VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 09. února 2019 16:43

Jiná Realita Já mám pocit, že fotky vytahují na světlo nejen spodní prádlo, ale dokážou i zdůraznit určité rysy v obličeji a jiné potlačit a kolikrát ty lidi ve skutečnosti působí dost jinak než na fotkách.

Nevím kdo je ten člověk v oranžové bundě, ale takhle nějak se tváří můj kolega, když se mu něco nedaří a snaží se tomu přijít na kloub .

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. února 2019 16:46

Potrefenáhusa 

takže když napíšu, že jsem psychopata poznal na vlastní kůži, zatímco ostatní jím byli okouzleni (ne z fotky, to fakt nejde), tak si budete stejně myslet, že si to vymýšlím. jednoho jsme měli v práci.

ale to je fuk. 

já si nefandím. já vím, že NĚKDY, a ne moc zřídka, spíš docela často, člověka poznám hned. někdo ho pozná až za dalších deset let, když na to konečně přijde, a rozvádí se s ním. nikomu to nenutím, nemusíte tomu věřit.

psychopat z fotky poznat podle mě nejde. od začátku píšu, že z jedné fotky nic poznat nejde, ale to už tady v zápalu pochechtávání opět zaniklo.

Offline Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 09. února 2019 16:51

Jiná Realita no tak já si naopak myslím, ze na vlastní kůži bližší střet s psychopatem pozná spousta lidi.ale psalo se tu přece o fotce...

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 09. února 2019 16:57

Jiná Realita 

Aha, a u Maláčové tvůj odhad platí? To srovnání s Ilse Kochovou? Proč si to myslíš? 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. února 2019 17:04

dzizisketa u tej padla myslím zmienka len o vizuálnej podobnosti, nie povahovej

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 09. února 2019 17:07

Mrakoplas 

Zlá ženská, co bodá nůž do zad a pak šup, Kochová. Takže gradace.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 09. února 2019 20:49

Já spíš myslím, že ta podoba s někým koho známe svádí k nějakým soudům o jiném člověku, takové to "typ šprtka", "hospodský povaleč od pohledu" a tak :-) něco jako slečna Marplová. A často to vůbec nemusí být podoba zřejmá na první pohled, prostě něco, co zarezonuje jen vám a nikomu jinému.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. února 2019 21:11

Garfie 

Jo, mně třeba lidi s hodně světlýma očima (modré, šedé) připadají na první pohled chladní a nebezpeční, jsou v jednom pytli. Přitom to je blbost, stačí je poznat, s několika se kamarádím a ten první dojem se nikdy nepotvrdil. 

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 09. února 2019 22:11

Teda, jsem si vygooglila Teda Bundyho a to je presne muj typ, ten by me mohl mit hned:-D. Takovej rostackej vyraz, radsi o nem nic nectu nebo neusnu.

Jiná Realita Ja bych totiz spis rekla, ze je to o tom, jak kdo obecne vidi druhe, jestli spis lip nebo hur. Treba muj pritel vidi na kazdym jen to dobry, je to takovej lidsky pozitivni typ, k tomu spatnymu ani nedojde.. A ty jsi prece jen spis takovej kritik, tak jestli nehledas nejdriv to spatne, takze te to dobre nestihne osalit. Mozna te to ale nekdy muze zavest I nappak, ze si myslis psychopat a ono normalni clovek. Celkove si ale myslim, ze je tahle teorie vzhledu a charakteru fakt blba a zcestna, protoze jsou znevyhodneni tI oslivi lidi, myslim, ze mozekto to dela automaticky, ze obecne neestetickemu (a nemyslim jen lidi) pripisuje nejake negativni vlastnosti ci souvislosti

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. února 2019 23:01

Myslet si, ze nekoho odhadnu jen podle vzhledu, a je jedno zda z jedne nebo sto fotek, je blbost...  oproti tomu, ze si  tady clovek o ostatnich muze vytvorit urcity obrazek podle me plati, ale to je na zaklade jejich projevu... taky mam par zarazenych, vyckala jsem, nez se mi prvni dojem potvdi, ted jsem si uz celkem jista a svymi prispevky mi to jen potvrzuji.... jsem si samozrejme vedoma mozneho rozdilu mezi chovanim online a ve skutecnosti... nicmene o jejich onlike identite predstavu mam:) 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. února 2019 23:15
Reakce na Karja:

Teda, jsem si vygooglila Teda Bundyho a to je presne muj typ, ten by me mohl mit hned:-D. Takovej rostackej vyraz, radsi o nem nic nectu nebo neusnu.

tiež som si ho vygooglila a pomyslela si, že celkom sympaťák 

Offline Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 10. února 2019 07:03

Karja mně se taky líbí, kamarádka má podobnýho manžela, a ten se mi taky líbí :-)))) A psychopat ani masovej vrah to teda neni, zatím

jinak si nemyslim, že by karierní uspěšnost psychopatů byla tím, že jim to lidi žerou, ale že se uměj chladně a bez emocí racionálně rozhodovat a neztrácej u toho nervy, takže jsou z mnoha důvodů ideální do některých řídících pozic - politici, právníci, doktoři, piloti.....zas někdy je ta absence empatie fakt trochu průser.

Offline Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 10. února 2019 07:11

jo a taky mi přijde zajímavý, jak lidi vyhodnocujou různý rysy v obličeji, už se mi kolikrát stalo, že mi někdo říkal, že mi je někdo strašně podobnej a já se pak zhrozila, a naopak, že ty lidi si jsou třeba podobný jenom nějakým drobným detailem, kterej je pro někoho zásadní a pro někoho jinýho nepostřehnutelnej

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 10. února 2019 08:22

Jsem si teda kvuli vam toho Teda Bundyho taky vyguglila. Nevim proc, ale myslela jsem si puvodne, ze je to nejaka serialova postava.. :D

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 10. února 2019 08:30

razorblade Žeby Al Bunda? Ženatý se závazky?

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 10. února 2019 08:43

Souhlas s tím co napsala nolita  a za sebe ještě doplním, že moc nevěřím na takový to trolení, jako že se někdo na internetu vyjadřuje diametrálně odlišně, než jakej je v realitě. To vyjadřování na netu je prostě jedna z dalších charakteristik toho člověka. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. února 2019 09:34

Ounz souhlasim, myslela jsem to spis tak, ze v realu se clovek muze projevit az pozdeji, protoze nektere veci nerekne hned nebo treba taky vubec, takze to to mineni o nem pak muze ovlivnit...

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 10. února 2019 09:43

nolita jo to je pravda

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 10. února 2019 09:49

Sweet Potato asi jo? Ja to jmeno spis slysela, na tyhle serial jsem nikdy moc nekoukala (vyjimlou byl alf:D)

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 10. února 2019 10:54

Potrefenáhusa par pilotu znam a nejake vysoke procento psychopatu mezi nima nebude - to neni zadna zavratna kariera - ve smyslu moci nad necim - navic se tam delajj psychotesty. 

V tech vysokych manazerskych pozicich je jich hodne, ale nerekla bych, ze to je jenom racionalni rozhodovani, co je tam vyneslo. Tam jsou potreba ostrejsi lotky a mensi skrupule a na to ma spis nervy psychopat.