Ounz jo, přesně ta. pro mě je maláčová jejím ztělesněním, včetně dikce a pohybů.
VIP zjevy
Maláčová vypadá a chová se jako agilní svazačka. Podobně na mě působí moderátor Voříšek na Nově, nebo kde to je. Ten ale naštěstí nerozhoduje o důležitejch věcech, na rozdíl od ní.
ale teda přiznávám, že když jsem maláčovou poprvé uviděla, okamžitě mi před očima vyvstala ilse kochová.
a nemůžu se té vize zbavit.
Jiná Realita Se mi udělalo úplně blbě...
Jiná Realita mi přijde za čarou, ale kdo jsem já abych soudila
Mutziputzi když tu fyzickou podobu vidíš, tak ji vidíš. co s tím nadělám.
samozřejmě tím neříkám, že je stejná duševně.
Jiná Realita Já vim no, spíš než tvuj koment mi vlastně vadí ten jak se Řvousenka dělá blbě, ten mi přijde za čarou
Mutziputzi mně je jasné, že nikdo by se nechtěl podobat čarodějnici z buchenwaldu, takže se za to cítím docela blbě, ale mozku neporučíš a tenhle obraz mi prostě nabídnul jako první. v podstatě chudák maláčová (i když ji nemám ráda, tak tohle si nepochybn nezaslouží).
Mutziputzi A když se řekne, že z té podoby mrazí, tak to je taky za čarou?
Řvousenka jo
Mutziputzi Tak jo, no... Jdu klečet na hrách.
Hele nebuď jak ty pomatený amíci, který jsou schopný trestat člověka za to, co si myslí ![]()
Ovšem na druhou stranu ty můžeš pokládat za čarou rovněž cokoliv dle svého laskavého uvážení... čímž se teda dostáváme do poněkud patové situace ![]()
Hele Mutziputzi uz zase vychovavas a odsuzujes. A napsat ze tehotensky břicho je ekl je cajk? A nevzpomínám si ze by te nekdo za to umravňoval.
Ale ubráníme se tomu, že jo? ![]()
barbucha Ja tomu verit chci!![]()
tohle není zjev, ale nevím, kam s tím, aby to viděly všechny fanynky ryana reynoldse
akorát teda nemuselo jít zrovna o hyundai.
barbucha s Mutziputzi tezko![]()
Jiná Realita to je děsivý
Edit: myslela sem ten Ryanwille, pro pořádek
stes di ty brebto
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.