Ounz je spousta lidi, co se chovaji diametralne odlisne v praci a doma. Takze tomu, ze se nekdo chova jeste jinak na Internetu bych i verila. Psychologove na to maji i specialni vyraz, je to bezne a celkem normalni.
VIP zjevy
continuity jasne, to taky.piloty velkých dopravních letadel jsem nekde četla, nevymyslela jsem si to
continuity no ale nejakej ten patek se tady v diskuzich už zname...
continuity Potrefenáhusa je to racionální rozhodování, ale pro vlastní prospěch, ne firmy :) a někteří skutečně umi dobře docela dlouho "oblbovat", manipulovat, stvat lidi proti sobe a tak. Kde se neda tolik na konkrétní vysledky, tak to ma velky úspěch. Samozřejmě někteří i umi kromě toho dobře pracovat a rozhodovat. Ale to byva těžší :)
O “hodných” psychopatech velmi zajímavě píše Radkin Honzák. Třeba zde.
https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/zdravi/radkin-honzak-psychopat-strach_1811301234_pj
A hele, hezky dite

Mutziputzi Krásnej chlapeček :-).
continuity taky si myslím nekteri diskutující nejen tady, jsou ve skutecnosti jiní, minimálně se trochu drží zpátky, protoze jinak by s nima nepromluvila ani jejich matka.
stes za sebe mohu říci, že matka se mnou mluví, v kolektivu jsem velmi oblíbená a jako partnerka až z říše snů, moje virtuální alter ego se vyjadřuje stejně jako já v reálu![]()
Mutziputzi chachá, ale z říše kterejch snů, upřesni! ![]()
Ounz já už nedostanu z hlavy představu jak mutzi spí v těch kompresních leginách, takže jednoznačně noční můra![]()
viktorka_od splavu hele, ale zase koho zastaví kompresní punčochy, ten za to nestojí!
viktorka_od splavu
ani nevim, jakej to mělo dopad na kolena
viktorka_od splavu hele, ale zase koho zastaví kompresní punčochy, ten za to nestojí!
![]()
![]()
![]()
Potrefenáhusa no ale mám pravdu ne? ![]()
Ounz jednoznacne!!!!
Prosim vás, kompresní legíny to byly, ale zvící druhé kůže jak z mola Victorias Secret přehlídky, už je bohužel nemam! Čili sny dokonalý samozřejmě, vy můry!
Ounz
pravdu díš!
Ounz neni hoden![]()
koukam si pojedete svojí o nas bez nás!!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí