Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:18

MP Meri aj v hm sú overaly bez ťapiek

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:20

Dík, tady se vi všechno.

Z HM prave máme z dřívějška, ale už delší dobu tam mají jen s tapkama.

Offline tzaziki
1161 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:24

Kokoska Zkousela jsem. Ac nejsme prazaci, dostala Putovani rudolfinskou Prahou, takova Sifra mistra Leonarda po cesku pro deti. Nacetla, prokousala se ukoly a ac jsme nabizeli putovani po onech mistech, nebyl zajem. Stejne jako Ada spadla do kanalu.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:29

MP Merino teda, a to som to overovala na eshope, a tam ich mali dosť, tak som myslela, že aj v kamennej predajni. Ja teda na pyžamové overaly chodím len do hm, ale kupujem tie velúrové s ťapkami, tak po iných som nepozerala.

Offline Kokoska
35203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:29

tzaziki to je škoda. Na geocaching je ještě malá? Kdybyste někdo chodili s ní?

Offline tzaziki
1161 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:32

Kokoska Nad tim uz jsem taky uvazovala, ale nikdy nas to neoslovovalo, tak jsme nezkoumali podrobnosti. Mozna to jeste prubneme.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:34

continuity ako naučiť na stavebnice? syna sa snažím k tomu trošku ponúknuť, ale on na seba položí 2 kocky a potom radšej vysype celé vedro a ešte ho rozhádže poizbe. Všeobecne ho baví viac robiť bordel a ničiť, než niečo niekam ukladať a stavať?

Offline Kokoska
35203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:34

tzaziki možná s nějakým cílem by si dala spíš říct.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:39

DrowRanger u nás takisto. Nanajvýš tak zbúra to, čo postavím

Online Pinot Noir
30093 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:39

DrowRanger Myslím, že tvůj je ještě malej. Našeho zajímá stavění něčeho až tak od 2,5 roku.

Offline Malenge
4868 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:45

DrowRanger Bořit, co jsem postavila, vysypávat kostky z krabice a rozhazovat je po místnosti bylo u nás náplní dlouhé řady měsíců. Myslím, že v tomhle věku jsou dvě kostičky na sebe dané celkem úspěch  vytrvej, bude líp!

Offline Kokoska
35203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:48

DrowRanger náš (14m) taky radši bourá, ale občas ho i baví něco dávat do krabice, ať už to jsou kostky, míčky nebo vlastní ponožky, které si za tím účelem sundal. A rád navléká kroužky, navrchu je taková opičí hlava a tu vždycky někomu podá, aby ji nasadil, protože ta mu ještě nejde.

Offline Gatita
8717 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:50

tzaziki

A co kdybyste se spolu prihlasily na nejaky zavod a trenovaly? Jako ze by byl nejaky cil. Klidne treba jen nejaky lokalni charitativni beh, nemusi to byt hned pulmaraton. Nebo si zaplatte par zdokonalovacich lekci plavani, na konci budete frajerky umet motylka;)

Kolegyne takhle honi dceru po ruznych sportech, taky ma strach, aby z ni nebyla pecka se sklonem k obezite. Divka ma tydne x treninku nejakeho kolektivniho sportu, v oddile, kde dost jedou na vykon. To mi neprijde uplne stastne, co jsem tak zaslechla, tak se to devce dost trapi. Je to taky spis ten typ, co si radsi zaleze s knizkou.

Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:53

tzaziki A co lovení Pokémonů?

nevím, odkud jste, ale mně se dost líbí tyto strategické rodinné hry. Je to ale Jen v Praze. A jedna z her v Plzni.

Online Garfie
28659 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 20:21

tzaziki My taky v geocachingu nejedeme, ale když jdou děcka s příbuznýma, vždycky je to baví, možná by to mohlo být fajn. A hlavně bych řekla, že by to chtělo nějakou kamarádku! A nějakej skautskej nebo přírodovědnej oddíl, aby chodila s partou do přírody? 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 20:24

Kokoska náš rád schováva veci,všade. Vykráda mi šuflíky s ponožkami/prádlom a oblečením a hádže to koša na špinavé veci. Dnes som spomedzi jeho plienok vytriedila niekoľko papierov, nádobku na maškrty, veko od ďalšejnádobky, 3 kocky a psie hračky :D A teda, hádže veci do smetného koša, ten som už preventívne dala radšej na balkón... A rád lozí, všade, najnovšie prelieza učiacu vežu. Ale staviteľské sklony veľmi neprejavuje, ani kresliť sa mu ešte nechce :)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 20:25

MP Meri 

Jestli budeš overaly někde objednávat, prostuduj pozorně popis, často jeden model v některých velikostech ťapky má a ve větších už nemá.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 20:25

Pinot Noir môže byť, jeho inak teraz asi najviac baví "čítanie" z knižky. Ukazuje mi rôzne obrázky, postavy a tvary a čaká, kým odpoviem čo to je. A zistila som, že už skúša, ak niečo poviem zle (trebárs mačka keď je na obrázku koza), vytrvalo ukazuje prštekom ďalej a popri tom sa dosť nahlas rozčuľuje. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 20:33

tzaziki jestli nemá vysloveně sklony k obezitě, tak bych ji nechala ... ať si čte, nebo nedělá nic. Taky jsem byla linej knihomol a ziju.  Docela slušně, řekla bych

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 20:48

MP Meri @tzaziky já bych to tak jednoduše neviděla.  Taky jsem byvala knihomol a v té době sklony k obezitě neměla, ale dneska mám problém s tím že kila jdou plíživě nahoru a to i když jezdím na koni a celkem dost chodím. Nemám žádný svalovy základ, ani návyky z dětství a vztah k pohybu a proto cokoliv co dělám za účelem nenakynout je pro mě hodně těžký a nebaví mě to.