Vari Zuzuli sama bych nevěděla, co dělat. Ale překvapuje mně, že velké zoo nemají pro tyhle případy nějaké prostory, aby se ty zvířata dala zabavit hned.
Přiznání
Evaeva Asi trochu mají, v Lbc zrovna jeden tygr je
Evaeva jenze zoo maji zvirata z peclive hlidanych linii. Nemuzou se ujmout kazdeho tygra zabaveneho kazdemu posukovi. Navic ty vybehy by staly strasne penez a mit je pohotovostni a tedy prazdne...Ted je tygr v Liberci, protoze meli volny vybeh ale pojede nekam jinam, nekam do azylu snad v Nizozemi nebo kde.
Jos Já jsem myslela, že to je tygr Karlose Vémoly
ale tomu ho sebrali už před 2 lety a odvezli do Německa. (A byla to tygřice tedy)
Jos to já samozřejmě nemyslela, že ho zařadí do chovu. Ale že mají nějaké prostory na tu přechodnou dobu. Zase nechávat ta zvířata těm pošukům může být dost nebezpečné.
Přiznávám že jsem srab, jsme u přehrady, voda je čistá ale plná nějakých rostlin, co při plavání prostě cítím a trošku jakoby škrábou do noh a ruk. Ráda bych se podívala k bójce a za roh do další zátoky, ale prostě to nezvládnu
.
...nejsi srab. Jsi odvážná, že to říkáš, že si to přiznáš a že se nenutíš do něčeho, co ti nedělá dobře. A to je bezva! Do zátoky můžeš na lodičce třeba![]()
JankaM Co blbneš? Já bych do vody nevlezla nikdy, teď jsem se hecla na Islandu a vlezla do toho horkyho jezírka, tam nejsou žádné ryby si říkám...Ale ten sliz na dně, uááá! Já se na vodu jen dívám a strašně ráda ji maluju. Jinak nic!![]()
JankaM dobrý řešení ![]()
Celý život jsem žila v tom, že Shout zpívají Depeche Mode. Až teď jsem zjistila, že je to písnička od Tears for Fears.
Pinot Noir Haha, nedávno jsem poslouchala pořad o skupině Katapult. A objevila jsem, že moji oblíbenou píseň hrají oni (nikoli Olympic) ![]()
Samantha tak to mi asi radši ani neříkej, která to je, určitě si to myslím taky blbě ![]()
Samantha
To mě naopak zajímá, kterou.
Čtu knížku iráckého autora ve slovenském překladu (páč český není) a zjistuju, jak moc nerozumim slovensky! Jako spadl mi trochu hřebínek, přiznávám. Zatím jsem hledala slova maternica a bitúnok.
eM maternica vím, to druhé vůbec. Ale slovensky bych číst nemohla, stojí mně to úsilí.
Pinot Noir zní to jako DM a nejsi jediná...kdo neni kovanej a nezna celou diskografii, tak tohle spletl raz dva,protože styl stejnej. Ještě je The Great Commandment od Camouflage, to se plete ještě víc. Obě jsou skvělý a nesmrtelný. A DM je moje
. Konec vzdělávacího okénka.
Evaeva jatka.
Ja si niekedy ani nevšimnem, či je kniha v slovenčine alebo češtine.
Evaeva jatka.
Ja si niekedy ani nevšimnem, či je kniha v slovenčine alebo češtine.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí