Karja ehm, syn dostal huby už pred pár mesiacmi, chutili mu :D
Vše o těhotenství a dětech
barbucha prosím ťa, nie že jej niečo k tým nohám povieš...mňa moja stará mama každú návštevu častovala tým, že som tučná, že som tučná mi vravela aj keď som mala 52kg (pri 168cm) a viseli na mne všetky veci. Mindrák som z toho mala dokonalý...Pokiaľ má pohyb, zdravo sa stravuje a navyše sa hýbe rada, tak silnejšie nohy sú fakt posledná vec čo by si mala riešiť...
jinx tak tahle dcera naopak vyrostla do krasy, je opravdu nadherna vysoka, stihla prirodni blond, zfleku by mohla do modelingu:-) akorat se od mamusky musela odstehovat na opacny konec sveta![]()
jinx ja verim, ze je to kolikrat pro matky tezke, kdyz holky zacnou pribirat. Kdyz uz se to stane, tak je lepsi to resit vcas, ale hlavne rozumne. Blby je, ze vetsinou to resi dost nestastne. Kamaradka vyvdala nevlastni dceru, kterou vlastni mama prudi kvuli kazdemu soustu. Takze z holky vypadlo, ze ji potaji. Navic si mama opakovane stezuje, ze kdyz se vraci po vikendu u taty, tak zvraci. Naznacuje, ze ma kamaradka doma spinu. Tak urcite... Cesta do pekla tohle.
Pravda teda je, ze ted chodim pro dceru do skoly, kam chodi deti od 3. do 9. tridy, tak tech silnych deti je opravdu dost a starsim detem obed vozi KFC, nosi si kilove boxy s chipsama a bez energetickeho drinku nedaji ranu.
Lamicka jak že jim vozí oběd KFC?
Pinot Noir letfenixa Díky, díky. Už je tam hodinu, já sedím v kavárně, pracuju a slzím. Teď mi zvonil telefon, to jsem se lekla...a byl to manžel, prý jakým že to způsobem se nám rozbila žaluzie a co má říct opraváři
A než jsem tohle napsala, volal mi podruhý, že opravář to omrkl a uznal reklamaci. Mám pocit, že mě cvičí, abych se neděsila zvonění mobilu ![]()
Mohučanka kamarádka jezdí vlakem z Kyjí pracovat do kavárny v Roztokách, když její muž hlídá děti nebo jsou ve školce, protože z Roztok to, fakt sorry, rychlým příjezdem nevyřeší
Potrefenáhusa nejsem si jistá, jestli jsem tě správně pochopila. Já sedím v kavárně u školky a manžel se chtěl "jen" poradit, má HO a čekal na opraváře. On je ten typ, který se právě probírá ve vedlejším vlákně - přijde návštěva, on otevře víno a zeptá se mě, jaké má vzít skleničky a kde jsou (sklenic na víno máme přesně 6 a jsou pořád tam, kde byly vždycky)...
Mohučanka jojo, jen mi to tak připomnělo...prostě kamarádka zjistila, že když potřebuje pracovat a něco udělat, tak je lepší bejt od domova spíš dál než blíž
Je vůbec možné v případě více dětí zabránit tomu, aby to nejmenší spolklo nějaké předměty? Viki se začal obracet na břicho a všelijak pohybovat a když vidím, jak ten starší pořád něco vysypává a pohazuje (o různých ulomených zrcátkách a kolech od autíček, o kterých jsem dávno ztratila přehled, ani nemluvím!), polévá mě horko. U jednoho to bylo v pohodě, ale teď?!
barbucha a má v pořádku štítnou žlázu? Někdy se tak jako oteče, klidně i jen v některých partiích. Mají švédské děti nějaký prohlídky, něco jako dorostového doktora? Nějak nenápadně to nechat otestovat.
Právě... se mi zdaj ty nohy - na to co všechno dělá - neadekvátní, to jest ne silný/vypracovaný, ale fakt tlustý a měkký. Počkám eště do příště, až to zkontroluju na vlastní voči... jestli se nic nezmění tak je donutim k činu.
barbucha prosím ťa, nie že jej niečo k tým nohám povieš...
Já jsem ta poslední, která by jí k tomu něco řekla. Přece je nejkrásnější na celým světě, to dobře ví (anžto vode mě nic jinýho neslyší
kromě toho že je čuně když chodí s oloupanejma nehtama
). I kdyby musela na nějaký testy, tak jedině jako preventivní kontrolu samozřejmě!
Lamicka jak že jim vozí oběd KFC?
kfc ma rozvoz. Ty deti si ho sami objednaji. Predpokladam, ze ho nevozi do jidelny. Doufam ![]()
Blizsim rozborem se vyjevilo, ze cetla sloupcovou sazbu tak, ze z prvniho prvni radek, z druheho prvni a tak dal a vubec ji to neprislo divne.
![]()
barbucha možno k tým nohám dorastie. Viac neviem, mojej sa podarilo nevyrásť vôbec, teraz riešim, že asi dostane na Vianoce kurz na vodičák, tak ju budem musieť inštruovať, aby sa poriadne vystrela, až ju budú merať, pretože limit je 150cm...synove 12-ročné spolužiačky vyzerajú vyspelejšie. Tak si vyber
.
Potrefenáhusa jo to jo, to každopádně ![]()
Tak jsme psali Ježíškovi a jsem opravdu mile překvapená! Můj syn (už jsem tu myslím dávala k dobru historku, jak si jeden rok napsal o ozdobený stromeček, další o jednu korunu a loni o babičku, která dva roky před tím zemřela?) Tak letos, kdy už umí konečně sám psát a dopis dlouho plánoval, si napsal o další díly Tintina a bouchací kuličky, to je všechno....potěšil mě, i když se obávám, že mi moje sestra bude opět vyhrožovat sociálkou ![]()
Doufám, že se ještě vytáhne. Těch 150 má určitě už teď... no počkám na jaro, to všechno roste nejvíc ![]()
Pinot Noir já jednou prohlédla celou podlahu po hře s modelínou, půlroční dcera ale stejně jeden zapomenutej kousek našla, zjistila jsem to, že se podezřele dlouho nehýbala z místa. Měla zalepený celý patro, ale jinak dobrý. Jinak jsem koukala, když se tvářila podezřele, tak jsem jí pusu vždycky prohrábla. Na hřišti na pláži jsem jí radši vždycky dala rovnou jeden velkej kamen, co jsem předpokládala, že nespolkne, na cucání, aby si do pusy nervala jiný, menší..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY