Ja snad budu muset vytahnout krabici s koralkama a neco umotat, tady je vsechno nakazlivy :))
Čas vánoční...
bram
jsi lapená, je to jasný.
Anema Co si tak pamatuju, tak jsme krabici oblepovali malyma obdelnickama ve stylu cihlicek a pak jsme to nastrikali bilym akrylovym sprejem.
Ale fotku jsem fakt nenasla. Ty bys to mela uhlednejsi, prece jen to delaly decka...![]()
Pinot Noir ja jsem zatim udelala jen jednoduche hvezdy z drevenych koralku, ale ty sklenenky jsou proste krasny, to se neda nic delat :)
Luna noo, tou úhledností si nejsem jistá
. Asi počkám, až povyroste dcera a svedu to kdyžtak na to, že to vyráběla ona
. Ale díky za tip, akrylový sprej, ok, možná bych to mohla aspoň vyzkoušet....
V práci je to nějaké ostré, potřebuju večer vypnout mozek. Tak jsem se trochu rozjela. Ale končím, došla křídla. ![]()

Pinot Noir to je fakt úžasné hejno! ![]()
Pinot Noir to je hezky! Kam je das. Uplne je vidim nekde v hejnu na silonovych nitkach.
slniecko Ale křídla se dají koupit i v rozpětí 2cm a když k nim použiješ menší korálky, tak tak velcí nebudou :o)
rozmýšľam, ako to nejako dať vedieť nenápadne dcére...začala pri online prednáškach korálkovať...a pre študentku s prázdnymi vreckami takýto tip na Vianoce pre matku ![]()
Pinot Noir krásne!!!
Všem děkuji a těším se, že tu brzo uvidím vaše výtvory. ![]()
Kokoska ani nevím. Na stromku by se asi ztráceli, tak nejspíš jako ozdoby na chvojí ve váze. Ale "neviditelné" nitky v prostoru jsou dobrý nápad! ![]()
Pinot Noir ty jsi normálně andělová manufaktura...
Já je kdysi taky vyráběla a podarovávala známým.
Anema ked tu vidim tie vytvory, koralny su nádherné. Do toho nejdem, to by nebolo ani nahodou pekné, ale tie domceky zvazujem. Neviem si teraz vybavit taku bielu hmotu co uplacas a potom varis (pecies)?. Z toho by to šlo. Aj sviečku byvto zvladlo potom. ![]()
Pinot Noir wow ![]()
Pinot Noir tie by boli krasne v okne na silone.
Janulik03 modurit
Pinot Noir tie by boli krasne v okne na silone.
My máme tak špinavá okna, že bych na ně nerada upozorňovala.
. Nemyslím si, že kolem Vánoc nastane v tomto ohledu nějaká změna. ![]()
moora anoooo diik
Ehm aj my ![]()
Anema já občas koukám na návody na házecí věže k hrám, dice tower. Dá se s tím dost pohrát, materiál za pár korun a vypadá to skvěle, ale potřebuješ na to dost času a pokud možno aby malý ručičky už spaly ![]()
Na budovy různý krabice, na věže třeba tuby od pringles, polepuje se to cihličkama z tenkýho polystyrenu (narezes na malý kvadriky a obouchas trochu hrany třeba tak, že je dáš do krabice s pár kaminkama a trepes s tím, vypadaj pak víc nepravidelně a autenticky), lepis herkulesem, barvis akrylovkou smichanou s dalsim herkulesem, zalepi to i spáry. Strukturu můžeš dodat třeba primichanim pisku do té směsi.
Jak to píšu, asi si to chci vyrobit taky ![]()
Dnes jsme narazila na ručně dělaný Betlém.

Renusatko tak ten je parádní. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY