Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline barbucha blogger
36200 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 21:56

Karja 

Jo, košilku, respektive setrvale holý záda řešim imrvére. Ne že by to teda mělo nějakej efekt páč jako osoba nad hrobem už ničemu nerozumim a nevim co je hezký, že jo.

Offline brrr
12408 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 21:59

Jak se tu probíraly ty vzteklé děti, tak my jsme si dnes užili takový hysteráček s prvňákem, co nechtěl dělat úkoly. Kdyby neseděl, tak máme i dupání nožičkama a tlučení pěstičkama. řev z jeho a pak i mojí strany. Začalo to tím, že jsem povolila sladkost, ale až po úkolu. Nakonec byla i sprcha, protože jsem řekla, že maže do pyžama a spát. Naštěstí všechno dobře dopadlo, akorát jsme ty dané slabiky nečetli v čítance, ale v Hildě. Nevím, jestli uklidním všechny maminky vztekajících se tříleťáků, ale u nás tohle začalo až v pěti letech

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 21:59

continuity to si taky rikam, ze kdybych nemela jidlo tak rada, urcite bych s ppp skoncila. Ja poprve slysela, ze bych mela neco s postavou delat v 10 letech od o dost starsi sestrenice, mimochodem to byla lekarka . Celou pubertu jsem si pripadala jako kus speku a fakt jsem se nemela rada. Pritom na fotkach vidim uplne normalni holku. 

Offline brrr
12408 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 22:01

Jo a nevím, jestli to nepatří do přiznání, ale včera jsem utratila majlant za knihy a všechny dětské! Nejhorší je, že k vánocům se u nás knížky moc nedávají, berem to jako spotřební zboží, které je nutno zkonzumovat/přečíst hned, co dorazí domů. Jo, už se na ně těším taky.

Offline continuity
43727 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 22:01

Lamicka ja jsem byla fakt hubena! Misty vychrtla, dnes to vidim, tehdy ne. 

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 22:02
Reakce na barbucha:

Bude muset hlídat nenápadně...

​tjo a proč vlastně? chcete ji výhodně provdat za nějakýho hokejistu?

Offline rasaNori
8890 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 22:04

Karja jo je pravda ze jeji snidane je sen vsech dietaru, suncicka bez chleba a tak:D ted se na zahrade dojida jabkama a orechama, potvory jsou to obe (myslim dcera i pes) ja to sbiram a ony to vytahujou a louskaj. 

Offline continuity
43727 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 22:07

brrr u nas taky. Asi skvrny na slunci. Slibila jsem diteti, ze ji prodlouzim mobil, kdyz si bude chvili cist. Kdyz se vratila, na prosty dotaz, o cem to bylo, neumela vubec odpovedet. Blizsim rozborem se vyjevilo, ze cetla sloupcovou sazbu tak, ze z prvniho prvni radek, z druheho prvni a tak dal a vubec ji to neprislo divne.

Je na 70. strance a cela ta knizka je takto vysazena! Muz ji nabizel, ze to prectou spolu, ona vetu, on dalsi. Nepomohlo nic. Utekla s tim vedle, tam lkala asi 15 minut, pak v zachode dalsich 10...  a pak mi to bez reci precetla cely

Offline Karja
44980 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 22:08

rasaNori Tak to mam radost:-D Dcery idealni snidane je, vajicko samozrejme! Ale ja ji krotim, ona by jedla nejradeji jen vejce, maso a jogurty a ovocne kapsicky.... Tak ze zeleniny se snazim aspon varit. Ale musim si dat zavazek ji to vic nabizet to ovoce a zeleninu, ono jak to neji, tak ji to clovek pak casem prestane tak nabizet, ale musim!

Offline barbucha blogger
36200 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 22:12

​tjo a proč vlastně? chcete ji výhodně provdat za nějakýho hokejistu?

​Právě naopak. Chci, aby hokejisty musela odhánět holí! Hele v zemi, kde můžeš bydlet na zámku u vody, jsou i lepší partie!

Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 22:37

barbucha Fakt bych to neřešila na základě jedné fotky. Podle jího životního stylu, který popisuješ, prostě nemůže být tlustá.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 22:51

Dcera bude zítra poprvé sama ve školce, držte mi palce

Online Pinot Noir
30092 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 23:48

Mohučanka Držím!

Offline Kokoska
35203 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 00:51

barbucha a má v pořádku štítnou žlázu? Někdy se tak jako oteče, klidně i jen v některých partiích. Mají švédské děti nějaký prohlídky, něco jako dorostového doktora? Nějak nenápadně to nechat otestovat.

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 04:25

MohučankaDržím!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 06:31

continuity tak bývalá švagrová třináctileté dceři dávala léky na zhubnutí (nevím co konkrétně ale bylo to něco na recept)

​ja znam holku, co ji ve dvanacti matka poslala na makrobioticky tabor, aby zhubla  no tak dodnes ma kila navic, poradny zadek, stehna, ko..prsa..., prekvapive. Ale dost cvici a tim je takova zpevnena nebo jako rict. A pred par lety ji dala iniciativne na vanoce sadu hubnoucich koktejlu, to je mamuska!  Jinak teda podle dalsich historek mam tu pani v kategorii omezena malomestacka upjata megera. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 07:56

continuity vecerne citanie ako ritual nefunguje, uz mame svoj, kedy ho do tej postielky po kupani polozim, dostane mlieko a odchadzam. Zaspava sam. Ak by som bola snim v izbe, tak sa len rozkokoší a nezaspí (a potom reve keď odídem). Čítanie pred spaním asi nastúpi až neskôr :)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 07:57

Kokoska nie, ďakujem za tip :) Ale kresliť ho zatiaľ veľmi nebaví, keď mu skúšam dať pero/ceruzu aby si čarbal,okúša sa ich zatiaľ zjesť :)

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 08:00

Ja mám naozaj nohy stĺpy, úplne rovnaké ako moja babka -otcova mama, zatiaľ co otec ma pekne stihle nohy