Garfie zrusit lokny, ubrat na make upu (hlavne oci) a spis matna nez lesknouci se pusa. Trochu zhubnout a nestrojit se do fendiho a kudrlin, neco stridmejsiho. Ale pro me ona je proste “máša” a to je nestastne a vzdy to tam bude.
VIP zjevy
Garfie Oblíkala se dobře když kamarádila s Vaňkem, asi s nim kamarádí dál, ale podle mě s nim už nenakupuje, dřív chodila líp oblečená, stylizace do pani premiérový jí nesedí. Si pamatuju dřív hodně nosila džíny/zajímavou sukni, k tomu sako nebo křivák, hezký boty a bylo to cajk.
Mutziputzi Zkusím mrknout na nějaké starší outfity.
viktorka_od splavu Tak on ten barbie styl hlavně s věkem vypadá čím dál hůř ![]()
Když už chce někdo mocímermo bejt za barbínu, měl by tak trochu i vypadat tělesně. O věku nemluvě. Já jí mám taky v kategorii máša a nikdy, nikdy jinak.
k diskuzi "jak vypadat v kterem veku" dnes prispek i fejkovej Faltynek :D

razorblade to je ale strasne nespravedlivy srovnani! :)
Lamicka ja vim :D a vim, ze ja po padesatce budu jasna pani Alena :D ale slibuju, ze se budu snazit aspon pouzivat jemnejsi barvu na vlasy a jemnejsi rtenku :D
razorblade a mně ta rtěnka právě přišla dobrá, jen to měla blbě namalovaný
Potrefenáhusa mne se tyhle rtenky moc nelibi na uzkejch rtech. a u schillerovy mi to vadi, ze ma vsechno vyrazny, az pichlavy... ten uces s ostrou ofinou, kontrast s barvou vlasu, vyrazne naliceny oci, vyrazna rtenka. a stejnej problem mam s jeji velkou kamoskou z vlady dostalovou, ta zase jede v silenym stylu prestarly barbie - lokny, umely rasy, vyraznej make-up, vzorovany a flitrovany kabatky. ale zas je aspon prirozene sympaticka zenska...
razorblade já mám rty taky úzký a výrazný rtěnky jsem si celkem dost oblíbila, ale nedávám je s těma ostrejma konturama, to neumim a na to musí bejt fakt hezká pusa.
Lamicka Tak jsem mrkla a Faltynek ma 56 let, tak ze by se taky vyfotil s vrstevnikama? Brad Pitt, Johnny Depp, Clooney?![]()
Luna to je fejkovej Faltýnek![]()
Mutziputzi Kolik jich teda je?![]()
ja se uz posledni dobou v nicem neorientuju, Celine Dion mi prijde spis lepsi prumer na tech 50, Faltynek neni Faltynek a Kristelova uz davno uzamkla svuj stastny profil! ![]()
bože bože
Z médií jsem se dodatečně dozvídala, že můj muž a paní Šafářová byli dlouhá léta přáteli. Což mi přišlo zajímavé, protože její jméno v naší domácnosti nikdy nezaznělo. Zpětně mi vše zapadá dohromady. Zjišťuji, že zatímco jsem byla doma s ročním miminkem a starala se o dalšího čtyřletého raubíře, byla druhá půlka páru už v úplně jiném světě. Protože doma se ukazovala jen minimálně. Byla zřejmě příliš zaměstnaná jinde. To je život. A prý velice častý scénář,“ vzpomíná Vondráčková.
Podobné vztahy po třech týdnech od odchodu z manželství jsou asi v některých rodinách normální. Ale mně přijdou takové... Ani nevím, jak to pojmenovat. Ta zvláštní situace pokračuje vlastně dál. Když má manžel s dětmi videohovor, vždy jim paní Šafářovou ukazuje a ona jim mává. Kluci jsou z toho celí tumpachoví a nevědí, co mají dělat. A začínají to bohužel ostře odmítat. Myslím, že chtějí být hlavně s tátou. Navíc denně míjíme náš bývalý dům, který zeje prázdnotou. To je pro nás divný pocit,“ říká Vondráčková.
Zajímavý, že všechny Babišovy ženštiny (včetně milostivé paní) maj tak příšernej, až mimibazarovej vkus
Po ministryni asi nikdo nechce, aby vypadala jak supermodelka... ale proč se musí oblíkat jak prodavačka lístků na lochnesku?!
barbucha Lucie Kubovičová se dá taky považovat za Babišovu? Ta je náhodou chic.
Garfie Ta je super chic!
Tu jsem si musela vygůglit
Jak se vyhejbám zprávám a jeho tiskovkám, tak ji prakticky nevídám... myslela jsem ty jeho "političky".
Ale jo, je hezká a zjevně se oblíkat umí! ![]()
Mutziputzi ten font má nějaký význam? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.