DruI V každé korálkovně, určitě i u Stoklasy. A pokud půjdeš někam do prodejny, skoro jistě tam teď budou hotoví andílci i viset.
Čas vánoční...
Třeba nějaké domečky od betlémů ze šustí? Snad by šel nějaký koupit i online.
DruI nakupovala jsem tady, brala jsem to podle těch odkazů, ale 18 mm je na hlavu moc, resp. už se tam nevejde svatozář. Nakonec jsem na těla využila jak 20, tak 18 mm a na hlavy to chce menší, myslím, že 10-12 stačí.
https://www.manumi.cz/navody/perlovy-andelicek
Svatozář:
https://www.manumi.cz/strasova-rondelka-10mm-stribrna-crystal
A pozor, ty velké koule mají veliký otvor, malý korálek jím projde, větší zase na tom nýtu zabírá dost místa. Chce to vychytat správnou velikost. Ty jsem podle toho návodu nebrala, malých korálků máme doma hromady.
Dcera dělá anděly takhle, jen z korálků.

Lamicka ti jsou! Ty taky vyzkouším, díky za tip.
Pinot Noir Dík za osobní postřehy :o) Tohle bude bezva projekt na vyrábění s dcerou. (A bez svatozáře se mi andělíčci líbí víc ;o)
Sweet Potato Do korálkárny určitě nejdu. Bez dětí se tam teď nedostanu a to by taky mohla být hodně drahá návštěva :o)
Pinot Noir ty jsou nádherní! Není divu, že ji R tak výtvarně nadaný. ![]()
Pinot Noir my zase zkusíme ty tvoje, ať máme změnu ![]()
Lamicka Šikovná!
dzizisketa díky za tip, ty jsou pěkný, vlastně asi tak akorát. Zatím jsem objednala samotný figurky, chlév pořád nemám. Ale projela jsem Pinterest a zjistila, že nejvíc by se mi líbil nějaký orientální, něco jako tohle:

Ale to bych asi musela sama vyrobit (což je utopie), nebo nevím....
Tabea
To je dobrej tip. My sice přijedeme až na Tři krále, ale tak co, ti stejně přišli z východu, že jo! ![]()
Já měla podobný hack minule v Japonsku, byt byl úplně malý a tak řešený, že prostě nešly dát pod stromeček nepozorovaně dárky. Takže jsme je dali (složité na organizaci, ale klaplo to) do dětského pokoje pod nálepku stromečku, kterou měli na zdi. Pak to bylo jako, že se spletl, protože nečekal, že v Japonsku, kde se Vánoce neslaví, budeme mít opravdový stromeček.
Děti z toho měly velkou legraci a dlouho to pak vykládaly jako historku...

Zkouška dekorace, dnes dorazila![]()
Pinot Noir ňuňu, to je asi ako veľké? Šlo by to zavesiť na háčiky ako náušnice?
Mám od dětí už několik let.

Vilemina už se na něj těším, zatím mám ten základní, rozšíření snad dostanu k Ježíšku ![]()
Anema To je ale hrozne jednoduche vyrobit, zvladli to loni ctvrtaci, kdybych nasla fotku, poslu. Je to hned.
slniecko to je asi moc velké, křídla mají rozpětí 5 cm, vysocí jsou taky cca 5 cm.
Aha, jasné, ja som mala predstavu, že je to tak vo veľkosti dvoch-troch bežných korálikov nad sebou...krásni sú!!!
slniecko Ale křídla se dají koupit i v rozpětí 2cm a když k nim použiješ menší korálky, tak tak velcí nebudou :o)
Luna jo? To bych fotku viděla moc ráda. Já nevím, jak bych dělala fasádu a střechy, aby to nebyly jen krabice oblepený papírem...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY