Karja teplotu kvůli řevu, kdy jsem si rikala, ze je chudinka ale už určitě nemocná, už jsem měřila taky dostkrát ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa mala ladi k husicce, mame jak ty saticky, tak i vase body. Akorat teda s vlasy nemuzem konkurovat, mame doma jeste porad temer plesounka![]()
Zuzuli ale moc krasnyho plesounka ![]()
Karja ono kdyz to pak muze clovek S RADOSTI vratit, je to neco jinyho, nez mit to doma furt. To se i nejakej ten rev vydrzi, i kdyz mi to dost bere nervy. Holt uz jsem odvykla.
Kokoska :-D No spíš se třeba víc snažíš tomu revu zamezit, nehonis do toho přání,vaření, telefony;-). Prostě je to jiny, to je fakt.
Potrefenáhusa Jo no, ona měla prvního takovýho toho spokojenyho ležáka, takže byla trošku překvapená;-)
Ježíš vlasy, Rosťa má ty světlé jemné suché kudrny, tedy měl před prvním stříháním, které bylo v květnu, kdy už měl dva roky. A ty vlasy měl už fakt příšerné, styl Einstein nebo úraz elektrickým proudem, a strašně zacuchané, musela jsem mu na ně stříkat bezoplachový kondicionér. Teď má pořád blonďaté kudrny, ale zhoustly mu a nejsou tak přesušené, takže se dají i učesat.
Potrefenáhusa jj krtek má od pondělí rýmu a teploty, tak jsme včera byli u doktorky. Udělali jsme si kolečko praktická, orl,praktická, celou dobu to bylo uplakany miminko v nositku, které se chůďátko pořád šudlalo, soplilo, viditelně mu nebylo dobře. Pak už jsem nemohla se zádama tak jsem ho na chvilku vypustila do prostoru , takže přestala nuda, okamžitě ožil,během 5 min přestěhoval celou čekárnu, a kdyz zdravy a vysmaty nakráčel doktorce do otevřených dveří ordinace,tak doktorka chvíli zavahala nad tím receptem s ATB ![]()
3-mesicni mimino melo kliste, ani nevim, jak dlouho. Ja jsem matka roku, fakt. Muselo to na ni prelezt ze starsich deti, nebo nevim. Chudinka mala.
ziginka Ale to se může stát hned, že přeleze. Pokud nebylo moc napite a pustilo se hned, tak tam bylo chvíli. Určitě by sis všimla. Mě tuhle na klíště upozornil švagr, který měl dceru přesně tak 2 vteřiny.
Karja Diky, ale to byla takova mrcha mrnava, ze az hodne zblizka bylo videt, ze je to zakousnute kliste. A jeste se pretrhlo pri vytahovani.
ziginka A jak to vytahujes? Já právě uvažuji o tom zmrazovači, zda by to pro používání s dětmi nebylo lepší. Já totiž vždycky tocim a to není idealni
Karja já mám takovou tu plastovou pinzetu, tou se to vyplývá, dneska už se prý netočí:) Já teda měla zatím tu čest jen jednou, díky bohu. Zmrazovač neznám, jak to funguje?
Evaeva No dáš takovou vodičku a pak vytahnes pinzetou. No já tahám klíšťata často a právě nejlepší zkušenost mám s točením.
Zuzuli je, koukám, že jste nakonec s malou zakotvily na tom hřišti v Davli. Snad se vám líbilo, malá je super ![]()
ked uz sa tu davaju tipy kam s detmi, neviete o niecom v Tatrach a okoli Popradu pre 4rocneho? pojdeme autom, tak sa mozme presuvat aj dalej. Mame samozrejme naplanovane vylety lanovkami, pozrieme plesa a nejake chaty, beliansku jaskynu a popradsky aquapark. hladala som na internete ale vyhodilo mi to akurat nejake indoorove detske centra.
Okrem toho, čo ti radili kočky, ešte bývajú každý rok Medvedie dni uprostred leta, tam bývajú atrakcie, kúpať sa dá ísť aj to hotela Titris v Lomnici, je to menšie, ale bva tam málo ľudí a je to príjemne pokojné - a tobogán tam jeden je + pár vodných atrakcií a ešte je Legendarium, to je taká nálepková knižka, kde ti na každej atrakcii/pamiatke dajú nálepku, a sú tam k tomu príbehy ku každej.
Opatrně hlásím zlepšení v problému s vyměšováním. Psycholožka poradila "podplácet" a dcera teď místo 1x týdně kaká co tři dny, a co je hlavní, nezadržuje to! Dneska si dokonce sedla na nočník a poctivě se snažila, než vstala, a řekla "raději plínku", ale i to je obří pokrok.
Platidlem je duplo.
Nedobrovoľny odborník na kliešte radí zmrazovaci sprej, k tomu je prilozena pinzeta. V nemocnici síce stále radia potrieť indulonou a vysrobovat, ale to je nad moje sily.
Karja my ideme od utorka prechodne bývať k našim, lebo v stredu mám operáciu, a zrejme bude nad moje sily sa starať o seba plus dieťa, navyše na PN bez vychádzok. A syn má teraz tojelenobdobie zrejme 5-rocneho vzdoru, a zatiaľ je na body v prevahe. Tak mi dnes mama povedala, že ho to mám odnaucit, lebo ona ten rev počúvať nebude ![]()
letfenixa Tak to ti držím palce, ať ti všechno dopadne co nejlepe a jsi brzo fit. Já myslím, že malý u vašich nebude tak vyvadet, děti to nejvíce zkouší doma. No me radila tchyne pořídit si domů metličku a vystavit ji, jejími slovy ,,mně by dítě teda tohle nedělalo,,....takže to je asi ten způsob odnauceni....? U nás ta starší už tolik nevyvadi, přijde mi, že začíná z objektivních důvodu, ale zas když zacne tak ji to docela drží.
ziginka moje 5 měsíční taky
Už jsem našla nějaký repelent od Parakito, od 6 měsíců, tak snad bude fungovat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY