Aniball??????!!!!! To je strašný!![]()
![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karjamne ta maserka taky chvalila telo, ale uznavam, ze od borce by se to poslouchalo lip;) Ale i tak si u me splhla - pry mam pevna zada a je videt, ze sportuju. A ja si zrovna pripadam dost rozbredle a nerekla bych, ze tech par bazenu tydne ma az takovy efekt![]()
Gatita hele asi fakt stačí málo, mně dcera fyzio takhle pochválila záda (jediná část těla, kterou 2x tejdně trochu zatežuju)
Mutziputzi po prvnim porodu bych ti tvrdila ze diky cviceni s nim byl porod ultrapohoda, ale ted o druhem uz bych tak kategoricka nebyla. Podle me s nim nic nezkazis:) ale jestli planujes cisare tak te vubec nemusi zajimat![]()
rasaNori já bych to nedokázala použít, mně to přijde jako něco strašnýho, horši jak menstruační kalíšek nebo látkový vložky, stejná kategorie![]()
moora tak asi jo. Protoze mam za sebou dva roky extremne sedaveho zamestnani v kombinaci s zadnym casem na to, abych chodila nekam cvicit. Ted se posledni mesice vzdycky nejak urvu aspon na 1x tydne, ale stejne mi to prijde malo.
Mutziputzi mam to stejne, nadseni kamaradek jsem nesdilela a upinala se k cisari:)
Gatita No tak to mne rekl, ze jsem se tak narodila! Takovej zaklad, co vsechno z toho mohlo bejt, mohla jsme bejt jak Dara a takhle to zanedbavam!
Mutziputzi Vid, mne se to taky nezda, a to ja nemam nic skoro proti nicemu.
Mutziputzi :) jak rikam, podle me genetiku neochcijes, bud to das v klidu bez zraneni nebo s a ani vsechny anibally sveta by te neuchranily:)
Ale jo, taky jsem "cvičení s aniballem" radši vynechala.
rasaNori podle mě to je holej nesmysl a jak je to drahý!!
Mutziputzi ja ho dostala na predporodnim kurzu, v ramci studie, jediný co tak jsem sla potom na ultrazvuk z te studie
Mutziputzi me na tom desi, ze co kdyz bych cvicila a poctive vsecko vytahala...a pak rodila cisarem!! By se smazal uplne ten efekt ze vsecko ti zustane jak za mlada![]()
rasaNori podle mě to je holej nesmysl a jak je to drahý!!
tak prodava se to i z druhe...ehm....ruky?
Malenge Co ti přijde na slově "umřelý" divného?
Mně naopak přijde jako reakkce na "umře" úplně logické, divné je spíš "mrtvý". ![]()
MP Meri Já ti strašně rozumím s tou hospodou, měla jsem to úplně stejné s prvním dítětem, podobné i v tom, že jsem byla kvůli sambově práci prakticky jako svobodná matka a on si rychle v okolí získal přezdívku paní Colombová....pomohlo mi, když jsem se pak nějak seznámila se stejně postiženou matku, nakonec se z ní vyklubala jedna z nejlepších bab, co znám, neuvěřitelně vtipná a pařmenka, bydlely jsme kousek od sebe a musím říct, že jen díky ní jsem tu mateřskou nejen přežila, ale nakonec i užila....
Garfie ja nikdy parmenka nebyla, jsem ten typ, co byl ve 22.30 k.o. i zamlada. Ale hrozne mi chybelo takove to jit se nekam cournout sama, zajit na vystavu, do kina, bez nejakeho velkeho planovani. Ted nez si to zaridim, je film stazeny z distribuce:) Nebo takove ty spontanni akce v praci typu zajdem na jedno - nebyla jsem ani jednou.
A taky je blbe, ze clovek pak uz hrozne spekuluje a vybira ty akce, aby staly za to planovani. Driv jsme chodili i na "divny" filmy, proste jen tak pro zajimavost jsme vymetali takove ty ruzne festivaly. I kdyz to kolikrat fakt na oscara nebylo, obzory to rozsirovalo.
Mutziputzi látkový vložky jsem po vyšší úrovni ekouvědomnění zas odložila, to fakt není moc komfortní věc. Ale kalíšek je geniální vynález. S ním se mi životní úroveň během menstruace zvedla fakt tak o 300 %, ten neodsuzuj, dokud sama nevyzkoušíš.
Já jsem teď znovu četla velký chvály na menstruační kalhotky, trochu z nich mám rozporuplné pocity, ale nevím, jestli nepřeváží zvědavost.
Garfie Paní Colombová je dost přesný
Jako jsem ráda, že s náma byl aspoň na tom začátku, to miminkovský období bylo pro mě fakt náročný a zároveň nudný, to teď už je to v podstatě brnkačka a chybí spíš ta sociální volnost. Kolem mě se to dost rozrodilo, takže skoro ze všech kámošek jsou teď najednou mámy, ale to zas většinou v hovoru skončíme u dětí, to se nedá jinak
Naopak jsou dost vyčleněný ty bezdětný, takže mi chybí taková ta jiná společnost. Hlavně teda doufám, že si to sedne, než se vrátim do práce na full time, což se blíží, protože to by se asi fakt v tomhle módu nedalo.
tak prodava se to i z druhe...ehm....ruky?
uaaaaaa!!! Pomoc
jako aniball bych fakt asi nikdy. Taky jsem kdysi četla nějaký rozhovor, kde porodník říkal, že celé je to marketingová blbost, že porodní cesty jsou přirozeně stavěné na to tu hrůzu zvládnout párkrát ( jako v řádu jednotek, Marie Terezie se nepočítá) a tím trénováním roztahování si člověk max. ublíží nebo zavleče infekci, ke které se v těhotenství náchylnější.
Garfie pravda ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY