Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2025 12:38

Karja Aranel rozhodně obě možnosti!Obličejem dolů to není na moc dlouho

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 12:51

Za čtyři měsíce je tady Štědrý den! Jak to letí, ten čas, jako vítr!

Offline stes
9338 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 16:28

Kan kuš

Offline tv
4265 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 16:41

Všichni tři těžce neseme, že už zase škola volá, nejvíc asi já .

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 17:14

tv ja tiez. To zas budu ulohy (dvojmo), chystanie desiat, ranne nestihacky do skoly, poobede nahananie z prace na kruzky. No, netesim sa vobec. A este postupna tma a zima, to mi zhorsuje psychicky stav.

Offline tv
4265 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 17:36
Offline Gatita
8657 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 18:34

Mrakoplas porad lepsi chystat svačinu, nez vařit obědy... ja se docela těším, až začne škola. Pristi rok se tesit nebudu, protoze mladší půjde do prvni třídy, což bude asi hodně náročné a netusim, jak bude prolézat, to bude pot a slzy, ale letos uz se těším, až se deti rozletí do skoly a skolky. Uz jsme z toho pendlováni mezi příměstskými tábory vsichni unaveni, asi i deti. A krouzky? To jsem porad koukala, co bych jim naordinovala, az jsem misto kurzu plavani pro deti objednala kurz plavání pro sebe.

Online Karja
44797 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 19:23

tv Mrakoplas Ja se taky netěším, i jsem z toho měla celkem depku. Léto je pro mě prostě svetlej bod roku, ke kterýmu se jako hodně hodně upínam. I si zvyknu hodně na děti a pak je to nezvyk

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:48

Mrakoplas přesně. Já se taky netěším. Léto je pohoda a volnost. Navíc bych se měla/chtěla vrátit na jeden den do práce. Což sice zní super, nějaká ta realizace, oběd s dospělými osobami, celý den bez maminkování, ale zároveň se netěším na shon a povinnosti. Zvykla jsem si na pomalá rána, pyžamo do desíti a tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:50

Gatita určitě je lepší chystat svačiny, zvlášť když je chystá muž Ale i když jsem se toho vaření obávala, nemám to ráda, tak mám pocit, že jsem uvařila těch obědů tak pět maximálně. Vytěžila jsem mrazák, víkendové vaření, mužovu kantýnu, kluci měli tábory... Mně tu teda taky pořád bude zbývat jeden strávník, že jo.

Online viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:51

Mrakoplas ta tma a zima.. soucitim

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:53

viktorka_od splavu hlavně tma, to je nejhorší. Naštěstí to ještě chvíli potrvá. A jak psali vedle, tak za čtyři měsíce je Štědrý den a to se to zase začne zlepšovat

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:57

Já miluju srpen, pro mě je to vrchol léta, krásné světlo a vůně sucha.

A teda já se těším i na podzim, listí a chladné jiskření, zemitá vůně, navíc na hradě míváme v říjnu velký sraz aktivních i pasivních kolegů. A pak je jen skok do adventu, to je samozřejmě zase velekouzelné období.

Zato druhá půlka ledna a pak celý celičký únor dlouhý jak týden před výplatou jsou zlo.

49392 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:57

Evaeva jo pro me taky tma:-(

leden uz bude super

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:59

Tma je to posledni, co mi na zime vadi

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:03

Gatita ja obedy nevarim. Bud su deti na dennom tabore alebo na prazdninach u rodiny, mam totalnu pohodu :) Aj spolocne sme si prazdniny uzili moc.  Mladsi uz ide prave do skoly a trochu sa obavam ako to bude zvladat.

viktorka_od splavu keby neboli na Vianoce tak drahe letenky, tak sa odpraceme dakam do tepla a svetla..dva tyzdne by ma zas na chvilu nabili. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:04

moorazavidim. Mne absencia slnecnych lucov nerobi dobre, ani vit. D nepomaha. 

49392 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:04

moora hmm to zavidim. jako ja se nebojim tmy, jit treba v noci ven, do lesa.. klidne. jenze se mi proste vetsinou nechce, nemam vubec energii.  me ta tma proste vypne. tma= je noc, jde se spat. jen zivam a nejsem schopna zacit jakoukoliv cinnost, protoze prece to nema cenu, je noc a jde se spat.. pristich 16 hodin

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:07

viktorka_od splavu no presne. Najradsej by som bola medved a zobudila sa az na jar

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:09

viktorka_od splavu ja mam tmu i rada. Nesnasim zimu, zimu, zimu, vanoce, zimu...