětlit jejímu synovi co znamená slovo podšitý jako..., i za cenu ztráty bodů ve hře, že jim dovolila si z pláže vzít zapomenutou bábovičku, atd atd. Ale vidíte jak je to absurdní? Tak ať si klidně stěžuje, já mám poměrně svědomí čisté, a příště podobnou akci podniknout nemíním. Howgh!