moora mě titulky spíše ruší, nedokážu je úplně ignorovat Nejnáročnější to bývalo v Bruselu - film mluvený anglicky a ktomu titulky zárověň ve vlámštině i francouzštině ?!?!?
Přiznání
moora jistěže nemusím,ale jako Mini...ruší mě to. Pokud bych něco musela vidět, tak se samozřejmě hecnu
Mini jo, přesně! Kdyz jsem chodila do kina ve Švýcarsku, tak jsem šla domu vyřízená. Film v angličtině a německý a francouzský titulky a já nemohla v hlavě vypnout ani jeden přijímač a musela všechno poslouchat i číst. ![]()
Tabea ono je to z jazykového a vzdělávacího hlediska vlastně dost praktické Jen by ten film musel člověk vidět několikrát a nebo zpomalený, aby to všechno sithl vyslechnout, přečíst a porovnat :)
moora mě titulky spíše ruší, nedokážu je úplně ignorovat Nejnáročnější to bývalo v Bruselu - film mluvený anglicky a ktomu titulky zárověň ve vlámštině i francouzštině ?!?!?
Si zajeď do Švédska, tam je to taky výživný ![]()
Mě to psaný slovo tak nějak přitahuje, takže si nemůžu pomoct a na ty titulky furt jedním vokem švidrám... a vzhledem k tomu že jsem ve švédštině věčnej začátečník a i na tu angličtinu bych se potřebovala jako napůl hluchá kapku soustředit, zvlášť když to není akční film ale nějaká konverzačka, tak vím nakonec prd ![]()
Mini já to ani nedělala, že bych chtěla ověřovat kvalitu překladu. Ale když je někde něco napsáno, tak to prostě musím přečíst. ![]()
Tabea Mám to úplně stejně,ty titulky přitahují pozornost jak magnet. Je to hrozné
Mini jo, přesně! Kdyz jsem chodila do kina ve Švýcarsku, tak jsem šla domu vyřízená. Film v angličtině a německý a francouzský titulky a já nemohla v hlavě vypnout ani jeden přijímač a musela všechno poslouchat i číst.
esye mohli pridat francuzstinu a retoromanstinu ![]()
slniecko FR byla rozhodně a i bych myslela, ze IT taky, ale zda uz se mi to moc. Tak nevim, jestli me nešálí unavená vzpomínka. Chodila jsem do nějakýho art kina a pamatuju si už jen jeden film, Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran, kterej vlastně už francouzsky byl. ![]()
Empiricky som zistila, že moje vyššie percento telesného tuku ma síce nezohreje v chlade, ale v mori áno. Muž si záplava a ide von, ja tam vydržím dlllho.
letfenixa Ja jsem se byla na začátku léta koupat v rybníce a pod náma byla paní s vnoučaty, co byla furt ve vodě. Jednak mě zaujalo, že neměly žádné věci, jen minibaruzek, žádné hračky, i jídla málo, děti se koupaly, pak byly chvíli na břehu, pak šly zas do vody, vůbec neprudily a ona byla 2,5 hodiny ve vodě určitě:D, plavala nebo stála, ale prostě pořád po krk ve vodě. Pak vylezla a byla opravdu hodně obézní, tak jsem si říkala, že prostě asi je jí v té vodě dobře no, mě by už odvažely tuhou:D
Karja to jsem si před pár dny tady říkala taky. Taková starší babča tu byla ve vodě celou dobu, co jsme byli na pláži. Jako tím, že voda měla stejně jako vzduch, tak v ní bylo celkem teplo, i jsem se přistihla, že se do ní chci ponořit kvůli teplu, když jsem stála mokrá třeba po stehna ve vodě. Ale jako dvě hodiny?! Ona ani neplavala, obézní taky nebyla
letfenixa Jj, a ve srovnání s dobou před dvaceti kily neřeším křeče při plavání :-) A taky to funguje jako plovák, prakticky se mi na zádech v klidu nepotopí obličej pod vodu.
Isca promiň, ale ![]()
Isca To ale nikomu ne, to je splývají přece ne?:D
Evaeva Jo, moje segra taky dlouho vydrží. Já jsem yrovna minulý týden říkala sambovi, že perfektni spolecnik na koupaliště je moje ségra. My tu máme jedno chladnější a když byly holky menší vždycky jsme si z toho s mužem odvezli rýmu, jak jsme to tam odstali, když jsme je hlídali. Segra je otuzilejsi, ta stojí pod skluzavkou půl hodiny a je jí to uplne jedno:D
Karja mně studená voda nevadí, tady má něco přes dvacet a je pro mě akorát, příjemně chladí. (Ale děti by teda snesly teplejší.) Ale to stání je mor, to vydržím chvíli, když to není po kolena. To ségru obdivuju!
Tak ja tam nestojim, plávam stále. Isca Áno, plavák.
Karja Splývání je obličejem dolů podle mě ![]()
Aranel já myslela, že obě dvě možnosti jsou;)
Pak vylezla a byla opravdu hodně obézní, tak jsem si říkala, že prostě asi je jí v té vodě dobře no, mě by už odvažely tuhou:D
Bodejť by jí tam nebylo dobře - voda nadlehčuje! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí