Jo, košilku, respektive setrvale holý záda řešim imrvére. Ne že by to teda mělo nějakej efekt
páč jako osoba nad hrobem už ničemu nerozumim a nevim co je hezký, že jo.
Vše o těhotenství a dětech
Jak se tu probíraly ty vzteklé děti, tak my jsme si dnes užili takový hysteráček s prvňákem, co nechtěl dělat úkoly. Kdyby neseděl, tak máme i dupání nožičkama a tlučení pěstičkama. řev z jeho a pak i mojí strany. Začalo to tím, že jsem povolila sladkost, ale až po úkolu. Nakonec byla i sprcha, protože jsem řekla, že maže do pyžama a spát. Naštěstí všechno dobře dopadlo, akorát jsme ty dané slabiky nečetli v čítance, ale v Hildě. Nevím, jestli uklidním všechny maminky vztekajících se tříleťáků, ale u nás tohle začalo až v pěti letech ![]()
continuity to si taky rikam, ze kdybych nemela jidlo tak rada, urcite bych s ppp skoncila. Ja poprve slysela, ze bych mela neco s postavou delat v 10 letech od o dost starsi sestrenice, mimochodem to byla lekarka
. Celou pubertu jsem si pripadala jako kus speku a fakt jsem se nemela rada. Pritom na fotkach vidim uplne normalni holku.
Jo a nevím, jestli to nepatří do přiznání, ale včera jsem utratila majlant za knihy a všechny dětské! Nejhorší je, že k vánocům se u nás knížky moc nedávají, berem to jako spotřební zboží, které je nutno zkonzumovat/přečíst hned, co dorazí domů. Jo, už se na ně těším taky.
Lamicka ja jsem byla fakt hubena! Misty vychrtla, dnes to vidim, tehdy ne.
Bude muset hlídat nenápadně...
tjo a proč vlastně? chcete ji výhodně provdat za nějakýho hokejistu?
Karja jo je pravda ze jeji snidane je sen vsech dietaru, suncicka bez chleba a tak:D ted se na zahrade dojida jabkama a orechama, potvory jsou to obe (myslim dcera i pes) ja to sbiram a ony to vytahujou a louskaj.
brrr u nas taky. Asi skvrny na slunci. Slibila jsem diteti, ze ji prodlouzim mobil, kdyz si bude chvili cist. Kdyz se vratila, na prosty dotaz, o cem to bylo, neumela vubec odpovedet. Blizsim rozborem se vyjevilo, ze cetla sloupcovou sazbu tak, ze z prvniho prvni radek, z druheho prvni a tak dal a vubec ji to neprislo divne.
Je na 70. strance a cela ta knizka je takto vysazena! Muz ji nabizel, ze to prectou spolu, ona vetu, on dalsi. Nepomohlo nic. Utekla s tim vedle, tam lkala asi 15 minut, pak v zachode dalsich 10... a pak mi to bez reci precetla cely ![]()
rasaNori Tak to mam radost:-D Dcery idealni snidane je, vajicko samozrejme! Ale ja ji krotim, ona by jedla nejradeji jen vejce, maso a jogurty a ovocne kapsicky.... Tak ze zeleniny se snazim aspon varit. Ale musim si dat zavazek ji to vic nabizet to ovoce a zeleninu, ono jak to neji, tak ji to clovek pak casem prestane tak nabizet, ale musim!
tjo a proč vlastně? chcete ji výhodně provdat za nějakýho hokejistu?
Právě naopak. Chci, aby hokejisty musela odhánět holí!
Hele v zemi, kde můžeš bydlet na zámku u vody, jsou i lepší partie! ![]()
barbucha Fakt bych to neřešila na základě jedné fotky. Podle jího životního stylu, který popisuješ, prostě nemůže být tlustá.![]()
Dcera bude zítra poprvé sama ve školce, držte mi palce ![]()
Mohučanka Držím!
barbucha a má v pořádku štítnou žlázu? Někdy se tak jako oteče, klidně i jen v některých partiích. Mají švédské děti nějaký prohlídky, něco jako dorostového doktora? Nějak nenápadně to nechat otestovat.
MohučankaDržím!
continuity tak bývalá švagrová třináctileté dceři dávala léky na zhubnutí (nevím co konkrétně ale bylo to něco na recept)
ja znam holku, co ji ve dvanacti matka poslala na makrobioticky tabor, aby zhubla
no tak dodnes ma kila navic, poradny zadek, stehna, ko..prsa..., prekvapive. Ale dost cvici a tim je takova zpevnena nebo jako rict. A pred par lety ji dala iniciativne na vanoce sadu hubnoucich koktejlu, to je mamuska!
Jinak teda podle dalsich historek mam tu pani v kategorii omezena malomestacka upjata megera.
continuity vecerne citanie ako ritual nefunguje, uz mame svoj, kedy ho do tej postielky po kupani polozim, dostane mlieko a odchadzam. Zaspava sam. Ak by som bola snim v izbe, tak sa len rozkokoší a nezaspí (a potom reve keď odídem). Čítanie pred spaním asi nastúpi až neskôr :)
Kokoska nie, ďakujem za tip :) Ale kresliť ho zatiaľ veľmi nebaví, keď mu skúšam dať pero/ceruzu aby si čarbal,okúša sa ich zatiaľ zjesť :)
Ja mám naozaj nohy stĺpy, úplne rovnaké ako moja babka -otcova mama, zatiaľ co otec ma pekne stihle nohy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY