tak ono když kupříkladu úplet roztáhneš do šířky, tak se to vždycky zkrátí - zákon zachování hmoty ![]()
VIP zjevy
Jiná Realita aby jí neutek.
Mutziputzi njn... když s její postavou je to spíš přednost, přiznávám a hrozně závidím!
A je strašně nesympatická!
S její postavou jsou silikozy přednost?
Mutziputzi Tak jo. Je celá taková umělá, má takový hadí voči, silikozy a zatahuje břicho! A neumí se oblékat!
Stará Stanová Kůže Mně se třeba líbí, akorát je nevkusná a blbá jak tágo dle mého, proti vzhledu nemam ani popel
barbucha mě fascinuje, jak se vždy všude za všech okolností drží za ruce.
Já jim to náhodou věřim a závidim![]()
Mutziputzi já jsem strašně zlá ženská, já když vidím pár, který se neustále vodí za ruce, vždy a všude a pořád, tak jsem z principu podezíravá, přijde mi to nenormální. závidím jim to společné štěstí, no ![]()
Mutziputzi No tak to nějak to myslím. Jen jsem opakovala, co o ní čtu v jiných diskuzích, jako útěchu. Já bohužel vidím krásný obličej, tělo i vlasy. A tím mě strašně se-e! ![]()
Stará Stanová Kůže Já jsem přející a spokojená, co víc chtít![]()
mladý si zajeli do Monte Carla

Mutziputzi aaa, tak z těch dvou mi fakt naskakuje husina ![]()
Mutziputzi na tomto miste si predstavte toho bliciho smajlika, vkladat ho sem nebudu
a krásná jasmína ysl nosit může? ![]()
tohle je buď fakt nelichotivá fotka, nebo je ten rytmus fakt divnej, protože tady vypadá jak dařina sestra, a to ještě ošklivější, přitom je ve věku dařiny dcery....
barbucha mě fascinuje, jak se vždy všude za všech okolností drží za ruce.
Mě taky. Taková teatrálnost!
Já to teda špatně snášim i u jinejch párů, který jsou spolu dýl než půl roku... jako: hele fotograf, dej sem ruku! Společný štěstí jim nezávidim - já ji tomu bačkorovi naopak upřímně přeju ![]()
Nebo má takový podpatky, že na nich nemůže chodit, jak beckhamka vždycky?
Paní primátorka nám nějak diblíkovatí. Jako na svůj věk (57) vypadá dobře, ale vkus nechala někde v pubertě.

Další ještě zde.
Mutziputzi já jsem strašně zlá ženská, já když vidím pár, který se neustále vodí za ruce, vždy a všude a pořád, tak jsem z principu podezíravá, přijde mi to nenormální. závidím jim to společné štěstí, no
já se obávám, že kdyby se mě někdo pokusil neustále vodit za ruku, do deseti minut ho přes tu jeho plácnu
ale tak já sem stará a zapšklá
Eeeee, teraz len zasepkam, niekedy sa s muzom drzime za ruky ked niekam ideme. Musim si dat na to bacha. ![]()
Janulik03 důležité je to slovo "někdy". tamti se drží za ruce vždy. občas mám pocit, že nečas musí na nečasovou čekat před kabinkovu na toaletách, aby ji hned po otevření dveří zase chytil za ruku ![]()
Eeeee, teraz len zasepkam, niekedy sa s muzom drzime za ruky ked niekam ideme. Musim si dat na to bacha.
Ja taky
a bacha si dávat nebudu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje