Ale dyk se podivej - vstřícnost sama! ![]()
VIP zjevy
Teda z popisu oblecenia a jeho vhodnosti sa dopracovat k vyzoru , tvari vyvodit z toho povahu, je zas blbo me.
Janulik03 já mám zkušenost, že povahu z tváře skoro vždycky poznáš. nemyslím z jedné fotky, ale prostě poznáš. je mi celkem jedno, že lidi, kteří pro to nemají cit, si myslí, že je to blbost. jsou typy, u kterých je to těžší, a typy, u kterých je to snadné.
Jiná Realita To mam chut te zavalit fotkama, by me zajimalo![]()
Jiná Realita ne pride teda zvlastne z fotky , ani nie z osobneho styku z fleku klasifikovat povahu.
Mutziputzi neříkej mi, a vlastně Janulik03 taky, že se vám nikdy nestalo, že byste uviděly člověla, a neměly silný pocit, jestli je třeba zlý, hodně hloupý, nebo divně psychicky labilní.
aniž by mluvil, nebo jste ho nějak znaly.
kdybyste potkaly třeba tohoto chlapa, tak co? fakt byste si ho nějak nezařadily, neměly pocit, že na něj sedí nějaké vlastnosti? vám lidi na fotkách přijdou vždycky jako tabula rasa, a nějaké dojmy z nich máte, až s nimi osobně mluvíte?
a myslíte, že když já mám pocit, že je na něm vidět, že je to zlý člověk, jsem nekorektní, protože přece z fotky povaha vidět být nemůže? a že to klidně může být hodný táta od rodiny, který by mouše neublížil?

Jiná Realita lol... tohle tvrdi jeden muj kolega, jeste se netrefil ani jednou...
Je to možné.
Z obličeje, výrazu, tvar jednotlivých částí obličeje v jistých kombinacích..., a člověk musí mít velkou schopnost empatie, a pak - dá se poznat hodně.
Vlastnosti, sklony, typ povahy, atp.
Jasné, ale každému to dáno není.
Jiná Realita to popira zivotni uspesnost mnoha psychopatu
a vuci mnoha "dobrym" lidem s blbym ksichtem je to dost nefer...hele tohle fakt neni nosna teorie, natoz realita...i ten Straka byl proste milej klucik od vedle
Dojem z toho kterýho člověka má každej a vždycky - pokaždý si přece o někom něco pomyslíš. Ale nemůžeš k tý demonstraci používat fotky známejch ksichtů, to člověka ovlivní
Musela bys vyhrabat třeba vlastní tetičku z pátýho kolena, kterou tady nikdo nemůže znát (a o který víš že to byla stará saň nebo hotová Matka Tereza), a pak nechat ctěné publikum hádat ![]()
Mimochodem různí podvodníci mají ten svůj kšeft založenej právě na tom andělském / správňáckém ksichtu, už ses s někým takovým setkala? Já teda většinou jsem schopná dát základní odhad po osobním setkání, ale mám zkušenost, že chlapi to tak dobře neumí. Z fotky bych si netroufla ani náhodou.
dynda já jsem třeba nikdy nepochopila, co přišlo šarmantního ženám na tedu bundym. prý byl strašně sexa a ženy na něj proto letěly a on je pak vraždil. já vidím ty jeho psycho oči a prchala bych.
Janulik03 já mám zkušenost, že povahu z tváře skoro vždycky poznáš. nemyslím z jedné fotky, ale prostě poznáš. je mi celkem jedno, že lidi, kteří pro to nemají cit, si myslí, že je to blbost. jsou typy, u kterých je to těžší, a typy, u kterých je to snadné.
A u některých zase poznáš povahu z jejich projevu v diskuzi zde, a to taky není žádná sláva.
hele, ale já vůbec netvrdím, že to jde poznat na každém a vždycky.
ale prostě jsou lidi, u kterých to poznat jde úplně zjevně a určitě to děláte i vy, akorát si to nepřiznáte nebo si toho třeba nejste ani vědomé.
Jiná Realita normální chlápek..

Jdu si pustit Maláčovou v Máte slovo!, kamarádka z Friedrich-Ebert-Stiftung ji vychválila, tak jsem zvědavá.
No nevim. Jako já jsem přeborník v rychlejch soudech a ne že bych nehodnotila podle zjevu... to si klidně přiznám. Ale že bych byla v odhadu úspěšná, ani nevim vlastně. Jako jo, u politiků určitě i na první dojem i pohled, ale tam jsou ještě jiný faktory - a internet (pokud dotyčnýho fakt neznáš)
U soukromejch osob netuším, protože když mi někdo není sympatickej, lépe řečeno protivnej, už s ním do užšího styku (abych ho detailně poznala) prostě nepřijdu... a přitom to může bejt třeba hotovej anděl ![]()
dzizisketa to uz je lepsi teorie, tam i ja si zatipuju kolikrat
Jiná Realita před několika lety koloval takovej hromadnej e-mail, kde si měl člověk z asi 12 ksichtu tipnout jednoho masovyho vraha a pak se z toho něco usozovalo...- mejm kamarádům prišel jako psychopat skoro kazdymu někdo úplně jinej a kazdej byl presvedcenej o svy schopnosti jasne rozeznat psychopatickej ksicht.....takže bych si fakt radši moc nefandila
Jiná Realita ja teda z fotky poznam iba ci sa mi vizualne paci- nepaci. Sympatie z osobneho styku, pisomneho prejavu, samozrejme nie z par viet ale z opakujucej sa komunikacie. Priznajme si ze nemame vzdy dobry den a potom posobime namyslene, arogantne, smutno, alebo zazerame. Ale z fotky? Nie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.