Topolanka jsem videla predevcirem vecer v restauraci, spareny jak prasatko a nevhodne rozepnuta kosile, nepekny to pohled.
VIP zjevy
Potrefenáhusa spis nedostal![]()
Zmenil se dost, vizualne podle me k lepsimu. Ale ted ma takovy zoufaly vyraz, jako by rikal, ze potrebuje zachranit ![]()

Tulipe nějakou, která by přeprala Jaňulku!!!
Potrefenáhusa Tech moc nebude. Napadají mi snad jen peroxidové štiky![]()
Předevčírem jsem Nečase potkala. Naživo vypadá vždycky velmi dobře, upravený a vlastně i přitažlivý, netváří se jako na momentce výše
Vždycky z těch lidí kolem vyčnívá.
Jiná Realita Mně se vždy líbila Daniela Zemanová, předsedkyně Soudcovské unie.

Mmch. takhle si nějak představuju viktorka_od splavu
Tulipe mně se Nečas teď taky líbí, ale přesně, jak říkáš, když jde s Janou, je mi ho až líto ![]()
Proti Jasmině je i Dara dost přirozená bych řekla...

Mutziputzi Přesně. Už jak jsem ji viděla uvádět nějaký zimní díl Superstar, tak jsem si říkala, co je to za oživlou pannu. To není jen zjev, ona má strašně robotický projev.
Mutziputzi ze? Des a hruza. V te superstar chvilemi vypada jako transvestita a chvilemi jako ukazkovy pripad "blbe" modelky.
baltik No přesně! Já z ní nemohla spustit oči, když jsem ji v TV viděla. Neskutečně příšerně zmalovaná, úplně umělohmotná figurína. A naprosto šílené vyjadřování, Takový familierní Mimibizar poslovensku.
KapkaMM
mám jinou pusu ale jinak asi jo:-)
k tématu soudkyň a soudců mě napadá akorát, že osobně znám jednoho soudce a je fakt hodně zaneprázdněnej... a vypadá teda dobře, jenže u chlapa to dá právěže daleko míň práce... tak jestli to není tím, že ony prostě fakt nemají čas, resp. prostě na to z časových důvodů trochu rezignujou (neomlouvám nehodnotím, jen mě to prostě napadlo - narozdíl od jiných hodně busy povolání ten vzhled zřejmě nehraje žádnou roli...)
Trochu malý...
Mutziputzi Neni vona dole chlap?
Mutziputzi njn... když s její postavou je to spíš přednost, přiznávám a hrozně závidím!
A je strašně nesympatická! ![]()
![]()
Mutziputzi trochu?
Jaňulka dodanila starou YSL nebo že by nová?
Jaňulka s každým nabytým kilem zkracuje sukni? Jinak cajk, a šup prodávat lístky na řetízkáč. laurent nelaurent.
barbucha mě fascinuje, jak se vždy všude za všech okolností drží za ruce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje