Janulik03 my skoro pokazdy. A nic na tom taky menit nebudu, ja jsem rada.
VIP zjevy
Mě taky. Taková teatrálnost!
Já to teda špatně snášim i u jinejch párů, který jsou spolu dýl než půl roku... jako: hele fotograf, dej sem ruku! Společný štěstí jim nezávidim - já ji tomu bačkorovi naopak upřímně přeju
Nebo má takový podpatky, že na nich nemůže chodit, jak beckhamka vždycky?
Mě by zajímalo, objevuje se to vždy když na ně narazíme, kde se vzalo přesvědčení, že je Nečas bačkora??
Mutziputzi řekla bych, že je to jednak tím jeho výrazem na fotkách s Janulkou, druhak se psalo o telefonátech, kde Janulka soptila a Nečas jen nešťastně špital.
SunEclipse No právě a dle mého z toho se pozná houby![]()
Mutziputzi A slyšela jste ty nahrávky? Takhle na sebe štěkat a nechat si nadávat žádný normální chlap nenechá. A ještě od paní, která vypadá takto a není to fakt krasavice...
moninika Slyšela, bačkora v mých očích by štěkal a nadával taky, to jak vypadá mi přijde teda silně irelevantní.
Bačkora v mých očích by mlčel a přikyvoval, uklidňoval... Normální chlap by ji po tom výlevu poslal do p... a víc se s ní nebavil.
Mutziputzi žít s ženou jako je nečasová může jen velmi slabý typ muže. je to zlá žena. stačí se na ni podívat. nemusíte ani slyšet nahrávky, nebo si o ní cokoli číst.
moninika Asi proto bych "normálního" chlapa v životě nechtěla...
Mutziputzi Každý ať si vybere, co mu vyhovuje ![]()
Jiná Realita já jsem zvyklá lidi nesoudit, velmi slabý typ muže obvykle na post premiéra nedosáhne
Jiná Realita Štiková, Babišová, Nečasová... jak přes kopírák.
moninika ono někdy subjektivně "normální" neznamená objektivně normální, věřím, že ta druhá varianta ženskou do p... neposílá
Stará Stanová Kůže Babišová je taky podle fotek fúrie jo? Povídej!![]()
Mutziputzi no, takový křišťálový standa byl jistě také mocný chlap. taky už od pohledu.
třeba tvrdíka taky považuju podstatou za slabocha, a kam to dotáhl.
Stará Stanová Kůže já si myslím, že babišová učitě není jako nečasová.
u babišové mám vždycky dojem, že babišovi po práci doma nachystá papuče, nemůžu si pomoct (to bude mutzi zuřit
)
Jiná Realita zajímavý jak se dá soudit, ani Gross ani Tvrdík samozřejmě taky nejsou slabé typy muže
Jiná Realita já bych taky chystala papuče klíďo, to ze mě dělá co? Slabý typ ženy, slepici, blbku?
Mutziputzi Podle fotek je to stárnoucí rádoby Barbie bojující s nadváhou, vyžívající se v princeznovských účesech a kolotočářských hadrech, pokud ji nějaký stylista neusměrní, stejně jako ty ostatní.
Mutziputzi možná si pod pojmem slabý muž představujeme každá něco jiného. pro mě jsou to prototypy.
stejně jako paroubek je prototypem psychopata.
s nečasem jsem se setkala osobně dvakrát, ještě před jaňulkou, a můj dojem to jen utvrdilo. jaňulka to dorazila :/ přitom jinak to je korektně a solidně působící příjemný muž.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje