viktorka_od splavu tak ja si myslim, ze vubec nikdo z rech otravenych si nikdy nemyslel, ze serviruje jedovate houby. Ono to muze byt i malo povarena modrajici houba, nemusi byt hned papirove jedovata.
Vše o těhotenství a dětech
Když mně se zdá že tu celulitidu má už teď
A fakt sportuje jak divá... hele žena přece nemusí eště vypadat jak obryně Stáňa.
Přeměna mi nevadí, kdo myslíš že jí kupoval první podprdy? ![]()
barbucha tak jako tady to vyventilovat můžeš.. ale hlavně jí nic neřikej
barbucha to je normální Kinderspeck, to maj holky v tomhle věku, to si sedne časem... hormony, no....
dzizisketa jestli prodávají pišlickou formuli z Pišlických příběhů
, tak tu asi potřebuju já! ![]()
barbucha s tim nic neudelas, pokud ma dedicne tezkej podvozek, muzes ji akorat vypestovat mindrak. Mne zhruba touto dobou zacal rust zadek, nohy jako stloupy included a uz me to neopustilo, ani pri vaze s BMI 19. Bylo uplne jedno, co jsem jedla nebo kolik behala.
Nech to byt, ono si to sedne. Ujistuji te, ze jsou na tomto svete chlapi, kterym se to libi ( i hodne), takze na ocet ti nezustane.
Da se s tim zit.
No a co ta jeji lovestory vlastne? Dobry?
Karja ty jo dite dlabe uz dlouho uplne vsechno, vcetne hub a tak a zije
spis jsme ted s muzem bilancovali jestli to jidlo nemame nejak omezit nebo jak to nazvat, mam pocit ze furt zere (spíš teda ovoce a zeleninu, ale i tak...).
barbucha Tak jestli ma jen nohy, tak to bude treba typem postavy? Taky zalezi, jestli tu vydanou energii nedohani nejakym spatnym jidlem...Jako nejakou telesnou partii, ze ma vetsi bych neresila, to tak nekdy nekdo ma pres tisic sportu, ta ,,pohodlnost,, mi prijde mnohem mnohem horsi.
Přemejšlim kde by vzala ten typ postavy... bohajeho, moje matka měla tlustý nohy (ale teda pevný, bez celulitidy)! My ostatní jsme se zvrhli do jiný větve... chudák zřítelnice, ta to teda vyfásla.
Jak s jídlem nevim, oni si potrpěj na zdravou stravu, a pizzu má tak jednou do měsíce a do mekáče se dostane tak za dva jestli vůbec... sladkosti má na příděl jen v sobotu - to samý limonády, celej tejden pije jen vodu... leda by se dožírala potají! Budem s tím muset něco dělat, dyk by to byla věčná škoda.
Jen mě zarazilo že přes všechen sport má ty nohy takový rozteklý nebo co. Doufám, že to byla jen blbá fotka!
barbucha na to bacha. Mne rekla mama ve 13ti, ze mam tlusty nohy a toho mindraku jsem se zbavila az v 25ti, kdy jsem se divala na fotku a rikala si: zadek mam velkej, stehna mam tlusty, ale lytka a kotniky mam stihly a pekny. Ale cele roky ve skole jsem se stydela za sloupy
. Ptala jsem se na to nedavno mamky a ona si to vubec neuvedomuje.
barbucha a co s tim chces jako delat?!
Lamicka no to je přesný. a navíc když moje dcera po roce kdy ji babička neviděla (a předpokládám měla o ni starost tak jako já) na letišti vyšla ven hádej jak ji maminka uvítala? "xx ty ses ale spravila!"![]()
barbucha tak jako tady to vyventilovat můžeš.. ale hlavně jí nic neřikej
Jasně že ne, já výhradně hlasitě jásám nad její krásou! Fakt že jo ![]()
Kinderspeck mě napad, ale jinde než v nohách to nemá... ti tu fotku pošlu v sz a uvidíš sama!
Lovestory nevim žádný novinky, teď jsou od sebe anžto zřítelnice na zájezdu, tak uvidíme až přifrčí zpátky... jestli jí byl věrnej! ![]()
continuity tak bývalá švagrová třináctileté dceři dávala léky na zhubnutí (nevím co konkrétně ale bylo to něco na recept)
JJežíš nech tu holku bejt. Není nic otrvnejsiho než prarodiče, co řeší, jak může holka proboha tak vypadat. Máme to v rodině v přímém přenosu, včetně halasneho oslavovani mladší sestry.
rasaNori To nevim, zase kdyz ji prevazne zeleninu a ovoce, tak je to super...dcera co si neutrhne na zahrade tak pomalu neji....takze ted mimo sezonu si vseho jen kousne a dal nepokracuje (neji ani takove ty detske klasiky jako jablka, banany, okurky, mrkev....) Pritom v lete fakt utrzene ze stromu jedla uplne vsechno.
barbucha a co s tim chces jako delat?!
Promluvit si se zetěm asi. Von je teda dost přísnej na to žrádlo a požitky, ale bude to muset vohlídat pořádně. Jako ví, že nesmí kritizovat postavu a tak... samozřejmě. Bude muset hlídat nenápadně...
barbucha Neres to....ja myslim, ze jsem v puberte taky mela docela celulitidu, I kdyz jsem byla podvyzivena, pak to na par let zmizelo....ale fakt to neres, to neni tvoje uloha. Moje babicka resila jen jestli nosim kosilku, orientuj se timto smerem, vnoucata to chtej!:-D:-D
viktorka_od splavu to jsou pritom strasne sragory (sorry my french). Na idnesu je rozhovor s tim motolskym detskym obezitiologem, zadna sranda to asi neni, ale zas se nic nema prehanet a normalni pubertalni holku neni potreba honit. Ach jo, taky jsem to zazila, ja si fakt pripadala tlusta i s tim BMI 19. Nastasti fakt rada papam, jak se tady rika, takze jsem PPP utekla (ano, rad jist muze byt i vyhoda). ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY