Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:06

continuity No hele to mě zaujalo, přemýšlím proč se některý lidi,  který nejsou zrovna moc v pohodě, rozhodnou uspořádat mejdlo/ prodloužený víkend/ výlet… A pozvu si tam širokodaleko každýho ; i když vědí, že případné jejich diskuse mají italský nádech. Anebo mají pocit, že pozvané obecenstvo vytvoří rodinnou pohodu za ně?

pozn: Úvaha je čistě obecná.

Online letfenixa
10921 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:09

My sme boli raz v mojom detstve s takou spriatelenou rodinou, tiež mali syna a dcéru, ako sme boli my s bratom a viem, že po tej dovolenke moja mama povedala, že už nikdy viac s nikým takto nepôjde. Ja si z toho veľa nepamätám, ale myslím že ten otec si rád vypil a mali málo peňazí na iné veci ako alkohol. Boli sme v Piešťanoch. 

Online stes
9341 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:16

Samantha máme takové známeé....on je startovací, ona si nic nenechá líbit....X za den....ovšem fotky na FB jsou o něčem jiném a kdo u toho nebyl, neřekl by, ji vteřinu  před sýýýr potřetí ten den poslal před ostatními do prdele a tituloval krávou. 

Online Gatita
8657 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:22

Dovolené jsou takovej stres, že se vám divim, že na ně jezdíte

PS já tu chybu dělám taky pořád dokola...

Ale jsem fakt opatrná, dovolené není mnoho a já ani nejedu s dětma pod stan, protoze vím, že bych byla úplně zlámaná a nevrátila bych se do procesu zrovna svěží... Takže hodně to filtruju, odmítám, a pak treba i lituju, ze jsme nejeli

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:26

Jos u nás je to stejné. Já jsem stravovací a kulturní referent, on řidič 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:27

Samantha třeba to domlouvali čtvrt roku předem a pohádali se den před 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:30

letfenixa my jsme jezdili se dvěma dalšíma rodinama a bylo to fajn, shodli jsme se, naposledy jsme takhle byli když mi bylo tak 16 a pak určitě ještě na horách po mé dvacítce. Ale jednou jsme byli s někým jiným a o tom se dodnes vypráví. Já si to ani moc nepamatuju, byla jsem celkem malá, ale tam si to fakt nesedlo

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:31

Gatita no já popravdě jezdím nejradši jen se svojí rodinou nebo ještě s našima.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:33

continuity no ale asi jste s tou kamarádkou neměli tak odlišný pohled na věc, ne? Jakože tvoje děti lezly na strom a oni na ně koukali... Zakázat jedny hranolky není úplně to, co myslím. Ale jasně, třeba to tobě nevadí, já to vidím jako žluťásek 

Online letfenixa
10921 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:46

Evaeva áno, stravovaci a kulturny referent som aj ja

Jos 

Online letfenixa
10921 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:48

Evaeva a párkrát sme boli s tetou (maminou sestrou) a jej rodinou, to bolo v pohode, hoc uja vôbec nemusím, ale dokážem ho bez problémov aj týždeň ignorovať. 

Keby sme náhodou išli s mojím bratom a jeho rodinou, tak to by sme určite nešli. Oni vstavaju kľudne o 10. A chcú spoločný program.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 19:54

letfenixa my jsme párkrát byli i se švagrovou a tchánovci, ale taky jsme nějak pochopili, že to není úplně ono. Mají jinou představu nejen o trávení času, ale i o ubytování.

Offline Sweet Potato
40571 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 20:12
Reakce na Samantha:

stes   a museji k tomu mit obecenstvo... tak to uz je nejaka porucha, ne? Narcismus/ hystrionství  ?

​Ne, spíš doufají v podporu. Že budou ostatní na jejich straně. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 20:19

Sweet Potato musim říct, ze kdykoliv jsem se k takovy hádce nachomejtla, tak at byl jakoze v právu kdokoliv, přišli mi jako úplní debilove oba, věřím, ze jsem tak urcite působila v nějaký hádce i ja 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 20:27
Reakce na stes:

Samantha máme takové známeé....on je startovací, ona si nic nenechá líbit....X za den....ovšem fotky na FB jsou o něčem jiném a kdo u toho nebyl, neřekl by, ji vteřinu  před sýýýr potřetí ten den poslal před ostatními do prdele a tituloval krávou. 

​Tak to je hodně drsný.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 20:30

Potrefenáhusa no to tak je asi vzdycky, protoze ten treti nevi to pozadi za tou hadkou ve smyslu, ze se hadas kvuli blbine a ve skutecnosti te stve neco uplne jinyho nebo vzdalene souvisejiciho. Neco o tom vim

Ja si uplne zive vybavuju, jak na zacatku vztahu s muzem jsme byli na navsteve v italske domacnosti jeho bratra, tehdy par mesicu pred rozvodem. Prijeli jsme domu uplne konsternovani o jakych p**ovinach se tam pred nama hadali a rikali, ze toto nikdy. Ted je nam o deset let vic plus dve deti a uz to trochu vic chapu, ale pred navstevou bych se nepohadala ani ted.

Online stes
9341 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 20:30

Samantha ne...oni se vydrží i nehadat...tam jsou hlavní ty  lajky pak

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 20:35

monis jo, je to jak sourozenecký hádky, kdy to taky nikdy nevidíš celý 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 20:41

Evaeva my jsme takhle jezdili do Chorvatska s kamaradky rodinou a bylo to moc fajn. Postupem casu s tomu pribyli jeste tehdejsi boyfriendi a rada na to vzpominam. Ted si pohravam s myslenkou, ze bysme mohli udelat Chorvatsko revival po 15ti letech my s kamoskou s rodinama plus vzit vsechny prarodice, ale asi to neklapne kvuli jejich psum (hlidaji si je s rodicema navzajem)