Jiná Realita to samo![]()
VIP zjevy
Mutziputzi já se můžu totiž vyjádřit jen k fontu, já jak vidím tu skromnou milou věčně usměvavou holku odvedle, berou mě mory!
barbucha listky na lochnesku
a s Kubovicovou je to taky pravda, obleka se fakt krasne, skoda, ze na ig nedava kazdej den svuj outfit
Jiná Realita Vondrajda je podle mě šílená hydra![]()
barbucha A to Schillerový ještě přiznejme, že je z té Burešojc squadry snad jediná, kdo se snaží nějak oblékat.! Že jí to moc nevychází, je věc druhá, ale snaha je.![]()
prodavačka lístků na lochnesku?!
![]()
Potrefenáhusa nevím jestli je to věkem nebo zjevem (úzký rty nemám, zato jsem se kapku spravila) ale výraznou červenou a tmavší rtěnku jsem letos musela přestat nosit protože jsem měla pocit že ze mě dělá přesně takovoudle čůzu
Dadoo Martu Novakovou znam osobne a nemuzu rict krivyho slova
viktorka_od splavu Mne cervena neslusi lautr, koupila a zkusila jsem vsechny"ikonicky" a strasny, jak z hororu podle Kinga
Mutziputzi tak to mně slušela velmi, až moc - ale do jisté doby to bylo dobrý, teď už neni no.. ale třeba se k tomu zas propracuju za pár (desítek:-) let? teďka jsem ve fázi ubírání (barev, lesku a všeho)
Tuhle bylo někde psano o mlady Babišovy s titulkem ze roste do krásy ![]()
Dost silena je nekdy ministryne Malacova, treba kdyz se do snemovny oblikne jako dojicka krav...

razorblade to je mazec ![]()
Mutziputzi To já taky ne. Je mi dokonce i sympatická, má to v hlavě srovnané. Líbila se mi v pořadu Den D. Občas to pouštím při hodinách.
Ale od pohledu je to taková pani-teta. Obléká se dost usedle a nenápadně, tak nějak úřednicky.. Myslím, když ji uváděli do úřadu, měla na sobě nějaké děsné šaty s bolerkem.
Jako nemyslím si, že by měla hadrama oslňovat, jen se moc o módu asi nezajímá. To Schillerová se snaží mnohem víc, na ní je vidět, že ji hadry baví, že se snaží.
Nejdřív bych jí ale ostříhala ty strašný cancoury. Kdyby trochu ubrala, aby vypadala míň tvrdě, určitě by jí to prospělo.
razorblade dojicka krav, to je výstižný
Dadoo vkus ma divnej, ale na 65 let nevypada, ten vek me prekvapil
Mně Maláčová hrozně připomíná tu paní, co napravuje kočky v pořadu Kočka není pes.
Maláčová byla ve čtvrtek v tom Jílkové děspořadu na čt a vypadala jak Marta Gottwaldová blahých časů.
Mně Maláčová "vadí" z těch všech tetin ještě nejmíň. Jo, je tlustá a tak hadry jakýkoliv na ní nebudou nikdy vypadat nijak zvlášť... ale není tak nepříčetně nevkusná jako její kolegyně. Naopak, ty vypadaj jak dojička - dojička, která najednou vyhrála ve sportce a domnívá se, že drahý outfity (a šperky - perly podmínkou!) z ní udělaj dámu.
dynda to teda ne, ta paní v kočka není pes je sice morbidně obézní, ale je to podle mě příjemná a sympatická, a kdyby trochu zhubla, byla by i velice pěkná.
maláčová je (podle mě, vy zas nebudete souhlasit, protože ji neznám a podobně) zlá ženská. takový ten typ, co se usmívá a přitom vám bodá kudlu do zad. nejvíc bych ji připodobnila té záludné čajové tetce v růžovém z harryho pottera, na jejíž jméno si nemůžu za nic vzpomenout. přízemní osoba. přirování k martě gottwaldové mi přijde taky adekvátní.
Jiná Realita dolores umbridge
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.