monis u nás už to určitě neklapne, my "děti" jsme se neviděli přes deset let, nikdy jsme se nescházeli bez rodičů. (Ty další dvě rodiny možná ano, ale taky se už podle mě nevídají.) Jeden kamarád dokonce na prahu dospělosti spáchal sebevraždu
Rodiče si občas volají, ale ta doba, kdy to fungovalo na dovolené, už je pryč. Ale bylo to super, jezdili jsme hlavně po Čechách, na kola, na lyže,...
Přiznání
GatitaJá o tom stanu dost premyslim, páč to dost rozšiřuje možnosti, ale teď jsme byly na víkend ve stanu a já to po jedné noci vzdala, přesně z toho důvodu, že bych se z toho do úterý vzpamatovála. Já jsem naspala tak 3 hodiny, vzbudilo mě úplně všechno, 2 hodiny jsem čekala až skončí zpívání u táboráku 150m daleko, pak mě vzbudilo třeba rozepínání vedlejšího stanu, kuňkání žáby...fakt jsem si říkala, že takhle dát dvě noci, tak to akorát omarodim. No tak jsem po té jedné noci prohlásila, že jedu spat domu, děti ještě chtěly spát ve stanu, ty to braly celkem v pohode, protože si asi nebybavovaly, že byly co hodinu vzhůru taky:Do. a sambo nám domluvil nocleh u cizího člověka? Jakože v podstatě cizího, byl to znamy jeho kamarádky, co šel doslova okolo a ještě to nebyl ani Čech (což hrálo asi velkou roli v rámci té pohostinnosti), odmítla jsem, že děti vstávaji brzo a nechceme je ráno rusit. Takže sambo stan nepotřebuje no, ale mně by se to líbilo, jen si musím asi uši zalepit voskem a nebo jezdit na tu jednu noc:D
Karja Ještě možná zkusit jezdit do bezkempových lokalit, aby tě nebudilo to zpívání u táboráku ;)
Karja my stanujem vyhradne na zahrade u nasich. Jako jednou za prazdniny to zvladnu, ale vic noci ani omylem. Asi uz jsem stara, ale po noci ve stanu mam v haji asi pulku kloubu a spim tak 4 hodiny. Ja kdyz uz usnu, tak spim, ale minuly vikend u nas zemedelci sekali v noci obili a nasi maji druzstvo asi 100 m vzdusnou carou, takze noc jak vino.
Jste mekky, ve 40 jsme byli na 3 tydny se stanem s detma ve Francii a prezili jsme. Akorat syn od ty doby nema rad spagety ![]()
A 10 let predtim, taky ve Francii, jsme stan sice meli, ale spali 14 dni pod sirakem. To teda bez deti, ale se znamyma a taky to ke konci trochu skripalo. Ale cesta to byla uzasna.
Karja my nedavno spali jednu noc ve stanu po nejake party u kamaradu a rano jsem myslela, ze nevstanu. Proste me bolelo celé tělo. A taky ten lehký spánek, buzeni...a to tam byl klid. Tak s některýma aktivitama asi nemám potřebu začínat po čtyřicítce:) Ale uznávám, že schopnost spani ve stanu možnosti rozšiřuje. Puvodne jsem to ale myslela tak, ze tu vzácnou dovolenou nechci trávit kompromisně ještě víc než musim (kvůli vlastnim lidem). Ja jsem hodně nekonfliktní a tolerantní, ale na dovolene by mi vadilo čekat do oběda, než se někdo cizí probudí, nebo jit jinam než chceme my...to zvladnu s kamarady o vikendu, ale na dovolenou jsem hamižná!
Gatita Jo, tak samozřejmě musíš prostě zvazit, co ti to přinese a co vezme no;-). Já jsem teda docela načnutá, že pojedu na nějakou organizovanou dovolenou pro matky s dětma. Holky by to ocenily nějakou partu a jako z přátel to neumím dát dohromady, taky část zařídí za mě...
Kokoska priznavam, ze jsem. Ja bych dala ten hluk i zvuky prirody, ale nedavam tu karimatku. Ja spim ve stabilizovane poloze a behem noci mne proste budi bolestivy tlak na kycel
Jinak se mi teoreticky spani ve stanu libi
Kokoska moje máma spala s dětma na zahradě loni víc nocí. Dneska spí v obytným přívěsu. ![]()
Karja takhle jezdi par mych kamarádek a jsou spokojene. Ale pro nas by to nebylo. Mne by to nevyhovovalo a starsimu dítěti taky ne. Ten se nikdy nezapojí, nevyužil by ty aktivity. Jezdím akorát se známýma matkama na jedno konkretni místo, což bývá fajn, ale známe se a program máme takový podle nás (jsme podobně naladěné).
Jo, tak my bychom museli někam, kde jsou ty aktivity dobrovolné, určitě ne ty tábory nebo tak;-)
Kokoska hele mám pocit, že dokonce neměla dovolenou a z toho stanu vstávala do práce ![]()
(na šestou, aby byla brzy doma)
Tabea to je teda drsonka!
monisJá měla tři karimatky a deku:D:D
To chce ty nafukovací karimatky, co jsem viděla v dekáči. Dvakrát 15cm![]()
Já pod stanem spala naposledy před dětmi, s nimi mně to neláká, možná až vyrostou. Ale trochu osciluju mezi bude to super a už jsem na to moc pohodlná
Víc by se mi teda líbil nějaký bydlík.
monis špatná karimatka! Kdysi jsem viděla jak mlaďoši postavili stan, vatáhli ty velké nafukovací matrace a peřiny a bylo! Tak těm jsem to i záviděla, spaní venku oblibuju.
Pes má v autě velkou wetbed deku a to je super podklad pod karimatku :D
continuity No když já jsem hrozně hakliva na zvuk i doma, ale prý je to ten čas po dětech a pak se to zase trošku zlepsi;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí