letolet nádhera!
Čas vánoční...

letolet tie su fakt nádherné.
Garfie to je milé ![]()
Keďže tento rok pracujem okrem nedieľ denne az do 23, vrátane, moc nemam silu na peceniey. Som rada, že tento rok sa toho ujala dcera s malymi a ja len také niečo rychle ugnacam.
Jediné co mi na tejto praci vadí je ta totalna absencia volna pocas sviatkov.
letolet ty ich mas krasne, mne to minuly rok moc nevyslo, tak som to teraz ani neskusala.
Díky všem. Mrakoplas mně právě přijde, že na tom nejde moc co pokazit.
letolet no, tak mozno som nemehlo. Ja som sa drzala receptu a pokial si pamatam, tak ta kakaova "poleva" bola proste moc riedka a svetla, takze nebola skoro vidiet. A asi mam malo perforovany valcek, ked sa medovniky zvacsili, nebol vzor moc vidiet.
letolet no teda....tleskám a to jsem vůči pečení úplně imunní, dělám a jim jen vosi hnizda
Janulik03 já vždycky přemýšlím co ty děláš...
Catherinne Janulik03 to ale není tajné, ne? Tuším prodej v gourmet lahůdkách?
Gatita Ehm, právě jsem udělala vaječný koňak, do kterého jsem místo půl litru vodku nalila půl litru slivovice. Vždycky dělám muži do práce, tak letos poslali litrovou flašku Amundsen a ona tam nebyla vodka ... Mi to samozřejmě došlo ve chvíli, když jsem to tam nalila. Taková škoda.
brrr to teda! Ale zas ten konak muze mit lepsi riz;) Ja uz na to kaslu, jsem nejak unavena, uz nic moc vyrabet nebudu, leda by si deti vyslovne rekly. Me ta akce s peti masly uplne znechutila.Na tyhle veci musi mit clovek taky trochu naladu.
letolet vystavni pernicky se Vam povedly.
brrr a je to moc průšvih, nebo by si to mohlo sednout?
Catherinne vobec to nie je tajne, predavam maso a mäsové vyrobky v malej predajni spolu s pečivom. Uz to budú 4 roky, co som sekla s predošlou pracou a začala makať fyzicky. Doteraz som neobanovala, aj ked nie každý deň je ružový. andulka01 ![]()
Janulik03 chces rict, ze vstavas ve 3 a vracis se z prace ve 23? To by me zabilo.
Gatita bez nálady to nemá smysl, nutit se do toho. Já chtěla zabavit děti, když byly doma, a vymyslela dva druhy pracen. Tak po dvou formičkách prohlásily, že nuda a odkráčely si hrát
Ale hrály si spolu a já měla klid na pečení, takže nakonec to byla fajn chvilka ![]()
Kokoska 23 je mysleno spis jako 23. prosince ne? :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY