Karja Aranel rozhodně obě možnosti!
Obličejem dolů to není na moc dlouho![]()
Přiznání
Za čtyři měsíce je tady Štědrý den! Jak to letí, ten čas, jako vítr!
Kan kuš![]()
Všichni tři těžce neseme, že už zase škola volá, nejvíc asi já
.
tv ja tiez. To zas budu ulohy (dvojmo), chystanie desiat, ranne nestihacky do skoly, poobede nahananie z prace na kruzky. No, netesim sa vobec. A este postupna tma a zima, to mi zhorsuje psychicky stav.
Mrakoplas porad lepsi chystat svačinu, nez vařit obědy... ja se docela těším, až začne škola. Pristi rok se tesit nebudu, protoze mladší půjde do prvni třídy, což bude asi hodně náročné a netusim, jak bude prolézat, to bude pot a slzy, ale letos uz se těším, až se deti rozletí do skoly a skolky. Uz jsme z toho pendlováni mezi příměstskými tábory vsichni unaveni, asi i deti. A krouzky? To jsem porad koukala, co bych jim naordinovala, az jsem misto kurzu plavani pro deti objednala kurz plavání pro sebe
.
Mrakoplas přesně. Já se taky netěším. Léto je pohoda a volnost. Navíc bych se měla/chtěla vrátit na jeden den do práce. Což sice zní super, nějaká ta realizace, oběd s dospělými osobami, celý den bez maminkování, ale zároveň se netěším na shon a povinnosti. Zvykla jsem si na pomalá rána, pyžamo do desíti a tak.
Gatita určitě je lepší chystat svačiny, zvlášť když je chystá muž
Ale i když jsem se toho vaření obávala, nemám to ráda, tak mám pocit, že jsem uvařila těch obědů tak pět maximálně. Vytěžila jsem mrazák, víkendové vaření, mužovu kantýnu, kluci měli tábory... Mně tu teda taky pořád bude zbývat jeden strávník, že jo.
Mrakoplas ta tma a zima.. soucitim![]()
viktorka_od splavu hlavně tma, to je nejhorší. Naštěstí to ještě chvíli potrvá. A jak psali vedle, tak za čtyři měsíce je Štědrý den a to se to zase začne zlepšovat ![]()
Já miluju srpen, pro mě je to vrchol léta, krásné světlo a vůně sucha.
A teda já se těším i na podzim, listí a chladné jiskření, zemitá vůně, navíc na hradě míváme v říjnu velký sraz aktivních i pasivních kolegů. A pak je jen skok do adventu, to je samozřejmě zase velekouzelné období.
Zato druhá půlka ledna a pak celý celičký únor dlouhý jak týden před výplatou jsou zlo.
Evaeva jo pro me taky tma:-(
leden uz bude super![]()
Tma je to posledni, co mi na zime vadi
Gatita ja obedy nevarim. Bud su deti na dennom tabore alebo na prazdninach u rodiny, mam totalnu pohodu :) Aj spolocne sme si prazdniny uzili moc. Mladsi uz ide prave do skoly a trochu sa obavam ako to bude zvladat.
viktorka_od splavu keby neboli na Vianoce tak drahe letenky, tak sa odpraceme dakam do tepla a svetla..dva tyzdne by ma zas na chvilu nabili.
moorazavidim. Mne absencia slnecnych lucov nerobi dobre, ani vit. D nepomaha.
moora hmm to zavidim. jako ja se nebojim tmy, jit treba v noci ven, do lesa.. klidne. jenze se mi proste vetsinou nechce, nemam vubec energii. me ta tma proste vypne. tma= je noc, jde se spat. jen zivam a nejsem schopna zacit jakoukoliv cinnost, protoze prece to nema cenu, je noc a jde se spat.. pristich 16 hodin![]()
viktorka_od splavu no presne. Najradsej by som bola medved a zobudila sa az na jar ![]()
viktorka_od splavu ja mam tmu i rada. Nesnasim zimu, zimu, zimu, vanoce, zimu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí