VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. února 2019 06:34
Reakce na Mutziputzi:

Marbuša to mně se líbí v naprostý většině musím říct

​a ja to mam s babisovou jeste jinak - libi se mi dost jejich veci, ale ne na ni. Nehodi se mi k jejimu typu tvaricky - rticky nebo jak tomu rikas. Ty cervene saty plus speky, to je strasne kombo :D

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 08. února 2019 06:41

bez komentára

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. února 2019 07:28

jinx Tak je to presnejsi, jeji hadry se mi libi, k ni nejdou, pravda

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 08. února 2019 07:52

Mutziputzi Jsem pevně přesvědčená, že se oblékáte lépe

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 08. února 2019 08:01

999 omg! Ja prece nepisu, ze to nejde, naopak.... jen mi CD neprijde tak desna, jak tady zaznelo... dokonce jsem si tu jeji fotku nasla a dost zvetsila ... vidim jen extremni stihlost, jinak nic k pozastaveni...ale to tak nejak porad opakuju uz od zacatku ...

Offline Sofi
příspěvků moje polička 08. února 2019 08:08

jinx Ale já myslím, že tady to není o tom, že je jí padesát a tak má vrásky a vystouplé šlachy. Tu vizáž jí udělalo to, že tak zhubla. Jestli jí osobně se to fakt líbí, jak se všude píše, tak jí náš názor může být opravdu někde (to že vypadá jako karikatura si budu s dovolením dál myslet) a jestli se časem ukáže, že ta tělesná změna je z jiného (třeba zdravotního) důvodu, tak se jí za kritiku omlouvám, protože si ji v tom případě nezaslouží...

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 08. února 2019 08:39

jinx Neexperimentovat se svojí váhou. Držet si celoživotně štíhlost. Podívej se třeba na Jennifer Aniston. Celý život má stejnou postavu, a tak v padesáti nemusí stát před otázkou, jestli vrásky, nebo zadek.

Offline stes
9288 příspěvků moje polička 08. února 2019 09:02

Tedy přidávám se k názoru, že CD vypadá podstatně starší než je díky extémně vrásčitému obličeji. Takhle v padesáti opravdu vypadat netřeba. 

20970 příspěvků moje polička 08. února 2019 09:07

999 si myslim, že Celine nijak extra neblbla, jsou to podle mě fakt geny z 80-90%

stes to víš že netřeba, ale neuděláš nic

Offline stes
9288 příspěvků moje polička 08. února 2019 09:12

Mutziputzi Geny jsou svině, to jo. Musela by tak 10 kg přibrat. Pořád by byla hubená, ale třeba by se jí vrazily do obličeje. No to jsou blbý a zbytečný úvahy..pokud je spokojená, tak cajk. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 08. února 2019 09:30

Mutziputzi Já Celine nijak dlouhodobě nesleduju, jen jsem se koukla na fotky a zdá se mi, že ona byla vždycky štíhlá, mohla by dál vypadat dobře. Jenže tenhle se sešup nejsou geny, tohle je extrémní zhubnutí na prahu padesátky, kdy už to podkoží přece jen není v takové formě.

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 08. února 2019 09:50

Ten model se zeleným kabátkem je super, ale teda taky mi tam Celine připadá spíš nemocná než krásná.

Já vždycky myslela, že s tím "pár kilo navíc, aby člověk nevypadal tak ztrhaně" je to kec, ale pak jsem si to asi ve čtyřiačtyřiceti vyzkoušela na vlastní kůži. Teda nikdy jsem neměla nadváhu, s BMI jsem se i ve svém "nejtlustším" období vešla pod 23,5 ale po tý čtyřicítce jsem si řekla, že jestli chci ještě nějakej čas dělat irský tance, tak bych přece jen měla nechat ty kolena a kotníky tahat tak o sedm nebo osm kilo míň. A paráda, šlo to pomalu, ale jistě dolů a vypadalo to dobře (víc cvičení, míň sacharidů, víc bílkovin a tuků, ale žádný extrémy), ale přesně v momentě, kdy už jsem byla spokojená a začala navyšovat příjem, že už budu jenom udržovat, tak to ještě ze setrvačnosti sjelo o nějaký dvě kila (a pár centimetrů) níž - a ten rozdíl byl v obličeji fakt nepěkně znát. Sice jsem byla v nejlepší formě svýho života, ale vypadala jsem vyloženě ztrhaně a nemocně a byla jsem ráda, když se ty poslední dvě kila zas nabraly zpátky. Do tý doby jsem skutečně nevěřila, že by doslova pár kilo dokázalo něco takovýho udělat (když jsem na stejnou váhu zhubla cca deset let předtím, tak se to v obličeji nijak neprojevilo). 

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 08. února 2019 10:07

Zjistila jsem, že mladším ročníkům zde přijde vizáz CD v pořáddku. My starší víme, že tahle vypadat v padesáti i s padesáti kily není nutné. U CD je to extrém.

A geny to nebudou. 

Offline stes
9288 příspěvků moje polička 08. února 2019 10:12

Tak Betty   tak

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 08. února 2019 10:28
Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 08. února 2019 10:29

pecka jemná princezna ,nebo jak se to......?

20970 příspěvků moje polička 08. února 2019 10:31

Tak Betty na tom úhlu pohledu něco bude, jedna moje vzpomínka z dětství je, jak si matka v 35 letech kupovala svetr a já jsem si řikala proč to dělá, že v tohle věku už má dotahávat co má ve skříni, že už je úplně jedno co má na sobě takhle stará

20970 příspěvků moje polička 08. února 2019 10:32

pecka zas jako objektivně, postava výborná

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 08. února 2019 11:07

Mutziputzi jinx Hele a co si teda myslíte, že by se k Babišové hodilo? Škaredá není, ale je takový ten "ruský" typ, i v oblčejí i ve vkusu, řekla bych. Něco strohého, aby se vyvážil ten barbie vzhled? 

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 08. února 2019 11:12

Garfie ja bych hlavne tu “barbie” nepodporovala.. s jejim ucesem bych vypadala velmi podobne.