VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
9293 příspěvků moje polička 10. února 2019 14:58

Ale di ty.. Dyť tu furt jsi

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 10. února 2019 20:16

Mutziputzi Hele, ty huso potrefená, o tobě nebyla řeč, však já s tebou vyjdu bezvadně:-D:-D. O těch kompresních legínách jsem nevěděla, vim jen, že tu proběhly pánské spodáry, což je z říše snů, páč si je může protějšek půjčit, když čistý dojdou;-).

Jo, to mimino je moc hezký, to mohla být i holka!

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 10. února 2019 20:37

A žije teda s jeho otcem?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 10. února 2019 23:37

ja radsi nechci vedet, jak na zdejsich diskuzich pusobim ale snazim se tu chovat tak, aby se za me nemusela stydet maminka, kdyby se nahodou naucila pracovat s pocitacem a nahodou se prihlasila na parfumanii a zjistila, ze za ednou bednou se skryvam ja

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 11. února 2019 01:23

razorblade Na me pusobis jednoznacne pozitivne 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. února 2019 06:55

Karja to buď ráda, podle míry schopnosti se mnou vycházet se měří IQ přesnějc jak v Mense, zajímavej fenomén

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 11. února 2019 10:45

MP Marge Môžem sa opýtať, či si už niekde napísala tie iné príbehy o Betty MacDonald? Som na ne zvedavá.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 11. února 2019 12:51
Reakce na letfenixa:

MP Marge Môžem sa opýtať, či si už niekde napísala tie iné príbehy o Betty MacDonald? Som na ne zvedavá.

​taky by mne to moc zajímalo!!!...asi mi něco uniklo,MP Marge napsala jiné příběhy o Betty MacD.???

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 11. února 2019 13:10

Maureen Nie že napísala, spomínala, že bola na výlete a pani domáca hovorila, že jej život bol iný ako v knihách.

Online Garfie
28584 příspěvků moje polička 11. února 2019 13:43

letfenixa Ano, a slíbila, že se podělí o to, co slyšela 

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 11. února 2019 15:40

Garfie A vsem vam Marge lhala - vytahovala se, a pak nenapsala nic 

Tak ja jdu vyvencit psa a vzbudit pritele, dam si kafe, a napisu !!! Dam to sem do vlakna

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 11. února 2019 16:35

letfenixa Maureen Garfie 

Tak kauza Betty: Ta pani, co v sedmdesatych letech koupila jeji farmu, se jmenuje Judith a vicemene vyrustala s Ankou a Jankou, ac byla o deset let mladsi, protoze na ostrove zase tolik deti/mladeze nebylo, tak museli vsichni drzet spolu. Rozpovidala se s nami trochu vic, nez s prumernym navstevnikem, protoze jsme ji s kamaradkou byly z ruznych duvodu sympaticke. Diky ni jsme se dozvedely, ze to manzelstvi s Donem nebyla zadna idylka - po zenskych pry koukal od zacatku, ale kdyz Betty prodala "Vejce a ja" a zbohatla, tak to slo do kopru definitivne. Don dal vypoved v praci, do konce zivota uz nepracoval, poridil si kabriolet, kouril drahe doutniky, a mel jednu milenku za druhou. V rodine Betty, jakoz i po ostrove kolovaly drby, ze si snad eventualne zacal i s Jankou, ale Judith ferove priznala, ze pro to nema zadny dukaz (nicmene se vyjadrila, ze jak ho tak znala, tak by se "vubec nedivila"). Kdyz Betty psala "Dusim se ve vlastni stave", tak uz spolu ani nezili - Don bydlel na ranci v Kalifornii. Judith ma z te doby dopisy od Betty Donovi, ktere ji prinesl jeden ze synovcu Betty, kdyz koupila farmu a dala ve znamost, ze by tam rada mela mela male muzeum. Ty dopisy jsou pry hrozne smutne cteni. Betty v te dobe nebyla vubec tak vesela a optimisticka, jak se jevi z knizek, ale zila v dome na Vashonu sama, zavisla na alkoholu a prascich na spani. Ani pratel na ostrove moc nemela, protoze sousede nemeli radi Dona a to, ze Betty a Don meli najednou tolik penez, jim na popularite nepridalo. Kdyz Betty zemrela v nemocnici v Seattlu, tak se ukazalo, ze ani rodina Betty neni tak soudrzna, jak vyplyvalo z knizek. Doslo k zurive bitve o dedictvi, ktera vyustila v nekolik zalob. Anka s Jankou se vzajmne zazalovaly nekolikrat za zivot, a v dospelosti spolu v podstate nemluvily. Janka vubec mela hodne problemu - zdravotnich, ale i psychickych, byla oficialne diagnostikovana s bipolarni poruchou osobnosti a byla nekolikrat na psychiatrii. 

Judith rikala, ze az prijedeme priste a budeme mit vic casu, tak nam vsechny rodinne dopisy, jakoz i jine dokumenty, ukaze, abychom videly, ze si nic nevymysli, ale ja ji to verim - od pohledu to neni zadna drbna, je to takova no-nonsense starsi dama, ktera mimochodem vypada o deset let mladsi, o celou farmu se stara sama (to jest jak o "bread-and-breakfast" penzion, tak o jablecny sad), a vypada, ze se o ni starat bude jeste tak padesat let  Mam v planu se na Vashon jeste podivat, a urcite bych rada aspon jednu noc stravila v tom penzionu, ono i kdyz to neni primo v dome Betty, coz me puvodne zklamalo, tak je to tam moc hezke 

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 11. února 2019 16:49

Prosim, omluvte ty priserne hadry!!! Byla mi zima a kamaradka mi pujcila bundu, ve ktere jsem vypadala fakt jak vagus:

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 11. února 2019 17:05

MP Marge Tak to je smutný... Betty strašně ráda čtu, myslela jsem si, jak jí to s Donem konečně vyšlo... achjo.

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 11. února 2019 17:07

andulka01 No me z toho taky bylo nanic  Rikala jsem potom kamaradce, ze kdybych byvala vedela, co se dozvim, tak jsem snad radsi dala prednost sladke nevedomosti! 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 11. února 2019 17:09

MP Marge fakt je to smutný. Taky bych to teda radši nevěděla ...

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 11. února 2019 17:14

EDITH4B Pardon 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. února 2019 17:14

MP Marge 

Takže to psaní byl únik od reality. 

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 11. února 2019 17:15

dynda Tak nejak mi to pripadalo  A asi i snaha vydelat dalsi penize... Oni pry po vydani Vejce a ja zacali fakt strasne utracet - jeden z duvodu, proc na ne ostrovane zacali zahlizet. 

Offline umpalumpa
27 příspěvků moje polička 11. února 2019 17:18

MP Marge Je to smutné, ale děkuju, že jste to napsala - protože už to tady od toho Vašeho slibu vyhlížím